3-2
4 805
2 320

Velkommen til livedekningen av cupkampen mellom Ull/Kisa og Lillestrøm!
    2.-divisjonslaget Ull/Kisa er vertskap for eliteserielaget Lillestrøm i cupens 2. runde. Kisa tok seg til 2. runde med et nødskrik, etter å ha ligget under både 2-4 og 3-5 i ekstraomgangene mot 3.-divisjoslaget Lokomotiv Oslo i 1. runde. På overtid av andre ekstraomgang utlignet stortalentet Sean Nilsen-Modebe (15) til 5-5, og dermed gikk kampen til straffesparkkonkurranse. Den gikk Ull/Kisa seirende ut av.
    Det gikk ikke knirkefritt for Lillestrøm i 1. runde heller, men kanarifuglene fikk til slutt hull på 3.-divisjonslaget Skedsmo. Tobias Svendsen scoret hattrick i 2. omgang, før Philip Slørdahl fastsatte sluttresultatet til 4-0. På stillingen 0-0 ble LSK-keeper Knut André Skjærstein utvist for å hindre en åpenbar scoringsmulighet for Skedsmo, så Geir Bakkes menn måtte svette litt.
    Ull/Kisa kommer fra 1-0-seier mot Kvik Halden i 2. divisjon på søndag. Sebastian Fjose Berg ble matchvinner for Jessheim-laget to minutter før slutt. Scoringen var viktig for Kisa, som har kommet skjevt ut i år. Allerede skiller det ni poeng opp til serieleder Levanger, og dermed har ullsokningene en voksen oppgave foran seg hvis de skal innfri målsettingen om å kapre den direkte opprykksplassen i 2. divisjon avdeling 2.
    Ingen optimal oppladning for LSK, som spilte 0-0 borte mot HamKam i forrige eliteserierunde. Det plasserer Åråsen-klubben på en 8. plass i Eliteserien. Skjønt, det er tett mellom plassene, og Lillestrøm har kun to poeng opp til Sarpsborg 08 på tredjeplass og fire poeng opp til sølvplasserte Brann. Bergenserne har også spilt en kamp mer.
    Dette er tredje gang lagene møtes i cupen, og Lillestrøm har vunnet begge de to foregående oppgjørene. LSK vant 3-0 på Jessheim stadion i 2012 og 4-2 på samme arena i 2017. I seriesammenheng er imidlertid Ull/Kisa ubeseiret mot storebror fra Nedre Romerike: Da LSK var i 1. divisjon i 2020, vant Ull/Kisa 1-0 hjemme på Jessheim etter en scoring av Steffen Jenssen. Kampen på Åråsen endte 2-2. Dermed er Kisa-kaptein Steffen Jenssen historiens eneste matchvinner i en seriekamp mellom disse lagene. Noe å ha på CV-en!
    Hele fem spillere i Lillestrøm-stallen har en fortid hos dagens motstander. Lars Ranger var på lån i Ull/Kisa i 2019, mens Magnus Knudsen var utlånt til ullsokningene i 2021. Vetle Dragsnes spilte 49 kamper for Kisa i 2016 og 2017, mens Thomas Lehne Olsen scoret fem mål på 12 kamper for Jessheim-laget på utlån fra Strømsgodset i 2014. Elias Solberg er utviklet i Ull/Kisa og spilte for Kisa før han gikk til Juventus i 2021, mens Espen Garnås scoret 11 mål på 70 kamper som midtstopper mellom 2017 og 2020.
    Lagene har kommet ut på banen på et solfylt Jessheim stadion. Suverene spilleforhold!
    0'
    Ibrahimaj med avspark for LSK.
    0'
    Tønnessen finner Ibrahimaj ute til venstre, men LSK-spilleren har gått i offside.
    1'
    Ibrahimaj kombinerer fint med Svendsen på Lillestrøms venstreside. Det ender med et flatt innlegg som Pereira renser unna.
    3'
    Tønnessen byr på en herlig detalj ute på venstrekanten og kommer seg løs. Han får også slått inn, men det lave innlegget fanges av Kisa-keeper Hagerup. Mye LSK fra start!
