0-1
0-2
Pink34'
    Dagens kamp på Profertil Arena Hartberg i Hartberg er i gang.
    TSV Hartberg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SK Austria Klagenfurt.
    2'
    I Hartberg slår Turgay Gemicibasi en corner fra høyre.
    3'
    Mål for SK Austria Klagenfurt!
    TSV Hartberg 0 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Markus Pink
    Målgivende: Turgay Gemicibasi
    Mål! Markus Pink header ballen i mål og gir SK Austria Klagenfurt ledelsen 0-1 på Profertil Arena Hartberg. Det er en fin assist fra Turgay Gemicibasi.
    4'
    Tobias Kainz (TSV Hartberg) løfter inn en corner fra venstre på Profertil Arena Hartberg.
    7'
    Jurgen Heil
    Målsjanse til TSV Hartberg! Jurgen Heil treffer mål, men keeper redder.
    7'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) slår en corner fra høyre side på Profertil Arena Hartberg.
    12'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Patrick Greil
    Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) kommer til en målsjanse på Profertil Arena Hartberg, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Patrick Greil vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Alexander Fuchs
    Ut: Patrick Greil
    SK Austria Klagenfurt bytter ut Patrick Greil som ikke ser ut til å kunne fortsette. Peter Pacult blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Alexander Fuchs.
    25'
    Jurgen Heil
    Målsjanse! Jurgen Heil (TSV Hartberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    I Hartberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Christopher Jager tildeler TSV Hartberg en corner. Tobias Kainz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    David Stec
    Sjanse! TSV Hartberg avanserer forover, men David Stec avslutter utenfor.
    30'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    31'
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til TSV Hartberg.
    31'
    TSV Hartberg 0 - 2 SK Austria Klagenfurt
    Målgivende: Florian Rieder
    Mål! Markus Pink gir SK Austria Klagenfurt en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Florian Rieder før målet.
    34'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Christopher Cvetko
    Christopher Cvetko (SK Austria Klagenfurt) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra høyre på Profertil Arena Hartberg.
    38'
    Frispark SK Austria Klagenfurt.
    38'
    I Hartberg slår Tobias Kainz en corner fra høyre.
    40'
    Noel Niemann
    Noel Niemann (TSV Hartberg) header utenfor.
    40'
    Frispark til TSV Hartberg på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    40'
    Christopher Jager tildeler SK Austria Klagenfurt en corner. Turgay Gemicibasi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Christopher Cvetko (SK Austria Klagenfurt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til TSV Hartberg.
    45'+1
    Spillerbytte - TSV Hartberg
    Inn: Mario Sonnleitner
    Ut: Michael Steinwender
    TSV Hartberg bytter ut Michael Steinwender med Mario Sonnleitner.
    46'
    47'
    Markus Pink
    Målsjanse på Profertil Arena Hartberg! Markus Pink fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    TSV Hartberg, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Tobias Kainz (TSV Hartberg) slår en corner fra høyre side på Profertil Arena Hartberg.
    51'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    52'
    Offside! Nemanja Belakovic blir vinket av og TSV Hartberg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    53'
    Dario Tadic
    TSV Hartberg angriper og Dario Tadic får avsluttet. Headingen treffer ikke SK Austria Klagenfurt-målet.
    55'
    56'
    Ivan Saravanja
    Ivan Saravanja (SK Austria Klagenfurt) kommer seg fri på Profertil Arena Hartberg, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Inn: Marc Andre Schmerbock
    Ut: Nemanja Belakovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for TSV Hartberg. Inn kommer Marc Andre Schmerbock, mens Nemanja Belakovic tar plass på benken.
    58'
    Inn: Philipp Erhardt
    Ut: Matija Horvat
    TSV Hartberg gjør sitt tredje bytte. Matija Horvat erstattes av Philipp Erhardt.
    58'
    Frispark TSV Hartberg.
    60'
    Dario Tadic
    TSV Hartberg angriper. Dario Tadic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Dario Tadic
    Sjanse til TSV Hartberg! Dario Tadic er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Christopher Jager tildeler TSV Hartberg en corner. Tobias Kainz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Inn: Thomas Roberts
    Ut: Florian Rieder
    Florian Rieder (SK Austria Klagenfurt) erstattes av Thomas Roberts.
    64'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til TSV Hartberg like utenfor SK Austria Klagenfurt-området.
    65'
    Frispark for SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    66'
    TSV Hartberg angriper i Hartberg. Noel Niemann avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Dario Tadic
    TSV Hartberg angriper, men avslutningen til Dario Tadic går utenfor.
    69'
    Mario Sonnleitner (TSV Hartberg) løfter inn en corner fra høyre på Profertil Arena Hartberg.
    71'
    Thomas Roberts
    SK Austria Klagenfurt angriper i Hartberg. Thomas Roberts fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Inn: Michael John Lema
    Ut: Noel Niemann
    Bytte for TSV Hartberg. Michael John Lema kommer inn for Noel Niemann på Profertil Arena Hartberg.
    73'
    Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) slår en corner fra venstre side på Profertil Arena Hartberg.
    75'
    75'
    Dommer Christopher Jager viser Thomas Roberts (SK Austria Klagenfurt) det gule kortet.
    75'
    Gult kort til TSV Hartberg
    Mario Sonnleitner
    Dommer Christopher Jager gir Mario Sonnleitner (TSV Hartberg) et gult kort.
    77'
    Alexander Fuchs ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Turgay Gemicibasi
    Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) mottar sitt første gule kort for dagen på Profertil Arena Hartberg.
    79'
    79'
    Michael John Lema
    Michael John Lema (TSV Hartberg) kommer til en målsjanse på Profertil Arena Hartberg, men klarer ikke å score.
    80'
    Alexander Fuchs er på beina igjen og fortsetter kampen på Profertil Arena Hartberg.
    80'
    81'
    Thomas Kofler
    Målsjanse! Thomas Kofler (TSV Hartberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Inn: Jurgen Lemmerer
    Ut: David Stec
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for TSV Hartberg. Inn kommer Jurgen Lemmerer, mens David Stec tar plass på benken.
    84'
    Kan SK Austria Klagenfurt utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Markus Pink (SK Austria Klagenfurt) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Profertil Arena Hartberg.
    85'
    Markus Pink kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Profertil Arena Hartberg.
    85'
    TSV Hartberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Nicolas Wimmer
    Dommeren gir Nicolas Wimmer (SK Austria Klagenfurt) et gult kort.
    87'
    Alexander Fuchs
    SK Austria Klagenfurt avanserer forover i Hartberg. Alexander Fuchs avslutter, men treffer ikke mål.