Amaury Delerue signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Troyes slår Dylan Chambost en corner fra høyre.
    Mål for Troyes AC!
    Troyes AC 1 - 0 Paris Saint-Germain
    Mål: Oualid El Hajjam
    Målgivende: Dylan Chambost
    Oualid El Hajjam header ballen i mål og Troyes AC tar ledelsen 1-0 på Stade de L'Aube. Flott spill fra Dylan Chambost før målet.
    9'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    11'
    Ander Herrera
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Ander Herrera går utenfor.
    14'
    Offside! Achraf Hakimi blir vinket av og Paris Saint-Germain FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    18'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Troyes AC 1 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Achraf Hakimi
    Målgivende: Ander Herrera
    Achraf Hakimi scorer og utligningen er et faktum på Stade de L'Aube. 1-1. Ander Herrera sto for den målgivende pasningen.
    19'
    Troyes AC 1 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Mauro Icardi
    Målgivende: Kylian Mbappe
    Mauro Icardi dundrer ballen i mål og Paris Saint-Germain FC tar ledelsen 1-2 på Stade de L'Aube. Kylian Mbappe var nest sist på ballen.
    21'
    Amaury Delerue tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Georginio Wijnaldum sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    I Troyes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Renaud Ripart
    Sjanse til Troyes AC! Renaud Ripart er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Dylan Chambost
    Dylan Chambost (Troyes AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Presnel Kimpembe
    Dommeren gir Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    33'
    Spillet på Stade de L'Aube er stoppet midlertidig fordi Yoann Touzghar ligger nede.
    33'
    Yoann Touzghar er på beina igjen og fortsetter kampen.
    34'
    Troyes AC angriper i Troyes. Renaud Ripart avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    Julian Draxler
    Målsjanse! Julian Draxler (Paris Saint-Germain FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Florian Tardieu
    Troyes AC fosser forover og Florian Tardieu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    40'
    Florian Tardieu (Troyes AC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de L'Aube.
    45'
    45'
    Achraf Hakimi
    Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain FC) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Troyes AC fosser fremover, men Amaury Delerue blåser for offside på Stade de L'Aube.
    45'+1
    Florian Tardieu (Troyes AC) slår en corner fra venstre side på Stade de L'Aube.
    50'
    Youssouf Kone
    Youssouf Kone (Troyes AC) kommer seg fri på Stade de L'Aube, men avslutningen går utenfor.
    50'
    60'
    63'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Mama Balde
    Ut: Dylan Chambost
    Dylan Chambost (Troyes AC) erstattes av Mama Balde.
    63'
    Frispark til Troyes AC på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    64'
    Mama Balde
    Sjanse! Troyes AC avanserer forover, men Mama Balde avslutter utenfor.
    66'
    67'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    69'
    Frispark Troyes AC.
    69'
    Mauro Icardi
    Dommer Amaury Delerue viser Mauro Icardi (Paris Saint-Germain FC) det gule kortet.
    70'
    Paris Saint-Germain FC angriper og Julian Draxler får avsluttet. Headingen treffer ikke Troyes AC-målet.
    72'
    Paris Saint-Germain FC angriper i Troyes. Julian Draxler fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    76'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Eric Ebimbe
    Ut: Julian Draxler
    Bytte for Paris Saint-Germain FC. Eric Ebimbe kommer inn for Julian Draxler på Stade de L'Aube.
    76'
    79'
    Inn: Mykola Kukharevych
    Ut: Yoann Touzghar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Troyes AC. Inn kommer Mykola Kukharevych, mens Yoann Touzghar tar plass på benken.
    80'
    Amaury Delerue tildeler Troyes AC en corner. Florian Tardieu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    I Troyes slår Florian Tardieu en corner fra høyre.
    83'
    I Troyes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    85'
    Issa Kabore
    Troyes AC avanserer forover i Troyes. Issa Kabore avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Inn: Tanguy Zoukrou
    Ut: Oualid El Hajjam
    Laurent Batlles gjør dagens tredje bytte i Troyes, når han tar ut Oualid El Hajjam og setter inn Tanguy Zoukrou.
    87'
    Florian Tardieu (Troyes AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de L'Aube.
    87'
    Florian Tardieu (Troyes AC) slår en corner fra høyre side på Stade de L'Aube.
    89'
    Gult kort til Troyes AC
    Youssouf Kone (Troyes AC) får et gult kort av dommer Amaury Delerue.
    89'
    Inn: Pablo Sarabia
    Ut: Kylian Mbappe
    Paris Saint-Germain FC gjør sitt andre bytte. Kylian Mbappe erstattes av Pablo Sarabia.
    90'
    Troyes AC angriper. Florian Tardieu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.