Rene Swete er på beina igjen og fortsetter kampen.
    10'
    I Hartberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    13'
    En av SK Sturm Grazs spillere går i offside.
    15'
    SK Sturm Graz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    16'
    17'
    Mål for TSV Hartberg!
    TSV Hartberg 1 - 0 Sturm Graz
    Mål: Matija Horvat
    Matija Horvat dundrer ballen i mål og TSV Hartberg tar ledelsen 1-0 på Profertil Arena Hartberg.
    19'
    TSV Hartberg 2 - 0 Sturm Graz
    Mål: Noel Niemann
    Mål! TSV Hartberg øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Noel Niemann på Profertil Arena Hartberg.
    21'
    Hjørnespark til TSV Hartberg
    24'
    Mario Sonnleitner
    I Hartberg header Mario Sonnleitner (TSV Hartberg) mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Sturm Graz.
    25'
    Frispark for TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    27'
    SK Sturm Graz angriper, men blir avblåst for offside.
    30'
    Manfred Gollner ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    34'
    Inn: Michael Steinwender
    Ut: Manfred Gollner
    Michael Steinwender (TSV Hartberg) erstatter Manfred Gollner som ser ut til å måtte forlate Profertil Arena Hartberg med en skade.
    35'
    En av SK Sturm Grazs spillere blir avblåst for offside.
    39'
    Skudd utenfor mål, TSV Hartberg
    40'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Sturm Graz på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark SK Sturm Graz.
    42'
    42'
    Frispark til SK Sturm Graz på halvdelen til TSV Hartberg.
    45'
    Jakob Jantscher
    SK Sturm Graz angriper i Hartberg. Jakob Jantscher fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+6
    Spillerbytte - Sturm Graz
    Inn: Ivan Ljubic
    Ut: Andreas Kuen
    SK Sturm Graz bytter ut Andreas Kuen med Ivan Ljubic. Dette er det første byttet som Christian Ilzer gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Anderson Niangbo
    Ut: Manprit Sarkaria
    Christian Ilzer gjør dagens andre bytte i Hartberg, når han tar ut Manprit Sarkaria og setter inn Anderson Niangbo.
    46'
    Inn: Alexander Prass
    Ut: Amadou Dante
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Sturm Graz. Inn kommer Alexander Prass, mens Amadou Dante tar plass på benken.
    46'
    Inn: Jusuf Gazibegovic
    Ut: Lukas Jager
    Christian Ilzer (SK Sturm Graz) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jusuf Gazibegovic erstatter Lukas Jager.
    46'
    Gult kort til TSV Hartberg
    Jurgen Heil
    Jurgen Heil (TSV Hartberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Anderson Niangbo
    SK Sturm Graz fosser forover og Anderson Niangbo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    TSV Hartberg, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Hjørnespark til Sturm Graz
    47'
    SK Sturm Graz har fått straffe!
    48'
    Sturm Graz scorer på straffe!
    TSV Hartberg 2 - 1 Sturm Graz
    Mål: Jakob Jantscher
    Mål! SK Sturm Graz reduserer til 2-1 takket være et straffespark av Jakob Jantscher.
    48'
    TSV Hartberg fosser fremover, men Manuel Schuttengruber blåser for offside på Profertil Arena Hartberg.
    50'
    I Hartberg slår Jakob Jantscher en corner fra høyre.
    53'
    Stefan Hierlander
    Stefan Hierlander (SK Sturm Graz) kommer til en målsjanse på Profertil Arena Hartberg, men klarer ikke å score.
    55'
    57'
    Jusuf Gazibegovic
    Målsjanse på Profertil Arena Hartberg! Jusuf Gazibegovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    59'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til TSV Hartberg.
    59'
    61'
    62'
    64'
    66'
    68'
    SK Sturm Graz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    68'
    SK Sturm Graz avanserer forover i Hartberg. Anderson Niangbo avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    71'
    Inn: Philipp Sturm
    Ut: Noel Niemann
    TSV Hartberg gjør sitt tredje bytte. Noel Niemann erstattes av Philipp Sturm.
    75'
    Inn: Philipp Erhardt
    Ut: Jurgen Heil
    Jurgen Heil (TSV Hartberg) erstattes av Philipp Erhardt.
    75'
    Inn: Marc Andre Schmerbock
    Ut: Donis Avdijaj
    Bytte for TSV Hartberg. Marc Andre Schmerbock kommer inn for Donis Avdijaj på Profertil Arena Hartberg.
    75'
    76'
    77'
    79'
    Frisparket tildelt SK Sturm Graz er farlig nær TSV Hartbergs målområde.
    79'
    81'
    TSV Hartberg 3 - 1 Sturm Graz
    Mål: Philipp Sturm
    Philipp Sturm setter ballen i mål og øker TSV Hartbergs ledelse til 3-1 i Hartberg.
    81'
    Inn: David Affengruber
    Ut: Niklas Geyrhofer
    Christian Ilzer gjør dagens femte bytte i Hartberg, når han tar ut Niklas Geyrhofer og setter inn David Affengruber.
    82'
    I Hartberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    83'
    85'
    TSV Hartberg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SK Sturm Graz.
    86'
    87'
    Mål for Sturm Graz!
    TSV Hartberg 3 - 2 Sturm Graz
    Mål: Anderson Niangbo
    87'
    Manuel Schuttengruber tildeler SK Sturm Graz en corner. Jakob Jantscher sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    TSV Hartberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    90'+2
    David Stec (TSV Hartberg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Profertil Arena Hartberg.