    4'
    Fullstendig Lillestrøm-dominans i innledningen. Ull/Kisa har ennå ikke vært over midtbanen med ballen.
    5'
    Enorm sjanse for Lillestrøm, men Ull/Kisa-keeper Hagerup redder fantastisk! Igjen er LSK på farten ute på venstrekanten. Ibrahimaj legger flatt inn i 16-meteren, der Edh får avslutte relativt uforstyrret fra 10-12 meter. Bare en formidabel reaksjonsredning av Stefan Hagerup i Kisa-buret hindrer scoring! Returen blokkeres av en liggende Ull/Kisa-spiller, før Hagerup til slutt får grafset til seg ballen i fast grep. Der bør det stå 0-1!
    5'
    Gjestene ville ha straffespark for en hands i etterkant av den store sjansen. Nesten umulig å si herfra om ballen slå oppi en hånd, men det må i så fall ha vært på Ull/Kisa-spilleren som liggende blokkerte forsøket til Edh. Dommeren vinket uansett spillet videre.
    7'
    Mål for Ullensaker/Kisa!
    Ullensaker/Kisa 1 - 0 Lillestrøm
    Mål: Simen Hammershaug
    Målgivende: Sebastian Fjose Berg
    Jessheim-laget ryster Lillestrøm på sin første ordentlige visitt! Ull/Kisa vender spillet fra venstre mot høyre, der Sebastian Fjose Berg mottar ballen i mellomrom. Den tidligere Kongsvinger- og Lecce-spilleren åpner LSK-forsvaret med en lur ball inn bak bortelagets forsvar, og Simen Hammershaug opererer på samme frekvens. Spissen avslutter via bakken og forbi LSK-keeper Hedenstad fra skrått hold! Drømmestart for hjemmelaget!
    9'
    Tas kort til Hoff på midtbanen.
    12'
    Det verste stormløpet mot Kisa-målet ser ut til å ha passert, men LSK har ballen mye.
    15'
    Svendsen svarer nesten for Lillestrøm! Tønnessen pisker inn et strøkent innlegg fra venstre, som Svendsen møter på nærmeste stolpe. Angriperen stusser ballen like utenfor den lengste stolpen til Hagerup!
    16'
    Tas kort på egen halvdel.
    16'
    Ull/Kisa spiller seg fint ut bakfra og klarer å holde ballen i laget i flere trekk.
    17'
    Bjørkkjær løfter mot Sundgot bak i feltet, men det skorter på presisjonen. Dermed forsvinner ballen ut av spill.
    18'
    Svendsen dribler utenfor straffefeltet til Ull/Kisa, uten å finne en åpning. Isteden pirker han ballen videre til Edh, som skrur læret meteren over tverrliggeren til Hagerup.
    19'
    Adams svir en feit sjanse til å bringe balanse i regnskapet! Tønnessen tar med seg ballen fremover i banen, før han vakkert slipper den inn til Adams i 16-meteren til Ull/Kisa. Spissen har funnet rommet mellom Pereira og Sæbø i midtforsvaret til Kisa og får avslutte uforstyrret fra 10-12 meter, men han sender kula over det lengste krysset til Hagerup! Der har han bedre tid!
    20'
    Så kommer Ull/Kisa på en visitt. Vertene kombinerer fint, før det ender med et halvslapt skudd som havner rett i fanget til LSK-keeper Hedenstad Christiansen.
    22'
    Hoff avanserer med ballen og finner en skuddmulighet fra om lag 20 meter. LSKs sentrale midtbanemann treffer brukbart, men ballen sklir halvmeteren utenfor ramma.
    23'
    Uba Charles bør få mer ut av en skuddmulighet fra 13-14 meter! LSK kombinerer fint i og rundt straffefeltet til Ull/Kisa. Det ender med et gjenlegg til Charles, som setter bredsiden til fra god posisjon i feltet. Midtbanemannen skyter imidlertid et godt stykke over.
    23'
    Ibrahimaj på farten i bakrom, men Bjørkkjær henger med og takler LSKs nummer 7.
