Dommeren blåser i gang dagens kamp i Hartberg.
    FK Austria Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Sjanse! FK Austria Vienna avanserer forover, men Eric Martel avslutter utenfor.
    8'
    Frispark for FK Austria Vienna på egen banehalvdel.
    9'
    Markus Suttner (FK Austria Vienna) løfter inn en corner fra høyre på Profertil Arena Hartberg.
    11'
    Christoph Schösswendter
    Christoph Schösswendter (FK Austria Vienna) header utenfor.
    12'
    Gult kort til FK Austria Vienna
    Georg Teigl
    Georg Teigl (FK Austria Vienna) får et gult kort av dommer Walter Altmann.
    12'
    Frispark TSV Hartberg.
    13'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til FK Austria Vienna.
    15'
    Gult kort til TSV Hartberg
    Manfred Gollner
    Dommer Walter Altmann gir Manfred Gollner (TSV Hartberg) et gult kort.
    15'
    Hjørnespark til FK Austria Vienna
    16'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Hartberg fordi Matija Horvat får behandling for en skade på banen.
    20'
    Rajko Rep
    Rajko Rep (TSV Hartberg) mottar sitt første gule kort for dagen på Profertil Arena Hartberg.
    21'
    Marco Djuricin
    Marco Djuricin (FK Austria Vienna) kommer til en målsjanse på Profertil Arena Hartberg, men klarer ikke å score.
    22'
    Matija Horvat er tilbake på banen igjen.
    23'
    TSV Hartberg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Austria Vienna.
    26'
    Tobias Kainz
    TSV Hartberg angriper. Tobias Kainz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    FK Austria Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    32'
    Marco Djuricin (FK Austria Vienna) header mot mål, men ballen går utenfor.
    32'
    Målsjanse! Marco Djuricin (FK Austria Vienna) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til FK Austria Vienna på egen banehalvdel.
    34'
    Mål for FK Austria Vienna!
    TSV Hartberg 0 - 1 FK Austria Vienna
    Mål: Patrick Wimmer
    Målgivende: Marco Djuricin
    Mål! Patrick Wimmer gir FK Austria Vienna ledelsen 0-1 i Hartberg. Marco Djuricin sto for den målgivende pasningen.
    35'
    En av FK Austria Viennas spillere blir avblåst for offside på Profertil Arena Hartberg.
    37'
    38'
    Walter Altmann tildeler TSV Hartberg en corner. Rajko Rep sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    43'
    I Hartberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Hjørnespark til TSV Hartberg
    49'
    51'
    TSV Hartberg 0 - 2 FK Austria Vienna
    Mål: Dominik Fitz
    Dominik Fitz øker FK Austria Viennas ledelse til 0-2!
    51'
    Frispark for TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    54'
    TSV Hartberg fosser fremover, men Walter Altmann blåser for offside på Profertil Arena Hartberg.
    55'
    57'
    Markus Suttner
    Dommer Walter Altmann viser Markus Suttner (FK Austria Vienna) det gule kortet.
    60'
    Skudd utenfor mål, FK Austria Vienna
    60'
    Frispark til TSV Hartberg på halvdelen til FK Austria Vienna.
    60'
    Spillerbytte - TSV Hartberg
    Inn: Jurgen Heil
    Ut: Bakary Nimaga
    TSV Hartberg bytter ut Bakary Nimaga med Jurgen Heil.
    62'
    Inn: Dario Tadic
    Ut: Seifedin Chabbi
    Markus Schopp (TSV Hartberg) gjør sitt andre bytte for dagen. Dario Tadic erstatter Seifedin Chabbi.
    62'
    63'
    64'
    Frisparket tildelt FK Austria Vienna er farlig nær TSV Hartbergs målområde.
    66'
    Patrick Wimmer
    Patrick Wimmer (FK Austria Vienna) avanserer forover på Profertil Arena Hartberg. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    TSV Hartberg, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Spillerbytte - FK Austria Vienna
    Inn: Benedikt Pichler
    Ut: Marco Djuricin
    Bytte for FK Austria Vienna. Benedikt Pichler kommer inn for Marco Djuricin på Profertil Arena Hartberg.
    68'
    Dario Tadic
    TSV Hartberg angriper, men avslutningen til Dario Tadic går utenfor.
    68'
    69'
    Rajko Rep
    Rajko Rep (TSV Hartberg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    72'
    75'
    TSV Hartberg angriper, men blir avblåst for offside.
    75'
    Inn: Lukas Ried
    Ut: Matija Horvat
    Markus Schopp gjør dagens tredje bytte i Hartberg, når han tar ut Matija Horvat og setter inn Lukas Ried.
    76'
    77'
    TSV Hartberg 0 - 3 FK Austria Vienna
    Mål: Benedikt Pichler
    Mål! Benedikt Pichler gir FK Austria Vienna en komfortabel 0-3 ledelse.
    78'
    80'
    82'
    Målsjanse på Profertil Arena Hartberg! Patrick Wimmer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Inn: Julius Ertlthaler
    Ut: Sascha Horvath
    TSV Hartberg gjør sitt fjerde bytte. Sascha Horvath erstattes av Julius Ertlthaler.
    84'
    Spillet på Profertil Arena Hartberg er stoppet midlertidig fordi Georg Teigl ligger nede.
    84'
    84'
    Inn: Alexander Grunwald
    Ut: Manprit Sarkaria
    FK Austria Vienna bytter ut Manprit Sarkaria med Alexander Grunwald. Dette er det andre byttet som Peter Stoger gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Thomas Ebner
    Ut: Georg Teigl
    Peter Stoger gjør dagens tredje bytte i Hartberg, når han tar ut Georg Teigl og setter inn Thomas Ebner.
    84'
    Georg Teigl er på beina igjen og fortsetter kampen.
    85'
    Dario Tadic (TSV Hartberg) slår en corner fra venstre side på Profertil Arena Hartberg.