Hei og velkommen til livedekningen av VM-kvalifiseringskampen mellom Tyrkia og Gibraltar.
    Tyrkia (4-1-4-1): Cakir - Celik, Soyuncu, Demiral, Erkin - Kokcu - Akturkoglu, Dervisoglu, Calhanoglu, Baris Yilmaz - Burak Yilmas.
    Gibraltar (4-3-3): Coleing - Mouelhi, Chipolina, Annesley, Olivero - De Barr, Wiseman, Sergeant - Walker, Valarino, Jolley.
    Tyrkia er naturlig nok storfavoritter mot miniputten Gibraltar, som aldri har tatt et eneste poeng i VM-kvalifisering.
    Før kveldens kamp er Tyrkia to poeng bak Norge og fire poeng bak Nederland gruppe G. Denne kampen har med andre ord stor betydning for Norges VM-sjanser.
    Da lagene møttes sist ble det 3-0-seier til Tyrkia i Gibraltar.
    Burak Yilmaz sparker i gang oppgjøret.
    1'
    Tyrkia går rett i angrep, og får en corner etter et drøyt halvminutt.
    1'
    Hjørnesparket klareres bort.
    1'
    Yilmaz får ballen feilvendt, og prøver å legge igjen til Calhanoglu. Det går ikke, og Gibraltar vinner ballen.
    2'
    Ny corner til Tyrkia.
    2'
    Igjen klareres hjørnesparket ved første stolpe.
    3'
    Et innlegg finner høyreback Celik bak i feltet. Han klinker til på volley, men ballen går noen meter til side for mål.
    4'
    Debutanten Baris Yilmaz kommer til innlegg. Rett i klypene til Gibraltar-keeper Coleing.
    6'
    Burak Yilmaz sin tur til å legge igjen. Igjen plukker Coleing ballen greit.
    8'
    Har du tro på at Norge får hjelp av Gibraltar i kveld?
    Ja!
    20%
    Nei, dette vinner Tyrkia.
    80%
    Antall stemmer: 750
    Burak Yilmaz blir flikket gjennom i feltet, før han skyter rett på Coleing. Tyrkia-spissen avblåses så for offside.
    9'
    Innlegg mot Burak Yilmaz, men det blokkeres ut til Tyrkias tredje hjørnespark.
    9'
    Og som de to foregående hjørnesparkene klareres ballen på første stolpe.
    10'
    Gibraltar prøver seg på en kontring, men Soyuncu stopper den.
    10'
    Mål for Tyrkia!
    Tyrkia 1 - 0 Gibraltar
    Mål: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Målgivende: Burak Yilmaz
    Det tok drøye ti minutter det. Akturkoglu får ballen fra Burak Yilmaz på 17-18 meter, før han setter fart mot Gibraltar-forsvaret. Han kjører slalåm mellom gjestene, før han triller ballen enkelt forbi Coleing.
    11'
    På live-tabellen ligger Tyrkia på like mange poeng som Norge. De er dog bak med fire plussmål.
    14'
    Calhanoglu med en fin ball inn i feltet mot Baris Yilmaz. Han prøver seg på et volleyforsøk, men presterer å ikke treffe ballen.
    15'
    Innlegg mot Burak Yilmaz, som igjen er i offside.
    17'
    Soyunchu litt for tøff i ryggen på Annesley, og Gibraltar får frispark midt på banen.
    18'
    Gibraltar flytter opp mange folk, før frisparket slås inn i feltet. Der er det likevel ikke en eneste Gibraltar-spiller, og Tyrkia-keeper Cakir får en veldig lett jobb med å plukke den.
    19'
    Calhanoglu får ballen på drøye 20 meter, og hele stadion roper på skudd. Han spiller i stedet ut til Celik, som spiller bort ballen.
    19'
    VAR-sjekk for et mulig rødt kort til Gibraltars Olivero for en takling på Celik. Sakser ned høyrebacken.
    20'
    Dommer løper ut for å se den på skjermen.
    21'
    Rødt kort til Gibraltar
    Jayce Mascarenhas-Olivero
    Dommer velger å gi det røde kortet! Om oppgaven til Gibraltar ikke var vanskelig fra før...