    25'
    Vinkles ut til Edh på venstresiden.
    26'
    Charles rykker seg ned til linja og løfter mot bakre stolpe, men Pereira renser unna.
    26'
    Ull/Kisa våger å spille seg ut av Lillestrøms høye press, og vertene lykkes til dels også. De kommer seg ofte ut av førstepresset, men så sier det stopp når det skal skje noe høyere i banen. Vertene ypper seg definitivt!
    28'
    For en redning av Stefan Hagerup! Ibrahimaj løfter mot bakre stolpe, der tidligere Kisa-spiller Garnås rager høyest i lufta på sin gamle hjemmebane. Han header ned til Tønnessen, som fra kloss hold skyter rett på Stefan Hagerup! Keeperen avverger utligning med en råsterk beinparade!
    28'
    Ibrahimaj legger læret til rette og prøver å skru det bort i det lengste krysset. Forsøket fra drøyt 20 meter fyker utenfor vinkelen.
    31'
    Voldsomt trykk fra LSK nå. Gjestene har skapt flere store sjanser og burde hatt minst én scoring, men enn så lenge holder Kisa unna.
    32'
    Spissen vinkes av på bakre stolpe.
    32'
    Tas kort i egen boks.
    33'
    Ullensaker/Kisa 2 - 0 Lillestrøm
    Mål: Ole Sebastian Sundgot
    Målgivende: Juba Massinissa Moula
    Plutselig kanaliserer Juba Moula ut sin indre Lionel Messi! Kantspilleren driver inn i boksen til Ull/Kisa med ballen og kommer seg unna både én, to og tre taklingsforsøk. Moula havner etter hvert i ubalanse, men han klarer likevel å tuppe ballen forbi LSK-keeper Mads Hedenstad og servere Ole Sebastian Sundgot på blank kasse. Spissen gjør ingen feil foran det gapende målet og dobler Ull/Kisas ledelse! Nå koker det her!
    33'
    Edh lader børsa fra drøyt 20 meter og skyter. Ballen fyker meteren over tverrliggeren.
    36'
    Ull/Kisa er kanskje heldige som har unngått baklengs, men de har vært kliniske og kontret glimrende på LSK! Spørsmålet er om de klarer å holde gjestene unna i en drøy omgang til. Det gjenstår å se!
    36'
    Adams avslutter i stolpen og ut! Tønnessen blir med frem fra sin venstre stopperposisjon, og nok en gang serverer sørlendingen et strøkent innlegg. Adams løper seg fri i feltet og avslutter i stanga bak en utspilt Hagerup!
    37'
    Nå er det nesten tåpelig at Lillestrøm ikke har scoret! Nytt innlegg fra venstre, og igjen er presisjonen god. Adams står på fem meter og header høyt over! Enorm sjanse!
    38'
    Adams chipper mot Uba Charles på bakre stolpe. På volley skyter midtbanemannen høyt over. LSK brenner store sjanser!
    39'
    Hammershaug ser etter Fjose Berg i bakrom, men Gabrielsen faller av og har kontroll.
    41'
    Tobias Svendsen er først Zinedine Zidane, før han forvandles til en breddespiller! 23-åringen byr på en nydelig piruett og kommer seg elegant unna to gulkledde forsvarere. Dermed skaffer han seg en gyllen mulighet til å skyte fra omtrent straffemerket, men Svendsen tupper ballen utenfor ramma!
    42'
    Fjose Berg klarerer rett opp i lufta, men Sundgot får til slutt klarert.
    43'
    Uba Charles legger inn, men Hagerup fanger.
    44'
    Vingen vinkes av for offside midt på Ull/Kisas banehalvdel. Ingen store protester.
    45'
    45'+1
    Ull/Kisa leder 2-0 til pause over Lillestrøm på Jessheim stadion! Simen Hammershaug ga Jessheim-laget 1-0 etter ti minutter, før Ole Sebastian Sundgot doblet ledelsen etter en drøy halvtime. Ullsokningene har scoret på sine to målsjanser, mens Lillestrøm har brent hele ni målsjanser i løpet av de første 45 minuttene. Det er knapt til å tro at hjemmelaget leder her, men det gjør de!
