0-4
0-5
25
190

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av gruppespillet i Champions League for kvinner, og oppgjøret mellom Hoffenheim og regjerende CL-mester Barcelona.
    Barcelona topper gruppe C etter tre runder. De har vunnet alle kampene sine, og står dermed med ni poeng. Arsenal ligger på plassen bak med seks poeng. Barcelona sin motstander i kveldens kamp, Hoffenheim, ligger på tredjeplass med tre poeng, og nederst ligger danske Køge med null poeng.
    I forrige CL-runde var det Barcelona og Hoffenheim som møttes. Det er ikke lengre enn en uke siden den kampen ble spilt. Forrige oppgjør fant sted i Spania, mens dagens kamp spilles i Tyskland. Barcelona tok en solid 4-0-seier på hjemmebane mot Hoffenheim. Hermoso scoret etter fem minutter, før Alexia satt inn to mål før pause. Torrejón la på til 4-0 i andre omgangen, og sørget for tre poeng.
    Barcelona topper den spanske ligaen etter ti runder. I likhet med CL-gruppespillet har de også vunnet alle kampene i ligaen.
    Kampen spilles i Tyskland, nærmere bestemt på Dietmar-Hopp-Stadion. Den har en tilskuerkapasitet på 6 350, og er oppkalt etter eieren av 1899 Hoffenheim, Dietmar Hopp.
    Vi har en norsk spiller i aksjon i kveldens kamp. Landslagsspiller Ingrid Syrstad Engen starter på midtbanen for den spanske storklubben. Caroline Graham Hansen spiller også til daglig i Barcelona, men har vært ute i en liten periode med hjerteproblemer. Det har vært gjennomgått grundige undersøkelser og et velykket inngrep i hjertet. Så håper vi at vi kan få se Graham Hansen tilbake på gressmatta om kort tid!
    Spillerne er på vei ut på banen, og det nærmer seg kampstart!
    0'
    Hoffenheim sparker i gang kampen!
    0'
    Hoffenheim spiller ned til keeper, og Barcelona presser høyt med engang. Vertene får spilt seg ut av forsvar, og kommer et stykke opp i banen før de mister ballen.
    1'
    Barcelona med ballen i eget forsvar nå. Hoffenheim presser med mange spillere inne på spanjolene sin halvdel.
    1'
    Hagel slår inn fra venstre, men Paños plukker ballen i feltet.
    2'
    Hoffenheim legger seg dypere i banen, og Barcelona får spilt seg inn på halvdelen til hjemmelaget.
    2'
    Barcelona forflytter ballen raskt fra side til side, men Hoffenheim er aggresive innledningsvis på kampen og vinner ballen.
    3'
    Hoffenheim-backen Wienroither kommer til kampens første avslutning. Hoffenheim spiller seg oppover i banen, og høyrebacken får ballen ved 16-meteren. Hun tester skuddfoten, men skuddet går til side for mål.
    5'
    Hoffenheim ønsker å spille seg ut bakfra, og har lykkes til dels med det de første minuttene av kampen.
    6'
    Crnogorcevic spiller veggspill med Alexia inne i 16-meteren, og får slått inn nede ved dødlinja. Innlegget går på første stolpe, hvor Tufekovic får bokset unna.
    7'
    Jenni får ballen ved 16-meteren, men spiller en upresis pasning som keeper tar.
    8'
    Aitana spiller til Crnogorcevic som legger inn i feltet, men ballen blir nok engang redder av keeper på innlegg fra sistnevnte.
    9'
    Barcelona spiller ballen rett på innsiden av halvdelen til Hoffenheim, og blir raskt litt utålmodige. Leila slår en pasning oppover i banen, som ikke ender hos en lagvenninne.
    11'
    Hermoso får ballen i feltet, og slår inn nede ved dødlinja.
    11'
    Klareres ut av boksen, men Barcelona beholder ballen.
    11'
    Hoffenheim med høy risiko i pasningsspillet i egen 16-meter, men de klarer å spille seg unna det høye presset til Barcelona.
    13'
    Det spilles en meget god langpasning i bakrom mot Crnogorcevic. Kantspilleren kommer først på ballen, men Specht får avverget en skuddmulighet i siste sekund.
    15'
    Paredes kommer til en heading mot mål, men den klareres før den kommer til streken.
    16'
    Hagel får ballen ved midtbanestreken, og kan sette fart oppover i banen. Hele Barcelona-laget ligger høyt i banen, og Hoffenheim-spilleren får en hel banehalvdel å løpe på. Det stopper derimot litt raskt opp, og det blir et tamt skuddforsøk fra langt hold.
    17'
    Innlegg fra venstresiden til Barcelona, og det ender med en headingen over mål.
    18'
    Naschenweng drar med seg kula ned til til dødlinja før hun slår et innlegg som går over mål.
    21'
    Barcelona legger inn fra venstresiden, og Rolfö løper seg fri i feltet. Hun får styrt ballen mot mål med en lang fot, men keeper redder avslutningen som går midt mot mål.
