0-1
0-2
0-3
0-4
Supporterfordeling på VG
211
459
Author avatar

Ble dekket av NTB

    Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Træff og Aalesund fra Reknesbanen! Endelig er det cup igjen for disse lagene også!
    Aalesund er naturligvis store favoritter før dagens kamp. Aalesund har de siste ukene gjort sakene sine bra i OBOS-ligaen, noe som har resultert i at de nå ligger på 4. plass, bare to poeng bak serieleder HamKam. Træff på sin side har ikke startet sesongen enda, og sett bort i fra et par treningskamper de siste ukene, har de ikke spilt kamp på halvannet år.
    Det er meldt 23 grader og sol i Molde, noe de fremmøte nok vil være takknemlige for! På grunn av restriksjoner er publikumskapasiteten satt ned til 400, hvorav 100 av disse er satt av til Stormen og Aalesund. La oss håpe det blir god kok!
    Sist disse to lagene møttes, var i 2014. Også den gang i cupen. Tangotrøyene gjestet Reknesbanen, og reiste hjem med en komfortabel 3-0-seier. Målscorere den gang var Tremaine Stewart, Michael Barrantes og Jo Nymo Matland! To av spillerne som var i Aalesund-troppen den gangen er også med i år. Fredrik Carlsen, som fremdeles er i opptrening etter skade, og Andreas Lie. Førstnevnte spilte hele kampen, mens Lie satt på benken.
    Det blir spennende å se hvilket mannskap Aalesund sender utpå i ettermiddag. Spares det på kruttet, eller frykter de en cupbombe, og stiller toppet? Cupbomber skjer, det så vi senest i går da Stord slo ut Haugesund. La oss håpe på underholdning også i dag. Vi er tilbake med lagoppstillinger og siste nytt rundt en time før kampstart i Molde. Vel møtt!
    Lagene er klare! Aalesund sparer noen nøkkelspillere i ettermiddag. Haugen og Castro er å finne på benk, men tangotrøyenes lag er fortsatt sterkt. Diaw kommer inn på topp, mens Ødemarksbakken kommer inn for Castro. Hatlehol kommer også inn i forsvaret, mens Määtä er å finne på midtbanen. Jansen spares også, og erstattes av Hopland i midtforsvaret. Hos Træff starter tidligere Molde-helt Makhtar Thioune på benk. Det hadde vært litt av en historie om han skulle kom inn og bli matchvinner her!
    Kampen har startet
    0'
    Aalesund sparker i gang oppgjøret!
    1'
    En lang ball i bakrom fra avspark treffer faktisk Bolkan Nordli, men han får ikke skikkelig kontroll på ballen.
    1'
    Kjempesjanse for Diaw! En lang ball på høyresiden plukkes opp av Kallevåg. Han legger inn på Diaw som får stå veldig alene, men senegaleseren setter ballen over på første touch på volley.
    3'
    Frispark til Aalesund i fin posisjon. På kanten av sekstenmeteren. Spennende å se om det blir skudd eller innlegg. Farlig kan det bli!
    5'
    Frisparket er svakt slått. Prøver på et skudd der, Olafsson, men et par meter over.
    6'
    Træff på en visitt. Ranheim får ballen inne i sekstenmeteren, og forsøker å legge ballen til rette for en medspiller i bedre posisjon. Dessverre for hjemmelaget blir avleveringen for upresis, og Aalesund tar over.
    7'
    Segberg forsøker seg på direkten fra 35 meter. 10 meter over!
    9'
    En lang ball i bakrom mot Diaw. Pasningen er strålende den, men Aalesunds nummer 17 er i offside.
    10'
    Så og si bare Aalesund de første ti minuttene. Tydelig at de kjører på for en tidlig ledelse her, tangotrøyene.
    12'
    Kan melde om godt oppmøte fra Aalesund-fansen! En god gjeng med oransje drakter stående på langsida!