    45'
    Ull/Kisa med avspark etter pause.
    45'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Magnus Knudsen
    Ut: Philip Slørdahl
    45'
    Inn: Thomas Lehne Olsen
    Ut: Uba Charles
    45'
    Spillerbytte - Ullensaker/Kisa
    Inn: Tomas Kristoffersen
    Ut: Sebastian Fjose Berg
    45'
    Inn: Mathias Blårud
    Ut: Simen Hammershaug
    45'
    Begge lag med dobbeltbytter i pausen. Kisa-trener Steffen Landro tar ut målscorer Hammershaug og Fjose Berg, mens Kristoffersen og Blårud kommer inn. Det betyr at Gulliksen får en mer offensiv rolle, mens Kristoffersen og Blårud går inn sentralt sammen med Mahnin for hjemmelaget.
    47'
    Edh lader fra 18-19 meter, men treffer dårlig. Det blir enkelt for Hagerup å redde.
    48'
    Hodetennis i boksen. Til slutt får hjemmelaget ballen unna.
    49'
    Tønnessen stusser på første stolpe. Gabrielsen plukker opp langt bak i feltet, men tvinges ut mot cornerflagget.
    50'
    Tas kort midt på Kisas halvdel.
    51'
    Hoff prøver å legge inn mot Garnås, men den tidligere Aafk-, Odd- og Rosenborg-spilleren sender ballen langt over kortlinja.
    51'
    Sundgot sikter mot Fjeld Gulliksen på bakre stolpe. Edh gjør en god jobb og skaffer femmeter via låret til Ull/Kisa-angriperen.
    53'
    Nigerianeren kommer seg nesten løs inne i 16-meteren, men spissen vinkes uansett av for offside. Kunne blitt farlig, det der.
    53'
    Tas kort til Pereira.
    53'
    Slås kort på egen halvdel.
    54'
    Lillestrøm forsøker å tre seg igjennom sentralt, men Bjørkkjær er inne og hjelper stopperne sine. Backen bryter fint for hjemmelaget. Ull/Kisa er kompakte defensivt!
    55'
    Hoff vender spillet fint mot Tønnessen, som mislykkes med forsøket på å finne Svendsen inne i boksen. LSK trykker på for scoring.
    56'
    Spinnvill dobbeltsjanse for Lillestrøm! Tobias Svendsen står bak mye av det positive for LSK, og det er 23-åringen som skaper omgangens første sjanse for gjestene. Angriperen rapper til fra trengt posisjon i boksen og sender kula i tverrliggeren bak Hagerup. Returen havner hos Tønnessen, som treffer dårlig fra skrått hold. Sleivtreffet blir en pasning til Adams, som fra fem meter styrer læret rett på keeper Hagerup!
    59'
    Frispark til gjestene på snaut 25 meter. Lehne Olsen bøyer ballen over muren, men treffer ikke innenfor stengene. Det ser ut som om keeper Hagerup har god kontroll.
    60'
    Slås hjem til keeper Hedenstad.
    61'
    Inn: Gjermund Åsen
    Ut: Kristoffer Tønnessen
    62'
    Hoff søker etter Adams på bakre stolpe med en Quaresma-inspirert trivela-pasning. Presisjonen stemmer ikke helt, men tanken er god. Det hadde gått på FIFA!
    63'
    Gulliksen og Moula tvinger Knudsen til å gi bort et innkast. Dermed kan vertene løfte laget høyere i banen.
    64'
    Gult kort til Lillestrøm
    Tobias Svendsen
    Får kortet for protester etter at Arzani har satt inn en tøff, men ren takling på ball.
    64'
    Inn: Andreas Rosendal Nyhagen
    Ut: Davod Arzani
    65'
    Inn: Steffen Jenssen
    Ut: Juba Massinissa Moula
    65'
    Ull/Kisa legger om til 5-4-1. Ole Sebastian Sundgot skal jage på topp.
    66'
    Knudsen legger hardt inn mot Ibrahimaj, som lekent kontrollerer ballen, før han fyrer løs. Blårud kaster seg ned og blokkerer!
