FK Dinamo Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    I Ufa slår Nemanja Miletic en corner fra høyre.
    2'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FK Ufa på egen banehalvdel.
    15'
    Vladislav Kamilov
    Sjanse! FK Ufa avanserer forover, men Vladislav Kamilov avslutter utenfor.
    16'
    Frispark for FK Ufa på egen banehalvdel.
    17'
    Dommer Aleksei Vasilevich Sukhoi ser at linjemannen løfter flagget, og FK Dinamo Moscows Clinton N'Jie blåses av for offside.
    18'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow på egen banehalvdel.
    18'
    20'
    Gult kort til FK Ufa
    Vyacheslav Krotov
    Dommer Aleksei Vasilevich Sukhoi gir Vyacheslav Krotov (FK Ufa) et gult kort.
    20'
    Arsen Zakharyan (FK Dinamo Moscow) slår en corner fra venstre side på Neftyanik Stadium.
    24'
    Sebastian Szymanski
    FK Dinamo Moscow angriper, men avslutningen til Sebastian Szymanski går utenfor.
    24'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow.
    25'
    Nemanja Miletic (FK Ufa) løfter inn en corner fra høyre på Neftyanik Stadium.
    28'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi tildeler FK Dinamo Moscow en corner. Arsen Zakharyan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Sebastian Szymanski (FK Dinamo Moscow) løfter inn en corner fra venstre på Neftyanik Stadium.
    31'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FK Dinamo Moscow...
    32'
    FK Dinamo Moscow scorer på straffe!
    FK Ufa 0 - 1 FK Dinamo Moscow
    Mål: Daniil Fomin
    FK Dinamo Moscow går opp i en 0-1 ledelse etter at Daniil Fomin setter straffesparket sikkert i mål på Neftyanik Stadium.
    33'
    Frispark FK Ufa.
    35'
    Gult kort til FK Dinamo Moscow
    Sergey Parshivlyuk
    Sergey Parshivlyuk (FK Dinamo Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på Neftyanik Stadium.
    35'
    I Ufa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    FK Dinamo Moscow har fått straffe!
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Dinamo Moscow
    39'
    Dommeren dømmer straffe til FK Dinamo Moscow
    39'
    Nemanja Miletic
    Nemanja Miletic (FK Ufa) får et gult kort av dommer Aleksei Vasilevich Sukhoi.
    40'
    FK Ufa 0 - 2 FK Dinamo Moscow
    Mål! Daniil Fomin scorer på straffe. FK Dinamo Moscows ledelse øker dermed til 0-2.
    41'
    43'
    Ingen straffe til FK Dinamo Moscow
    44'
    Frispark for FK Dinamo Moscow på egen banehalvdel.
    44'
    Diego Laxalt
    Målsjanse på Neftyanik Stadium! Diego Laxalt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    FK Ufa, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    FK Ufa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Frispark til FK Dinamo Moscow på halvdelen til FK Ufa.
    45'+3
    Spillerbytte - FK Ufa
    Inn: Egas Cacintura
    Ut: Nemanja Miletic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Ufa. Inn kommer Egas Cacintura, mens Nemanja Miletic tar plass på benken.
    46'
    Frispark FK Dinamo Moscow.
    47'
    Moritz Bauer
    Dommer Aleksei Vasilevich Sukhoi viser Moritz Bauer (FK Ufa) det gule kortet.
    47'
    FK Dinamo Moscow avanserer forover i Ufa. Sebastian Szymanski avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    49'
    Inn: Timur Zhamaletdinov
    Ut: Aleksandr Saplinov
    FK Ufa bytter ut Aleksandr Saplinov med Timur Zhamaletdinov.
    55'
    Inn: Ruslan Fishchenko
    Ut: Vladislav Kamilov
    Aleksey Stukalov gjør dagens tredje bytte i Ufa, når han tar ut Vladislav Kamilov og setter inn Ruslan Fishchenko.
    56'
    Arsen Zakharyan
    FK Dinamo Moscow angriper i Ufa. Arsen Zakharyan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    I Ufa slår Vyacheslav Krotov en corner fra venstre.
    60'
    Målsjanse! Diego Laxalt (FK Dinamo Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Arsen Zakharyan (FK Dinamo Moscow) kommer seg fri på Neftyanik Stadium, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Egas Cacintura
    Egas Cacintura (FK Ufa) avanserer forover på Neftyanik Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    FK Dinamo Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Egas Cacintura (FK Ufa) kommer til en målsjanse på Neftyanik Stadium, men klarer ikke å score.
    66'
    Spillerbytte - FK Dinamo Moscow
    Inn: Guillermo Varela
    Ut: Sergey Parshivlyuk
    Sandro Schwarz (FK Dinamo Moscow) gjør sitt første bytte for dagen. Guillermo Varela erstatter Sergey Parshivlyuk.
    67'
    Inn: Dmitri Skopintsev
    Ut: Clinton N'Jie
    Clinton N'Jie (FK Dinamo Moscow) erstattes av Dmitri Skopintsev.
    67'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FK Ufa.
    68'
    Inn: Gamid Agalarov
    Ut: Filip Mrzljak
    FK Ufa bytter ut Filip Mrzljak med Gamid Agalarov. Dette er det fjerde byttet som Aleksey Stukalov gjør i dagens kamp.
    71'
    73'
    74'
    Ruslan Fishchenko
    Ruslan Fishchenko (FK Ufa) får et gult kort av dommer Aleksei Vasilevich Sukhoi.
    74'
    Andre gule kort til FK Ufa
    Utvisning! Ruslan Fishchenko (FK Ufa) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    75'
    Inn: Artem Golubev
    Ut: Vyacheslav Krotov
    FK Ufa gjør sitt femte bytte. Vyacheslav Krotov erstattes av Artem Golubev.
    76'
    Sebastian Szymanski (FK Dinamo Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på Neftyanik Stadium.
    77'
    Fabian Balbuena
    Fabian Balbuena (FK Dinamo Moscow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    79'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi tildeler FK Dinamo Moscow en corner. Sebastian Szymanski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Ivan Ordets
    FK Dinamo Moscow angriper på Neftyanik Stadium. Ivan Ordets header utenfor.
    81'
    Mål for FK Ufa!
    FK Ufa 1 - 2 FK Dinamo Moscow
    Mål: Gamid Agalarov
    Mål! FK Ufa reduserer til 1-2 etter et mål av Gamid Agalarov på Neftyanik Stadium.
    81'
    Gamid Agalarov
    Gamid Agalarov (FK Ufa) header mot mål, men ballen går utenfor.
    84'
    FK Ufa 2 - 2 FK Dinamo Moscow
    Målgivende: Artem Golubev
    Mål! hjemmelag utligner ved Gamid Agalarov. Stillingen er nå 2-2. Artem Golubev sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Mål for FK Dinamo Moscow!
    FK Ufa 2 - 3 FK Dinamo Moscow
    Mål: Sebastian Szymanski
    Målgivende: Dmitri Skopintsev
    FK Dinamo Moscow tar ledelsen 2-3 etter en heading fra Sebastian Szymanski. Det er en fin assist fra Dmitri Skopintsev.