    13'
    En lang ball tversover treffer Ødemarksbakken. Han tar ned ballen, og får mye rom. Da er han ikke vond å be. Klinker til fra 25 meter, men skuddet er svakt. Et par meter til side for målet til Beinset.
    15'
    Hjørnespark til Aalesund
    15'
    Mål for Aalesund!
    SK Traeff 0 - 1 Aalesund
    Mål: Erlend Segberg
    Målgivende: Mamadou Diaw
    Etter mye klabb og babb, setter Segberg ballen i nota! Træff får aldri klarert corneren skikkelig, og det utnytter tangotrøyene! Flere skudd blir blokkert. Diaw er en av de som får avsluttet, men rett i blokka. Ballen detter så perfekt ned til Segberg, som enkelt kan sette inn 1-0 i lengste hjørne. Fin avslutning, og fortjent ledelse til bortelaget!
    16'
    Fortjent ledelse til bortelaget. Hvordan kan Træff svare på dette?
    18'
    Et innlegg fra høyre skaper problemer for Træff-forsvaret, men de slipper med skrekken og det ender med utspill fra Beinset.
    19'
    Godt slått, men Træff header unna.
    21'
    Kjempesjanse for Aalesund! Diaw med noen fine detaljer på høyresiden før han legger ballen til Määttä inne i sekstenmeteren. Han legger ballen de berømte 45 gradene ut til Ødemarksbakken som fra 5 meter setter ballen over mål!
    22'
    Drikkepause i varmen i Molde. Aalesund leder fullt fortjent, og kunne ledet mer!
    24'
    Lav variant. Går via en fot før en Aalesund-spiller får satt foten til. Over.
    25'
    Ranheim på fart på høyresida for Træff, men godt forsvarspill hindrer at det blir farlig.
    27'
    Nytt langskudd fra Aalesund, og nok en gang ufarlig utenfor. Sett bort i fra scoringen har ikke Aalesund fått skuddene sine på mål. Seks skudd og et på mål er fasit så langt. Træff har enda ikke kommet til avslutning.
    28'
    Nydelig spill av Aalesund, og Diaw brenner nok en gigantisk mulighet! Bolkan Nordli finner Ødemarksbakken inne i sekstenmeteren. Han vipper ballen over keeper Beinset, og der venter Diaw. Senegaleseren kommer ikke helt over ballen, og dermed går headingen over. Den er stor!
    30'
    Det er utvilsomt Aalesund som har vært best de første 32 minuttene. Har alt av spill, mens Træff sliter med å få til noe.
    33'
    Frispark til Aalesund i fin posisjon, ved kanten av sekstenmeteren.
    33'
    Det blir et skuddforsøk, rett i muren og til hjørnespark.
    33'
    Hjørnespark til Aalesund
    33'
    Mål for Aalesund!
    SK Traeff 0 - 2 Aalesund
    Mål: Isak Määttä
    Målgivende: Erlend Segberg
    Brassespark i mål på Reknesbanen! Corneren fra Ólafsson er godt slått, og Beinset bommer på ballen. Ballen treffer så Segberg, og går rett opp i lufta. Da prøver Mättää en akrobatisk variant, og ballen suser i nettet! Nydelig scoring av unggutten!
    34'
    Træff med sitt første skudd. Godt forsøk, men et stykke utenfor. Lie har kontroll på den.
    35'
    Segberg ser etter målscorer Määttä i bakrom, men treffer ikke helt. Træff vinner ballen.
    37'
    Ødemarksbakken og Diaw kombinerer på 20 meter, før førstnevnte ser etter Ólafsson på venstresiden. Venstrebacken er ikke helt med på den, og det ender i utspill fra Beinset.
    40'
    Segberg finner Ødemarksbakken på venstresiden som har veldig mye plass. Han setter fart inn i sekstenmeteren. Når han kommer til dødlinja legger han inn, men rett i klypene til Beinset.
    41'
    Træff bryter og forsøker å kjøre kontra. Kjørsvik starter i bakrom, men pasningen fra Kristengård blir for upresis.