    67'
    Løftes mot bakre stolpe. Ull/Kisa får etter hvert klarert. De kan også kontre!
    67'
    Sundgot leder an overgangen, men roer det ned og sier seg fornøyd med et innkast. Dermed kan hjemmelaget dra ned tempoet.
    68'
    Gulliksen får en god mulighet til å gjøre 3-0, men LSK-keeper Hedenstad redder godt! Ull/Kisa spiller seg fint fri på høyresiden, og motsatt har Mathias Fjeld Gulliksen mye rom. Han får også ballen, og da prøver lysluggen seg i korthjørnet til keeper Hedenstad. Sisteskansen slenger opp labben og dytter læret over det horisontale metallet!
    69'
    Godt slått! Bjørkkjær får hodet på corneren, men header via skulderen og i bue over tverrliggeren.
    69'
    Lillestrøm har fortsatt godt med tid til å snu dette, men det begynner å bli en stund siden kanarifuglene produserte noe.
    71'
    Så får Adams en ny stor sjanse! Hoff sveiver ballen inn mot bakre stolpe. Der ligger Adams, men han header rett i en Ull/Kisa-spiller fra kort hold. Stor mulighet!
    73'
    Mål for Lillestrøm!
    Ullensaker/Kisa 2 - 1 Lillestrøm
    Mål: Akor Adams
    Målgivende: Gjermund Åsen
    Spissen reduserer fra spiss vinkel! Ull/Kisa vinner ballen og prøver å kontre på Lillestrøm, men Edh stopper overgangen og får gitt kula videre til Åsen. Trønderen løfter blikket og serverer en strøken ball til Akor Adams på bakre stolpe, og fra skrått hold ekspederer nigerianeren kula i garnet bak Stefan Hagerup! Nå blir det kjør!
    73'
    Gulliksen kommer seg nesten løs i boksen til LSK, men han stoppes i siste liten.
    76'
    Inn: Vetle Dragsnes
    Ut: Eskil Edh
    76'
    Adams header rett på Hagerup, som holder.
    77'
    Pereira header unna på første stolpe.
    78'
    Knudsen drar seg fri på hjørnet av 16-meteren og prøver å bøye ballen bort i langhjørnet. Dessverre for LSK sklir ballen et par meter utenfor. Ull/Kisa er under konstant trykk!
    79'
    Akor Adams får kanontreff fra distanse, men Stefan Hagerup i Kisa-buret redder mesterlig til corner! To herlige prestasjoner!
    80'
    Pereira redder på streken! Gabrielsen rager høyest langt bak i feltet og header i en fin bue over keeper Hagerup, men på streken står midtstopper Pereira i sikring!
    80'
    Jenssen klarerer til ny corner.
    80'
    Pereira header unna igjen.
    80'
    Gult kort til Ullensaker/Kisa
    Mathias Blårud
    Midtbanekrigeren får kortet for å stoppe fremdriften i et Lillestrøm-angrep.
    82'
    Slås inn fra venstre. Pereira klarerer.
    83'
    Tas kort. Ny corner.
    83'
    Jenssen stanger ut. Dragnes klinker til fra returrom, men skyter høyt over.
    83'
    Inn: Jarmund Øyen Kvernstuen
    Ut: Mathias Fjeld Gulliksen
    Landro hiver innpå lynhurtige Kvernstuen.
    84'
    Inn fra Dragnes, ut fra Pereira. Bare LSK nå!
    85'
    Kvernstuen og Sundgot kommer på en overgang. Det blir nesten farlig, men Garnås bryter i grevens tid for Lillestrøm.
    86'
    Ibrahimaj skyter fra 20 meter, rett i blokka.
    87'
    Stor overgangsmulighet for Ull/Kisa, men Kvernstuen stanses på vei inn i 16-meteren!
    88'
    Svendsen til innlegg fra høyre. Bak mål!
    88'
    Blårud setter opp Kvernstuen på hjørnet av 16-meteren til Lillestrøm. Innbytteren går inn i banen, før han prøver å skru ballen bort i det lengste krysset. Forsøket suser meteren utenfor målet til LSK-keeper Hedenstad.