    22'
    Da er det også frispark til Tyrkia høyt i banen. Calhanoglu skal slå.
    23'
    Ballen slås rett i klypene til Coleing.
    23'
    Tyrkia angriper, men klarer ikke å spille seg gjennom Gibraltar-forsvaret før Mouelhi bryter. Han blir så klippet ned av Baris Yilmaz, og Gibraltar får frispark inne i eget felt.
    25'
    Gult kort til Gibraltar
    Ethan Terence Jolley
    26'
    Erkins innlegg bankes ut til corner, men det blir det aldri noe av for Erkin var i offside før han fikk ballen.
    26'
    Yilmaz går i bakken i Gibrlatars sekstenmeter, men får ikke straffe. I stedet vinkes han av for offside atter en gang.
    28'
    Celik slår inn, men den går forbi alle hans lagkamerater i feltet.
    29'
    Baris Yilmaz ligger nede med en smell. Overraskende at han ikke fikk frispark i det han ble stemplet. Kommer seg opp igjen.
    30'
    Stor Tyrkia-sjanse! Ballen legges inn og på bakerste står Dervisoglu på blank kasse. Han får likevel ikke ballen i mål, og det ender til slutt med enda et hjørnespark.
    30'
    Hjørnesparket klareres før det skytes fra distanse av Kokcu. Sniker seg utenfor.
    31'
    De Barr ligger nede etter duellen med Kocku i forrige situasjon. Kommer seg opp etter litt behandling på gresset.
    32'
    Målscorer Akturkoglu danser seg igjen oppover i banen, før han slår inn. Den blokkeres før Tyrkia får corner igjen.
    34'
    Hjørnesparket finner Soyunchu på bakerste, men hans hodestøt går ikke mot mål.
    35'
    Erkin river ned De Barr på vei fremover, og Gibraltar får frispark midt på banen.
    35'
    Yilmaz kommer til skutt i feltet, men den går rett i blokka. Calhanoglu plukker den opp før han prøver seg med et skudd. Det går over mål.
    36'
    Hvordan er det ikke 2-0?! Burak Yilmaz serveres Baris Yilmaz foran mål, men alene med Coleing klarer han ikke å overliste keeperen. Kjempesjanse.
    37'
    Tyrkia 2 - 0 Gibraltar
    Mål: Halil Dervisoglu
    Tyrkia dobler etter strålende angrepsspill! Calhanoglu spiller opp på Burak Yilmaz som legger igjen til Dervisoglu. Han spiller så vegg med Burak Yilmaz, før han banker ballen i mål fra 17-18 meter.
    38'
    Da er Tyrkia bare tre plussmål bak Norge, som stadig holdes til 0-0 av Latvia på Ullevaal Stadion.
    40'
    Så kommer Gibraltar seg til sitt første innlegg, men Valarinos avlevering treffer ingen lagkamerater.
    41'
    Tyrkia 3 - 0 Gibraltar
    Tyrkia kontrer inn 3-0! Burak Yilmaz slår ballen inn foran mål, og Dervisoglu setter sikkert inn sitt andre mål på tre minutter.
    41'
    Så kommer Tyrkia igjen, men denne gangen sitter ikke kombinasjonene i feltet.
    43'
    Det legges til tre minutter.
    45'+1
    Gibraltar frispark høyt i banen som Walker banker inn i boksen. Den heades ut.
    45'+1
    Calhanoglu banker til fra langt hold, men markkryperen går noen meter til side for mål.
    45'+1
    Baris Yilmaz går i bakken i duell med to Gibraltar-spillere, og får frispark i veldig fin posisjon.
    45'+3
    Erkin smeller frisparket i tverrliggeren! Utrolig nærme 4-0 før hvilen her.
    45'+4
    3-0 til pause for Tyrkia, som ikke har møtt mye motstand i Gibraltar så langt. Samtidig er det fremdeles 0-0 mellom Tyrkia og Latvia, så nå skiller det bare to plussmål mellom Norge og Tyrkia - fordel Norge.
