63'
3-1

Ble dekket av Ole Kristian Strøm

Norges fotballkvinner møter tirsdag laget som er rangert som best i Europa: Tyskland.
    Norge vant torsdag 2-0 over Belgia i sin første landskamp på et halvt år. En vidunderlig frispark fra Guro Reiten og et klasseangrep avsluttet av Lisa-Marie Karlseng Utland ble avgjørende.
    For Norge starter altså: Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Moe Wold, Maria Thorisdottir, Julie Blakstad, Tuva Hansen, Ingrid Syrstad Engen, Vilde Bøe Risa, Guro Reiten, Frida Maanum, Caroline Graham Hansen og Lisa-Marie Karlseng Utland.
    Norske innbyttere: Aurora Mikalsen, Guro Pettersen, Kristine Bjørdal Leine, Heidi Elisabeth Ellingsen, Therese Sessy Åsland, Cecilie Redisch Kvamme, Amalie Vevle Eikeland, Emilie Marie Aanes Woldvik, Elisabeth Terland, Emilie Bosshard Haavi, Karina Sævik, Emilie Bragstad.
    Tyskland og Norge er en klassiker i kvinnefotball. De har møttes hele 41 ganger tidligere.
    Mange vil huske EM-finalen i 2013, da Tyskland tok gull på bekostning av Norge. Norge hadde to straffebom.
    SISTE: Moe Wold er i siste liten ute av laget. Hun er erstattet av Cecilie Redisch Kvamme.
    Berger (Chelsea) får sin andre landskamp som keeper for Tyskland.
    Norge hadde en "Human rights"-markering før kampen.
    1'
    Norges mest minnerike triumf mot Tyskland var 2-0-seieren i VM-finalen i Sverige i 1995.
    2'
    Norge kommer raskt i bakrom, men innlegget blir ikke bra nok. Berger gjør en keeperfeil, men ingen norske spillere er der for å utnytte den.
    4'
    Mål for Norge!
    Tyskland 0 - 1 Norge
    Mål: Guro Reiten
    Målgivende: Caroline Graham Hansen
    Reiten blir spilt fint igjennom av Graham Hansen, men hun gjør en stor prestasjon når hun holder en tysk spiller unna og samtidig flikker ballen vakkert forbi keeper Berger. Reitens landslagsmål nummer 12!
    4'
    Blakstad brukes altså som venstreback. Og har startet bra.
    7'
    Norge må gi hjørnespark.
    7'
    Ny corner til tyskerne når et skudd går via et norsk bein og over.
    8'
    Mål for Tyskland!
    Tyskland 1 - 1 Norge
    Fryktelig passivt norsk forsvarsspill. Det er Laura Freigang som får stå alene og score etter at en heading fra Wassmuth går i en norsk spiller.
    8'
    Frispark mot Graham Hansen. Men et godt norsk angrep.
    11'
    Tysk innlegg, men godt norsk stopperspill mot Freigang.
    13'
    Norge presser høyt og skaper trøbbel for tyskerne.
    14'
    Norge spiller virkelig bra nå. Tyskerne blir hardt presset. Men den siste pasningen er ikke god nok.
    15'
    Blakstad gjør en veldig god defensiv jobb mot Hendrich. Corner!
    17'
    Tyskland 2 - 1 Norge
    Mål: Linda Dallmann
    Fantastisk tysk angrep. Wassmuth legger inn, og Dallmann får stå uforstyrret og skyte. Det er Däbritz som er hjernen bak angrepet. En scoring fra læreboka.
    17'
    Popp holder Reiten - og dermed norsk frispark.
    20'
    Graham Hansen klarer å ta ballen fra tyskerne ved 16-meteren og er på vei mot en kjempesjanse - men det blir litt keitete - og utspark fra keeper.
    21'
    Däbritz prøver skuddfoten. Heldigvis treffer hun ikke denne gang. Hun har vært banens ener til nå.
    22'
    De norske kvinnene legger ned en voldsom jobb i å presse tyskerne. Hvor lenge orker de dette?
    23'
    Krumbiegel får en herlig pasning, men klarer verken å avslutte eller finne noen medspiller. Dette kunne ha blitt farlig.