    90'+1
    Ullensaker/Kisa 2 - 2 Lillestrøm
    Målgivende: Ruben Gabrielsen
    Gjestene får uttelling og utligner på tampen! Hoff løfter inn i feltet, der Gabrielsen header perfekt ned til Akor Adams. Spissen beholder roen under press fra Sæbø og avslutter iskaldt i det lengste hjørnet fra spiss vinkel!
    90'+1
    Innlegg mot bakre stolpe, der Adams er høyest. Denne gangen makter han ikke å styre ballen innenfor stengene fra spiss vinkel. Det går mot ekstraomganger!
    90'+4
    90'+4
    Det blir ekstraomganger på Jessheim! Ull/Kisa ledet 2-0 til pause, men Lillestrøm kjempet seg tilbake i 2. omgang og fikk utligningen på overtid. Det er det absolutt ingenting å si på, siden kanarifuglene radet opp hele 15 målsjanser i løpet av kampen. Uansett er det selvsagt surt for Ull/Kisa, som sto heroisk imot så lenge. Nå må de ut i ekstraomganger mot eliteseriemotstand!
    1. ekstraomgang
    90'
    LSK med avspark i første ekstraomgang.
    90'
    Inn: Vetle Skjaervik
    Ut: Thomas Lehne Olsen
    Lehne Olsen må gi seg med skade.
    90'
    Knudsen finner litt rom utenfor boksen til Ull/Kisa og bestemmer seg for å prøve skuddet. Midtbanespilleren treffer dårlig og må se at ballen humper til side for mål.
    92'
    Skjærvik ser etter Åsen langt bak i feltet, men ballen forsvinner ut over kortlinja.
    92'
    Ullensaker/Kisa 3 - 2 Lillestrøm
    Mål: Andreas Rosendal Nyhagen
    Målgivende: Jarmund Øyen Kvernstuen
    Venstrebacken får drømmetreff og klistrer ballen i hjørnet fra langt hold! Blårud trer opp Kvernstuen rettvendt i mellomrom, og innbytteren bretter spillet ut til Nyhagen på venstresiden. 24-åringen tar sats og skyter, og ballen suser bort i det lengste hjørnet bak LSK-keeper Hedenstad! For en utvikling!
    93'
    Adams prøver seg fra nesten død vinkel. Rett på Hagerup! Keeperen holder ballen greit.
    95'
    Angriperen spilles nesten fri i boksen, men takles kontant. Assistentdommeren vinker uansett for offside. Den så grei ut.
    96'
    Slås langt opp i banen.
    96'
    Tas kort på venstrekanten.
    97'
    Ibrahimaj danser seg til en skuddmulighet fra 18 meter, men forsøket blokkeres. Ballen daler ned hos Åsen til venstre i straffefeltet, og trønderen prøver seg på spretten. Dessverre for gjestene treffer han dårlig. Dermed spretter læret langt utenfor det lengste hjørnet til Hagerup.
    98'
    Ull/Kisa holder i ballen i en lengre periode.
    99'
    Inn: Aleksander Opsahl
    Ut: Patrick Alfei
    100'
    Blårud nøler ikke med å dra til med høyrebeinet når det åpner seg opp for ham på drøyt 20 meter. Oslo-karen treffer godt, men skuddet går litt for midt på Hedenstad til å skremme LSK-keeperen. Sisteskansen gir en liten retur, som han selv tar greit hånd om.
    101'
    Inn: Leandro Neto
    Ut: Tobias Svendsen
    102'
    Åsen feier ballen inn fra venstrekanten, men LSK-innbytteren treffer ingen lagkamerater. Ballen seiler over kortlinja til utspill fra mål.
    103'
    Pereira setter inn en viktig takling når han stopper Åsen på farten inne i 16-meteren.
    104'
    Nyhagen felles av Adams og blir liggende.
    105'
    Oppe på beina igjen nå, Nyhagen.
    105'
    Slås langt opp på LSKs halvdel.