    Spillerbytte - Gibraltar
    Inn: Lee Casciaro
    Ut: Julian Valarino
    46'
    Inn: Joseph Chipolina
    Ut: Ethan Terence Jolley
    46'
    Spillerbytte - Tyrkia
    Inn: Mert Müldür
    Ut: Zeki Celik
    46'
    Inn: Ridvan Yilmaz
    Ut: Caner Erkin
    46'
    To bytter fra hvert lag i pausen.
    46'
    Innbytter Ridvan Yilmaz kommer til skudd, men banker den noen meter over mål.
    46'
    De Barr legges i bakken inne på Tyrkias halvdel, og gjestene flytter opp.
    47'
    Ballen slås rett i klypene til Cakir.
    48'
    Tyrkia kontrer, men Akturkoglus forsøk på å legge igjen ballen med hælen i Gibraltar-feltet finner ingen lagkamerater.
    49'
    Devisoglu setter ballen i nettet igjen, men denne gangen vinkes det for offside. Det var Burak Yilmaz som nok en gang var i offside i oppbyggingen av angrepet.
    49'
    Tyrkia spiller seg til enda en corner.
    53'
    Hjørnesparket slås mot Burak Yilmaz, men han klarer ikke å presse headingen mot mål.
    53'
    Nok et hjørnespark til Tyrkia.
    54'
    Slås over alt og alle før ballen plukkes opp på motsatt side. Akturkoglu slår inn igjen, før Soyunchu header til side for mål.
    55'
    Praktfullt Tyrkia-angrep! Calhanoglu med en nydelig langpasning til Ridvan Yilmaz i feltet. Han legger igjen til Burak Yilmaz foran mål, men han for ikke ordentlig klem i avslutnignen.
    57'
    Burak Yilmaz legger inn, før ballen går ut til hjørnespark.
    58'
    Gibraltar får klarert.
    58'
    Gjestene prøver å kontre, men løpes opp av tyrkere.
    58'
    Inn: Mohamed Badr Hassan
    Ut: Liam Walker
    59'
    Inn: Reece Styche
    Ut: Tjay De Barr
    59'
    Burak Yilmaz går i bakken i feltet, men dommer blåser frispark mot Tyrkia-spissen. Så riktig ut siden han hektet Gibraltar-forsvareren.
    61'
    Baris Yilmaz prøver seg fra langt hold, men den går rett i blokka.
    63'
    Tyrkia 4 - 0 Gibraltar
    Mål: Merih Demiral
    Målgivende: Ridvan Yilmaz
    Så sitter 4-0! Midtstopper Demiral som har løpt helt opp i boksen faktisk, og setter inn sitt første landslagsmål.
    65'
    Bare ett mål mellom Norge og Tyrkia nå.
    66'
    Ridvan Yilmaz er frempå igjen, og skaffer nok en corner. Tyrkias niende.
    67'
    Igjen heades den bort.
    67'
    Inn: Serdar Dursun
    Ut: Burak Yilmaz
    Kapteinen tas av her. Spares nok til den siste kampen mot Montenegro tirsdag.
    69'
    Inn: Kenan Karaman
    Ut: Halil Dervisoglu
    Også tomålsscoreren tas av.
    69'
    Tyrkia spiller seg til sin tiende corner for kvelden.
    70'
    Og på den tiende corneren ble det for første gang farlig, men Ceoling får den ut til enda en corner.
    70'
    Denne gangen ender hjørnesparket til slutt på bakerste hos Soyunchu, som skyter godt over mål.
    71'
    Tyrkia fortsetter å kjøre på her, men har ikke fått det helt til å stemme på siste tredel de siste minuttene.
    75'
    Calhanoglu får ballen rett utenfor sekstenmeteren og klinker til. Noen meter utenfor målet fra mannen som har overtatt kapteinsbindet.
    76'
    Så er det nesten 5-0! Akturkoglu plukker opp ballen i feltet, og kommer seg alene med keeper. Forsøket stoppes.
    77'
    Ny stor mulighet når Baris Yilmaz får stå helt alene i feltet. Skuddet går rett på keeper.
    80'
    Tyrkia 5 - 0 Gibraltar
    Mål: Serdar Dursun
    Der kommer 5-0! Strålende slått innlegg fra Ridvan Yilmaz, som Serdar Dursun setter i mål.