    24'
    Dallmann med frispark i retning Freigang, men ballen ruller bare inn til Fiskerstrand.
    25'
    Fiskerstrand er ute, kaster seg og fanger et innlegg fra Hendrich.
    25'
    Dallmann retning Krumbiegel - men heldigvis for Norge går ballen ut over dødlinjen.
    28'
    Farlig norsk angrep: Graham Hansen legger inn mot Maanum, men Berger er ute og fanger ballen.
    29'
    Norge bruker bakrommet godt i denne kampen.
    29'
    Meget bra norsk angrep, men Norge klarer ikke å utnytte det til noe skikkelig innlegg. Corner.
    30'
    Reiten legger vakkert inn på hodet til sin gamle klubbvenninne Thorisdottir, som avslutter dårlig - over målet.
    31'
    Blakstad bruker farten sin - og løper opp Wassmuth. Innkast.
    31'
    Brukbar tysk mulighet når Freigang nikker. Men Fiskerstrand redder lett.
    32'
    Utland på vei alene igjennom - men klar offside.
    33'
    Graham Hansen dribler så de tyske spillerne blir svimle. Men pasningen hennes står ikke i stil.
    34'
    Norsk frispark på Tysklands banehalvdel.
    34'
    Dårlig frispark fra Graham Hansen. Heldigvis klarer ikke Tyskland å gjennomføre kontringen.
    35'
    Syrstad Engen ligger nede med vond hånd.
    36'
    Däbritz legger inn, via hodet til Maanum - og til corner.
    38'
    Graham Hansen gjør en god defensiv jobb mot Däbritz.
    39'
    Fiskerstrand holder på å rote seg bort , men får vekk ballen såvidt foran en tysk spiller.
    40'
    Berger avslører svakhet med beina - men Norge klarer ikke å utnytte tabben fra den tyske keeperen.
    41'
    Graham Hansen får frispark i brukbar posisjon.
    43'
    Tyskerne klarerer frisparket med hodet.
    44'
    Blakstad må gi corner.
    44'
    Däbritz legger corneren, Popp er først på ballen - men klarer ikke å få til en avslutning på mål.
    45'
    Reiten kommer farlig frem på venstresiden, men gjør et dårlig innlegg.
    48'
    Tyskland har gjort et par bytter i pausen. Blant annet er Däbritz, som var den som skapte mest trøbbel for Norge, byttet ut.
    49'
    Maier skyter utenfor.
    50'
    Norge skaffer seg corner.
    51'
    Kathy Hendrich gikk ut i pausen og ble erstattet av Jule Brand. Sara Däbritz har også gått ut og blitt erstattet av Sjoeke Nüsken
    52'
    Sævik skal inn for Norge.
    53'
    Freigang ligger nede, skadet.
    54'
    Nüsken bryter et bra norsk angrep.
    55'
    Graham Hansen tryller med beina - og skaffer corner.
    58'
    Graham Hansens corner blir stusset ved første stolpe. Ny corner!
    58'
    Reiten med svak avslutning.
    58'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Karina Sævik
    Ut: Lisa-Marie Utland
    59'
    Inn: Elisabeth Terland
    Ut: Caroline Graham Hansen
    59'
    Sævik prøver å ta med seg Blakstad, men tyskerne bryter.
    61'
    Maanum lager frispark mot Popp nær midtstreken.
    61'
    Spillerbytte - Tyskland
    Inn: Lina Magull
    Ut: Linda Dallmann
    61'
    Tyskland gjennomfører et trippel bytte: Marina Hegering ut og Sophia Kleinherne kom inn. Linda Dallmann ble erstattet av Lina Magull. Mens Tabea Wassmuth gikk ut og inn kom Lea Schüller.
    61'
    Tyskland 3 - 1 Norge
    Krumbiegel kommer på venstresiden, der det ikke er en eneste norsk spiller som forsvarer målet. Hun setter enkelt ballen forbi Fiskerstrand og i mål.
    63'
    Freigang avblåst for offside.
    69'
    Inn: Emilie Haavi
    Ut: Vilde Bøe Risa
    73'
    Krumbiegel byttes ut og inn kommer Sandra Starke.
    81'
    Tyskerne spiller seg til store sjanser, men ballen går til slutt utenfor målet til Fiskerstrand.