    42'
    Nytt langskudd fra Aalesund, over. Får håpe bilene bak målet der tåler mye, for det begynner å bli noen skudd retning de nå!
    43'
    Ranheim jakter en stikker i bakrom, og når nesten ballen. Lie er ute og plukker like foran vingen!
    44'
    Så er det Aalesund sin tur igjen! Bolkan Nordli drar seg fri inne i sekstenmeteren og avslutter, rett på Beinset fra kanten av femmeteren!
    44'
    Det blir litt ekstra her grunnet drikkepausen. Usikkert hvor mye som er lagt til. I skrivende stund er det stopp i spillet ettersom en Træff-spiller ligger nede.
    45'+1
    Pause
    45'+2
    Det er pause i Molde, og Aalesund leder fullt fortjent 2-0. Aalesund har vært klart best, og har hatt god kontroll etter de tok ledelsen etter 16 minutter. Ledelsen ble doblet da Mättää på fantastisk vis brassesparket ballen i mål! Træff har slitt med å få til noe spill, men det er kun en scoring som skal til, så er det match igjen! Heng med!
    2. omgang
    45'
    Træff sparker i gang akt to!
    46'
    Spillerbytte - SK Traeff
    Inn: Makhtar Thioune
    Ut: Stian Berg Rødal
    46'
    Spillerbytte - SK Traeff
    Inn: Håvard Haugli Nybråten
    Ut: Lars Ranheim
    46'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Kristoffer Ødven
    Ut: Torbjørn Kallevåg
    46'
    Dobbelbytte fra Træff i pausen, inkludert tidligere Molde-spiller Makhtar Thioune inn!
    48'
    Godt slått igjen fra venstrebacken, men Træff får klarert!
    48'
    Træff kontrer etter Aalesunds corner, kommer tre mot tre, men det blir ikke utnyttet godt nok! Ender i corner.
    49'
    Lie bokser unna!
    49'
    Fine kombinasjoner hos Træff. Ender til slutt i et innlegg fra høyre, men Lie holder enkelt.
    51'
    Har du sett for et forsøk av Makhtar Thioune da! Den tidligere Molde- og Viking-spilleren ser at Lie står langt ute. Da forsøker han fra midstreken, men ballen går i tverrliggeren og over. Ai, ai, ai, det er så frekt!
    52'
    Plukkes enkelt av Beinset, som setter raskt i gang.
    53'
    En Aalesund-avslutning har retning mot mål, men Beinset holder greit.
    55'
    Træff får låne ballen litt mer nå. Har skapt mer de første ti i andreomgang enn hele førsteomgang til sammen.
    57'
    Lie må håndtere et dårlig tilbakespill som spretter mot han, men gjør kort prosess, og meier den opp på et touch.
    58'
    Wenaas legger igjen til Bøe som legger inn fra venstre. Innlegget er godt, men Lie får en hånd på ballen, og rydder unna. Træff farlige nå!
    59'
    Aalesund forsøker å brodere seg gjennom Træff-forsvaret, men flagget er oppe. Offside.
    60'
    Kjørsvik er på vakt når et dårlig Aalesund-touch i bakre rekker skaper ubalanse. Han forsøker å nå ballen, men en lang Aalesund-tå gjør at ballen triller inn til Lie.
    61'
    Thioune mister ballen på midten, og Aalesund kan komme. Diaw starter, men river ned Eltervåg. Da blir det frispark til hjemmelaget.
    63'
    Määttä trekker inn i banen, og forsøker seg fra 20 meter. Skuddet går ufarlig over og til side for målet til Beinset.
    65'
    Stor sjanse for Træff! Kjørsvik får nesten sklidd ballen i mål fra kort hold, men en strålende redning hindrer redusering!
    65'
    Dårlig slått på første, beines enkelt unna.
    66'
    Ny, god mulighet for Diaw! Spissen starter i bakrom og får ballen. Senegaleseren kommer seg til slutt i fin avslutningsposisjon inne i sekstenmeteren, men med venstrefoten går ballen langt over. Diaw burde hatt minst en scoring nå!