    105'
    105'+1
    Ull/Kisa er tilbake i føringen etter den første av to ekstraomganger! Andreas Nyhagen kanonscoring fra langt hold er beholdningen etter det første kvarteret. Ellers har det skjedd lite foran de to målene. Det liker Kisa best!
    2. ekstraomgang
    105'
    Ull/Kisa med avspark i 2. ekstraomgang.
    105'
    Garnås er flyttet frem på topp for LSK nå.
    105'
    Stopp i spillet. Steffen Jenssen ligger nede for telling. Stopperen har slitt med skader i oppkjøringen og er fortsatt ikke 100 prosent.
    106'
    Jenssen er tilbake på beina igjen.
    106'
    Slås fra høyrekanten. Hagerup bokser unna. LSK holder trykket oppe, og Åsen roper på straffespark etter en situasjon der ballen treffer kroppen til Mahnin.
    107'
    Blårud flikker mot Kvernstuen, som prøver å lure seg imellom stopperne til LSK. Der stenges døra, men det kunne blitt farlig!
    108'
    Nyhagen skaffer Ull/Kisa et innkast.
    109'
    Knudsen svinger inn fra dypt i venstre korridor. Innlegget seiler over alle og går til femmeter. Da kan Stefan Hagerup bruke tid.
    110'
    Adams drar seg fri og skyter mot lengste, men avslutningen spretter langt utenfor det lengste hjørnet. Halvsjanse for LSK.
    112'
    Sverre Bjørkkjær
    Backen får gult kort for forsøket på å stoppe Garnås i foranledningen til Adams' skuddforsøk. Verdens klareste kort!
    112'
    Ull/Kisa klarer å ta vare på ballen nå.
    113'
    Vinkes av på vei igjennom.
    113'
    Jarmund Øyen Kvernstuen
    Sparker bort ballen etter at det er blåst.
    113'
    Knudsen slår upresset bort ballen.
    114'
    Hagerup kommer ut og plukker et innlegg.
    115'
    Moa Mahnin danser seg elegant unna flere taklingsforsøk, før han legges i bakken.
    116'
    Andreas Rosendal Nyhagen
    Bruker lang tid på å ta et frispark.
    116'
    Slås inn i feltet fra midtbanen. LSK klarerer.
    116'
    Slås langt. Blårud vinner duellen.
    117'
    Ull/Kisa vinner et innkast på midtbanen.
    118'
    Nyhagen runder Hoff og kan servere Sundgot på blank kasse, men innlegget blir for upresist! Der burde det ha stått 4-2!
    118'
    Hagerup dunker langt mot Kvernstuen. Offside!
    119'
    Offside for Ullensaker/Kisa
    119'
    Jenssen slår Gabrielsen i duellen på det lange oppspillet. Moa Mahnin renser unna andreballen. Det haster for Lillestrøm!
    119'
    Dragsnes rundlurer Kristoffersen og kommer til linja. Innlegget klareres av Jenssen.
    120'
    Mads Hedenstad
    120'
    Bjørkkjær er iskald og header hjem til Hagerup. Meget godt backspill!
    120'+1
    Bankes langt. Nyhagen beiner unna.
    120'+1
    Ull/Kisa får en overgangsmulighet, men velger å bruke tid. Blårud ned til cornerflagget! Så vinner LSK ballen!
    120'+2
    Lang ball fra LSK, ut fra Jenssen igjen.
    120'+2
    Hedenstad kommer opp! Hoff løfter inn, men Kisa rydder unna!
    120'+2
    120'+3
    Ull/Kisa slår fjorårets cupfinalist ut av cupen! Det sto 2-2 etter full tid, etter at gjestene utlignet på overtid. Ull/Kisa-spillerne lot seg ikke knekke, og isteden svarte Andreas Nyhagen med en perlescoring tidlig i 1. ekstraomgang. Lillestrøm bombarderte hjemmelaget med innlegg utover i ekstraomgangene, men vertenes forsvar sto forbilledlig imot og holdt kanarifuglene unna de store målsjansene. Dermed er cupbomben et faktum på Jessheim!