2-2
25
140
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Jeremy Stinat tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Nayef Aguerd
    I Troyes header Nayef Aguerd (Stade Rennes) mot mål, men ballen går utenfor.
    3'
    I Troyes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    4'
    Martin Terrier
    Stade Rennes avanserer forover i Troyes. Martin Terrier avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Renaud Ripart
    Sjanse! Troyes AC avanserer forover, men Renaud Ripart avslutter utenfor.
    7'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Stade de L'Aube.
    8'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Stade de L'Aube.
    9'
    Mål for Rennes!
    Troyes AC 0 - 1 Rennes
    Mål: Nayef Aguerd
    Målgivende: Benjamin Bourigeaud
    Mål! Stade Rennes tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Nayef Aguerd. Flott spill fra Benjamin Bourigeaud før målet.
    9'
    Gaetan Laborde
    Målsjanse til Stade Rennes! Gaetan Laborde treffer mål, men keeper redder.
    14'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Stade de L'Aube.
    15'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    15'
    Giulian Biancone
    Giulian Biancone (Troyes AC) header ballen mot mål, men Stade Rennes klarerer.
    18'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Benjamin Bourigeaud
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) avanserer forover på Stade de L'Aube. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    21'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    21'
    Mama Balde
    Troyes AC angriper, men avslutningen til Mama Balde går utenfor.
    23'
    Spillet på Stade de L'Aube er stoppet midlertidig fordi Benjamin Bourigeaud ligger nede.
    24'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Benjamin Bourigeaud er tilbake på banen igjen.
    27'
    I Troyes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    29'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til Rennes
    Kamal-Deen Sulemana
    Dommer Jeremy Stinat gir Kamal-Deen Sulemana (Stade Rennes) et gult kort.
    30'
    Romenique Kouame
    Romenique Kouame (Troyes AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Stade Rennes angriper, men Jeremy Stinat blåser for offside.
    35'
    Tristan Dingome (Troyes AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de L'Aube.
    38'
    Mål for Troyes AC!
    Troyes AC 1 - 1 Rennes
    Mål: Adil Rami
    Målgivende: Tristan Dingome
    Mål! Adil Rami (Troyes AC) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Tristan Dingome sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Troyes AC 2 - 1 Rennes
    Mål: Tristan Dingome
    Målgivende: Renaud Ripart
    I Troyes tar Troyes AC ledelsen 2-1 etter et mål av Tristan Dingome. Det er en fin assist fra Renaud Ripart.
    40'
    42'
    Jimmy Giraudon (Troyes AC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de L'Aube.
    42'
    Jimmy Giraudon er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    45'+1
    Frispark Troyes AC.
    47'
    Målsjanse! Kamal-Deen Sulemana (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    50'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Troyes AC.
    50'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Troyes AC.
    52'
    Renaud Ripart (Troyes AC) kommer til en målsjanse på Stade de L'Aube, men klarer ikke å score.
    53'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Youssouf Kone
    Ut: Tristan Dingome
    Troyes AC bytter ut Tristan Dingome med Youssouf Kone. Dette er det første byttet som Laurent Batlles gjør i dagens kamp.
    54'
    Birger Meling
    Stade Rennes angriper i Troyes. Birger Meling fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    58'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    59'
    61'
    I Troyes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    62'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Kamal-Deen Sulemana
    Bytte for Stade Rennes. Lovro Majer kommer inn for Kamal-Deen Sulemana på Stade de L'Aube.
    63'
    65'
    Xavier Chavalerin (Troyes AC) slår en corner fra høyre side på Stade de L'Aube.
    67'
    Jeremy Stinat tildeler Troyes AC en corner. Xavier Chavalerin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Troyes AC angriper i Troyes. Giulian Biancone avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    68'
    69'
    Inn: Sehrou Guirassy
    Ut: Baptiste Santamaria
    Bruno Genesio gjør dagens andre bytte i Troyes, når han tar ut Baptiste Santamaria og setter inn Sehrou Guirassy.
    69'
    Inn: Adrien Truffert
    Ut: Birger Meling
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt tredje bytte for dagen. Adrien Truffert erstatter Birger Meling.
    69'
    Målsjanse på Stade de L'Aube! Romenique Kouame fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Inn: Hyun Jun Suk
    Ut: Mama Balde
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Troyes AC. Inn kommer Hyun Jun Suk, mens Mama Balde tar plass på benken.
    71'
    Lovro Majer (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Stade de L'Aube.
    71'
    Stade Rennes angriper i Troyes, men blir avblåst for offside.
    74'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gauthier Gallon (Troyes AC) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Gauthier Gallon er tilbake i kampen igjen.
    77'
    I Troyes slår Xavier Chavalerin en corner fra høyre.
    78'
    Giulian Biancone (Troyes AC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    78'
    78'
    79'
    Romenique Kouame (Troyes AC) kommer seg fri på Stade de L'Aube, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Troyes AC 2 - 2 Rennes
    Mål: Martin Terrier
    Mål! bortelag utligner ved Martin Terrier. Stillingen er nå 2-2.
    81'
    Inn: Brandon Domingues
    Ut: Renaud Ripart
    Troyes AC bytter ut Renaud Ripart med Brandon Domingues. Dette er det fjerde byttet som Laurent Batlles gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Nassim Chadli
    Ut: Issa Kabore
    Laurent Batlles (Troyes AC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nassim Chadli erstatter Issa Kabore.
    82'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Stade de L'Aube.
    83'
    Stade Rennes fosser fremover, men Jeremy Stinat blåser for offside på Stade de L'Aube.
    84'
    85'
    85'
    86'
    Frispark til Troyes AC på halvdelen til Stade Rennes.
    89'
    Sjanse i Troyes! Martin Terrier (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.