    24'
    Hoffenheim med innkast et stykke inne på Barcelona sin halvdel, men vensteback Leila får skjermet ballen ut til utspark.
    25'
    Crnogorcevic svinger inn en godt innlegg med god kraft, og Alexia får avsluttet, men skuddet går til side for mål.
    26'
    Nå begynner virkelig Barcelona å skape gode sjanser! Rolfö blir tredd igjennom med en god pasning i 16-meteren, og har noen Hoffenheim-spillere rundt seg. Det gjør at hun ikke får god nok tid til å skyte på mål, og avslutningen går på utsiden av stolpen.
    26'
    Rolfö slår inn i feltet, men Bühler får klarert.
    28'
    Aitana spiller ut til Crnogorcevic som slår inn i feltet. Innlegget er lavt, og blir klarert av en Hoffenheim-spiller.
    30'
    Nå henger Hoffenheim i en tynn tråd. Barcelona ruller opp angrep etter angrep, og de nærmer seg en scoring. Et innlegg fra høyresiden blir headet ned i feltet, og en Barcelona-spiller får avsluttet fra seks meter, men Tufekovic er raskt ute og får stoppet avslutning.
    31'
    Barcelona har tatt kontroll over banespillet den siste perioden, og styrer det meste ute på banen nå.
    32'
    Crnogorcevic får dratt med seg kula inn i feltet, og Aitana kommer seg til en avslutning over mål.
    33'
    Aitana med nok en avslutning, men denne gangen går skuddet rett på keeper.
    33'
    Hoffenheim spiller i bakrommet, men pasningen blir løpt opp av en forsvarsspiller fra Barcelona.
    34'
    Crnogorcevic med et innlegg som stusses bort av Hoffenheim.
    36'
    Hermoso med en heading med retning mot bakerste stolpe, men den går rett på utsiden av stolpen.
    37'
    Lenge siden Hoffenheim har skapt noe på siste tredjedel.
    38'
    Barcelona scorer på straffe!
    TSG Hoffenheim 0 - 1 Barcelona
    Mål: Alexia Putellas
    Barcelona-kapteinen sender gjestene i ledelsen fra krittmerket! Alexia setter ballen til høyre i mål, og keeper blir stående. Fire mål på tre kamper for midtbanespilleren.
    39'
    Alexia blir lagt i bakken av Wienroither. Sistnevnte takler beina til Alexia, og er ikke i nærheten av å treffe ballen.
    39'
    Hoffenheim med ballen inne på Barcelona sin halvdel, men det tar ikke lang tid før gjestene vinner tilbake ballen.
    43'
    Barcelona spiller i eget forsvar oppe ved midtbanestreken.
    44'
    45'
    Det er pause, og stillingen er 0-1 til Barcelona etter en straffescoring fra Alexia. Hoffenheim starter friskt, men Barcelona tok sakte men sikkert tak i kampen, og styrte etterhvert alt som skjedde ute på gressmatta. De rullet opp angrep etter angrep, men Hoffenheim sto godt imot. Etter 39 minutter ble Alexia derimot lagt i bakken inne i 16-meteren. Dommeren ga straffe til gjestene, og Alexia gjorde ingen feil fra straffemerket. En liten pause, før andre omgang sparkes i gang!
    45'
    Barcelona sparker i gang andre omgang!
    45'
    Barcelona spiller seg oppover i banen på nydelig vis, og Hermoso får ballen etter en hæl-flikk fra Alexia. Førstnevnte legger inn foran mål, men der redder keeper.
    47'
    Hermoso legges i bakken etter en duell med Dongus, men kommer seg opp på beina igjen.
    47'
    Wienroither drar med seg ballen noen meter opp i banen, før hun blir stoppet. Dommeren gir frispark til vertene inne på Barcelona sin halvdel.
    48'
    Corley får ballen ute til høyre, og setter fart oppover i banen. Hun skjærer innover ved 16-meteren, og skyter mot mål, men León får blokkert skuddet.
    50'
    Leila får ballen ute til venstre, og slår raskt inn i feltet hvor Rolfö kommer på løp. Sistnevnte treffer ballen, men en Hoffenheim-spiller er sist på ballen og den ruller over dødlinja.
    52'
    Svinges inn, og Paredes setter ballen i mål.
    52'
    Mål for Barcelona!
    TSG Hoffenheim 0 - 2 Barcelona
    Mål: Irene Paredes
    Målgivende: Maria Leon
    Det er midtstopperne som sørger for 0-2-ledelse til Barcelona! León slår inn corneren, og Paredes stiger til værs og herader ballen kontant i mål.
    52'
    Rolfö kommer til en god mulighet, men keeper stopper avslutningen fra syv meter.
    54'
    TSG Hoffenheim 0 - 3 Barcelona
    Mål: Aitana Bonmatí
    Målgivende: Fridolina Rolfo
    Nydelig angrepsspill fra Barcelona! Alexia spiller inn til Rolfö i 16-meteren, og hun tar med seg kula ned til dødlinja, før hun slår inn langs gresset. Der løper Aitana seg fri, og setter ballen høyt i mål!