    68'
    Kjemperedning av Beinset! Nok en gang er det Diaw. Et innlegg fra venstre treffer spissen, som header retning nettmaskene fra kort hold, men der er Beinset oppe med en hånd! Fantastisk redning, men utrolig at spissen enda ikke har scoret i dag!
    69'
    Drikkepause i Molde.
    70'
    Godt slått på bakerste stolpe. Der venter Hatlehol, men han kommer ikke over ballen.
    70'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Niklas Fernando Castro
    Ut: Simen Bolkan Nordli
    71'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Sigurd Haugen
    Ut: Mamadou Diaw
    71'
    Hjørnespark til Aalesund
    71'
    Mål for Aalesund!
    SK Traeff 0 - 3 Aalesund
    Mål: Jonas Grønner
    Målgivende: Niklas Fernando Castro
    Nok en gang sliter Træff med å få klarert et hjørnespark, og da ender det i scoring til bortelaget! Ballen skytes på tvers av Castro, og i enden står midtstopper Grønner som til slutt får en enkel jobb med å sette ballen i nota.
    71'
    Da er det nok avgjort her. Træff har kjempet godt, men Aalesund har vært klart best, og leder fullt fortjent 3-0.
    74'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Henrik Melland
    Ut: Davíð Kristján Ólafsson
    75'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Stian Holte
    Ut: Nikolai Hopland
    75'
    Dobbeltbytte fra LAN, som nok er veldig fornøyd med laget sitt i dag!
    77'
    Mål for Aalesund!
    SK Traeff 0 - 4 Aalesund
    Mål: Sigurd Haugen
    Målgivende: Erlend Segberg
    Innbytteren øker til 4-0! Segberg slår en strålende pasning i bakrom mot Haugen. Spissen er sikker som banken alene med keeper, og setter enkelt inn bortelagets fjerde bak Beinset!
    78'
    God mulighet for Aalesund for nummer fem, men skuddet stryker krysstolpen!
    79'
    Over alle. Aalesund får også et frispark for en situasjon inne i boksen.
    80'
    Haugen får ballen ute til høyre og har mye plass, men avleveringen fra spissen blir litt for upresis.
    81'
    Spillerbytte - SK Traeff
    Inn: Adrian Grüner Bygland
    Ut: Martin Olimb
    82'
    Gult kort til SK Traeff
    Makhtar Thioune
    For munnbruk.
    82'
    Mye frem og tilbake nå, men det er Aalesund som er farlige når de kommer.
    85'
    Haugen nikker nesten inn nok en ball i nettet, men det er uansett vinket for offside.
    87'
    Spillerbytte - SK Traeff
    Inn: Adrian Kosinski
    Ut: Eirik Kjørsvik
    87'
    Spillerbytte - SK Traeff
    Inn: Mats Brenden
    Ut: Bjørnar Eltervåg
    87'
    Castro klinker til fra vel 25 meter, rett på Beinset som har full kontroll.
    88'
    Nesten 5-0! Castro spiller ballen til Haugen, som bør bli tomålsscorer der, men chippen fra spissen går svakt rett på Beinset!
    89'
    På overtid nå. Usikkert hvor mye som er lagt til, men det er nok ikke mange minuttene i solsteiken i Molde.
    90'+2
    Haugen legges i bakken på 20 meter, men får ikke frispark.
    90'+3
    Plukkes enkelt av Beinset.
    90'+4
    Nesten for Træff, men Lie får en fot på ballen i siste liten!
    90'+5
    Kampen er slutt
    90'+5
    Der er det hele over på Reknesbanen, og Aalesund reiser tilbake over fjorden med avansement i bagasjen! Aalesund var det klart beste laget fra start til slutt, og to mål i hver omgang holdt lenge denne søndagen. Træff skapte likevel noen muligheter, og kan være fornøyd med dagens innsats! Aalesund-spillerne takker de 100 tilreisende for støtten, og jeg takker deg for følget! Ha en nydelig kveld videre!
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her