Kampen har startet.
    Frispark Tuzlaspor.
    3'
    Aykut Ceviker
    Tuzlaspor angriper i Istanbul. Aykut Ceviker avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    Bandirmaspor, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark til Bandirmaspor på halvdelen til Tuzlaspor.
    10'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Remi Mulumba (Bandirmaspor) slår en corner fra venstre side på Tuzla Belediyesi Stadi.
    16'
    Mål for Bandirmaspor!
    Tuzlaspor 0 - 1 Bandirmaspor
    Mål: Philippe Keny
    Målgivende: Guy Lucien Michel Landel
    Philippe Keny setter ballen i nettet og Bandirmaspor leder nå 0-1. Guy Michel Landel var nest sist på ballen.
    20'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    23'
    Frispark for Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    24'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Furkan Aksuoglu tildeler Bandirmaspor en corner. Remi Mulumba sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Remi Mulumba
    Bandirmaspor avanserer forover i Istanbul. Remi Mulumba avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Spillerbytte - Tuzlaspor
    Inn: Safa Kinali
    Ut: Erhan Kartal
    Erhan Kartal (Tuzlaspor) erstattes av Safa Kinali.
    29'
    Gult kort til Tuzlaspor
    Onat Kutay Kurt
    Onat Kutay Kurt (Tuzlaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    33'
    Remi Mulumba (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra venstre på Tuzla Belediyesi Stadi.
    35'
    36'
    I Istanbul slår Sedat Sahinturk en corner fra høyre.
    39'
    Tuzlaspor 0 - 2 Bandirmaspor
    Mål: Guido Kocer
    Målgivende: Caner Cavlan
    Bandirmaspor går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Guido Kocer. Caner Cavlan sto for den målgivende pasningen.
    40'
    Frispark til Tuzlaspor på halvdelen til Bandirmaspor.
    42'
    Tayfun Aydogan
    Tuzlaspor angriper på Tuzla Belediyesi Stadi, men Tayfun Aydogan header utenfor.
    43'
    Tuzlaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Inn: Jurgen Bardhi
    Ut: Aykut Ceviker
    Ugur Tutuneker gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Aykut Ceviker og setter inn Jurgen Bardhi.
    46'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Tuzlaspor.
    46'
    Philippe Keny
    Philippe Keny (Bandirmaspor) kommer seg fri på Tuzla Belediyesi Stadi, men avslutningen går utenfor.
    48'
    49'
    Sedat Sahinturk
    Tuzlaspor angriper. Sedat Sahinturk får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Furkan Aksuoglu tildeler Tuzlaspor en corner. Sedat Sahinturk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    56'
    Skudd på mål, Tuzlaspor
    57'
    57'
    Tuzlaspor angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    57'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Gokhan Degirmenci
    Dommer Furkan Aksuoglu gir Gokhan Degirmenci (Bandirmaspor) et gult kort.
    57'
    58'
    Guido Kocer
    Guido Kocer (Bandirmaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Tuzla Belediyesi Stadi.
    59'
    Furkan Aksuoglu signaliserer et frispark til Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    60'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Levent Aycicek
    Ut: Guido Kocer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bandirmaspor. Inn kommer Levent Aycicek, mens Guido Kocer tar plass på benken.
    60'
    Inn: Mehmet Ozcan
    Ut: Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Bandirmaspor bytter ut Chukwuma Emmanuel Akabueze med Mehmet Ozcan. Dette er det andre byttet som Mustafa Gursel gjør i dagens kamp.
    61'
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    61'
    61'
    Philippe Keny (Bandirmaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Bandirmaspor fosser fremover, men Furkan Aksuoglu blåser for offside på Tuzla Belediyesi Stadi.
    66'
    Samet Asatekin (Tuzlaspor) slår en corner fra høyre side på Tuzla Belediyesi Stadi.
    68'
    68'
    Inn: Ahmet Yazar
    Ut: Ismail Konuk
    Bytte for Tuzlaspor. Ahmet Yazar kommer inn for Ismail Konuk på Tuzla Belediyesi Stadi.
    69'
    Okan Alkan ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    70'
    Tuzlaspor 0 - 3 Bandirmaspor
    Mål: Guy Lucien Michel Landel
    Målgivende: Philippe Keny
    Mål! Bandirmaspor øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Guy Michel Landel på Tuzla Belediyesi Stadi. Det er en fin assist fra Philippe Keny.
    71'
    71'
    Okan Alkan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    71'
    73'
    79'
    Inn: Lamine Diack
    Ut: Tayfun Aydogan
    Tuzlaspor gjør sitt fjerde bytte. Tayfun Aydogan erstattes av Lamine Diack.
    80'
    Inn: Rahmi Anil Basaran
    Ut: Sedat Sahinturk
    Tuzlaspor bytter ut Sedat Sahinturk med Rahmi Anil Basaran.
    80'
    81'
    Inn: Kerim Avci
    Ut: Dogan Can Davas
    Mustafa Gursel (Bandirmaspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kerim Avci erstatter Dogan Can Davas.
    82'
    Inn: Matej Pucko
    Ut: Guy Lucien Michel Landel
    Bandirmaspor bytter ut Guy Michel Landel med Matej Pucko. Dette er det fjerde byttet som Mustafa Gursel gjør i dagens kamp.
    82'
    83'
    Levent Aycicek
    Sjanse i Istanbul! Levent Aycicek (Bandirmaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    Tuzlaspor, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    Skudd på mål, Bandirmaspor
    85'
    85'
    I Istanbul slår Safa Kinali en corner fra høyre.
    86'
    Safa Kinali (Tuzlaspor) slår en corner fra høyre side på Tuzla Belediyesi Stadi.
    87'
    87'
    87'
    Furkan Aksuoglu tildeler Tuzlaspor en corner. Safa Kinali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Sjanse til Tuzlaspor! Onat Kutay Kurt er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    Målsjanse på Tuzla Belediyesi Stadi! Philippe Keny fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    Levent Aycicek (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra høyre på Tuzla Belediyesi Stadi.