    56'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Claudia Pina Medina
    Ut: Aitana Bonmatí
    57'
    Inn: Mariona Caldentey
    Ut: Jennifer Hermoso
    57'
    Barcelona fortsetter å trille ball fram og tilbake, og spiller seg oppover i banen på nytt.
    60'
    Hoffenheim på sin side sliter med å få kontroll på ballen, og etablere noe spill.
    61'
    Brandt blir spilt høyt i banen, og får stor fart inn i feltet. Hun kommer seg forbi to spillere, men Leila kommer i siste liten og får avverget. God driv med kula fra Brandt på det angrepet der.
    62'
    Hoffenheim kommer til en avslutning over tverrliggeren.
    63'
    Spillerbytte - TSG Hoffenheim
    Inn: Tine De Caigny
    Ut: Nicole Billa
    63'
    Inn: Judith Steinert
    Ut: Laura Wienroither
    63'
    Inn: Sarai Linder
    Ut: Gia Corley
    64'
    Inn: Andrea Pereira
    Ut: Irene Paredes
    64'
    Barcelona presser høyt, og Pina kommer til en avslutning etter at Hoffenheim-keeper må klarere ut raskt.
    65'
    Pina kommer til en ny sjanse, men keeper redder.
    65'
    Rolfö driver nedover venstresiden med ballen, og slår inn langs gresset inn i 5-meteren. Bak i feltet får en Barcelona-spiller avsluttet på halvhjertet vis, men Hoffenheim får klarert bort ballen.
    67'
    Hoffenheim prøver å presse Barcelona inne på halvdelen til spanjolen, men må etterhvert legge seg dypere i banen.
    69'
    Rolfö får avsluttet på bakerste stolpe etter et innlegg fra Leita, men den går i nettveggen fra kantspilleren.
    70'
    Inn: Franziska Harsch
    Ut: Fabienne Dongus
    70'
    Hoffenheim spiller seg ut bakfra, og mister ballen etter høyt press fra gjestene. Mariona får skutt mot mål fra utsiden av 16-meteren, men ballen går til side for mål.
    71'
    Inn: Marta Torrejon
    Ut: Maria Leon
    72'
    Mariona driver framover i banen med kula, og slår ut til venstre. Der kommer det et innlegg inn i 16-meteren til Hoffenheim, hvor vertene får bort ballen.
    74'
    Mariona spiller til Alexia i 16-meteren som spiller videre til Rolfö. Sistnevnte får avsluttet på mål, men keeper varter opp med en strålende redning og får ballen til corner.
    75'
    Klareres unna.
    75'
    Nok en god redning fra Hoffenheim-keeper Tufekovic. Alexia har spilt veldig bra i kveld, og spiller til Rolfö, som har hatt masse sjanser i løpet av kampen. Denne gangen står keeperen nok en gang i veien for at Barcelona-spilleren skal få med seg et mål fra kampen.
    77'
    Inn: Vanessa Leimenstoll
    Ut: Luana Buhler
    77'
    Steinert tester skuddfoten fra utsiden av 16-meteren. Forsøket skytes over mål.
    80'
    Rolfö drar med seg ballen ned til dødlinja i 16-meteren, og spiller videre til Pina. Sistnevnte får skutt, men avslutningen går til side for mål.
    81'
    Slås på bakerste stolpe, hvor keeper plukker ballen før Torrejón får skutt på mål.
    81'
    Pina skyter rett på keeper fra skrått hold.
    85'
    Barcelona scorer kort tid etter at Serrano tar en corner langs bakken til Pina.
    87'
    TSG Hoffenheim 0 - 4 Barcelona
    Mål: Marta Torrejon
    Målgivende: Claudia Pina Medina
    Barcelona går opp i 0-4 mot Hoffenheim! Gjestene har corner, og ballen spilles langs bakken til Pina på utsiden av 16-meteren. Hun slår høyt inn i feltet, hvor Torrejón header ballen i mål!
    88'
    TSG Hoffenheim 0 - 5 Barcelona
    Mål: Ana-Maria Crnogorcevic
    Rolfö slår inn foran mål, og en umarkert Crnogorcevic setter ballen enkelt i mål! Rolfö vinner ballen i 16-meteren, og tar med seg kula ned mot dødlinja, hun slår inn langs gresset og Crnogorcevic setter ballen i mål.
    90'+1
    90'+2
    Kampen er over, og det ender 0-5 til Barcelona på bortebane mot Hoffenheim. Barcelona scoret ett mål i første omgang, og hadde god kontroll fram til pause. Kaptein Alexia fikk æren av å sette straffesparket som sørget for kampens første mål. I andre omgang la Paredes og Aitana på til både 0-2 og 0-3 i løpet av de første kvarteret. På slutten av kampen pyntet spanjolene på resultatet, og Torrejón headet inn kampens fjerde mål, før Crnogorcevic fikk en enkel jobb med å sette inn 0-5 på overtid. Dermed er Barcelona videre fra gruppespillet i Champions League! Jeg takker for følget, og ønsker en god dag videre!