I Troyes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mål for Troyes AC!
    Troyes AC 1 - 0 OGC Nice
    Mål: Mama Balde
    Målgivende: Giulian Biancone
    Mama Balde setter ballen i nettet og Troyes AC leder nå 1-0. Flott spill fra Giulian Biancone før målet.
    4'
    Johann Hamel signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    7'
    Renaud Ripart
    Målsjanse! Renaud Ripart (Troyes AC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Kasper Dolberg ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    13'
    OGC Nice slipper å klare seg uten Kasper Dolberg som kommer tilbake på banen i Troyes.
    15'
    Frisparket tildelt Troyes AC er farlig nær OGC Nices målområde.
    16'
    Giulian Biancone
    Målsjanse på Stade de L'Aube! Giulian Biancone fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Xavier Chavalerin (Troyes AC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de L'Aube.
    18'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    I Troyes slår Calvin Stengs en corner fra høyre.
    20'
    Hassane Kamara
    OGC Nice angriper og Hassane Kamara får avsluttet. Headingen treffer ikke Troyes AC-målet.
    20'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Troyes fordi Giulian Biancone får behandling for en skade på banen.
    23'
    Giulian Biancone er tilbake på banen igjen.
    24'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Oualid El Hajjam (Troyes AC) vrir seg av smerte i gresset.
    25'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Adil Rami
    Ut: Oualid El Hajjam
    Oualid El Hajjam, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Adil Rami kommer inn for Troyes AC.
    26'
    32'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til Troyes AC.
    35'
    36'
    Gult kort til Troyes AC
    Romenique Kouame
    Romenique Kouame (Troyes AC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Troyes AC angriper, men Johann Hamel blåser for offside.
    39'
    Målet til Troyes AC sjekkes av VAR
    40'
    Målet til Troyes AC blir annullert
    40'
    Kasper Dolberg
    OGC Nice fosser forover og Kasper Dolberg fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Calvin Stengs (OGC Nice) slår en corner fra venstre side på Stade de L'Aube.
    41'
    Johann Hamel signaliserer et frispark til OGC Nice.
    41'
    42'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    43'
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Inn: Issa Kabore
    Ut: Youssouf Kone
    Laurent Batlles (Troyes AC) gjør sitt andre bytte for dagen. Issa Kabore erstatter Youssouf Kone.
    46'
    Frispark Troyes AC.
    47'
    Yoann Touzghar
    Troyes AC angriper i Troyes. Yoann Touzghar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    Johann Hamel tildeler Troyes AC en corner. Xavier Chavalerin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Johann Hamel signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    52'
    54'
    55'
    56'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Amine Gouiri
    Ut: Hicham Boudaoui
    OGC Nice bytter ut Hicham Boudaoui med Amine Gouiri. Dette er det første byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Kephren Thuram Ulien
    Ut: Mario Lemina
    OGC Nice bytter ut Mario Lemina med Kephren Thuram Ulien.
    57'
    57'
    Amine Gouiri
    Målsjanse til OGC Nice! Amine Gouiri treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Johann Hamel tildeler OGC Nice en corner. Amine Gouiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Sjanse til OGC Nice! Amine Gouiri er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    62'
    Inn: Tristan Dingome
    Ut: Mama Balde
    Laurent Batlles gjør dagens tredje bytte i Troyes, når han tar ut Mama Balde og setter inn Tristan Dingome.
    63'
    Troyes AC angriper. Yoann Touzghar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    66'
    67'
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Kasper Dolberg
    OGC Nice gjør sitt tredje bytte. Kasper Dolberg erstattes av Alexis Claude-Maurice.
    72'
    Inn: Evann Guessand
    Ut: Calvin Stengs
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Evann Guessand, mens Calvin Stengs tar plass på benken.
    73'
    73'
    Dommer Johann Hamel viser Giulian Biancone (Troyes AC) det gule kortet.
    73'
    74'
    Evann Guessand
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Evann Guessand avslutter utenfor.
    77'
    Inn: Brandon Domingues
    Ut: Renaud Ripart
    Bytte for Troyes AC. Brandon Domingues kommer inn for Renaud Ripart på Stade de L'Aube.
    77'
    Inn: Hyun Jun Suk
    Ut: Yoann Touzghar
    Yoann Touzghar (Troyes AC) erstattes av Hyun Jun Suk.
    77'
    Hyun Jun Suk
    Hyun Jun Suk (Troyes AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    80'
    Gult kort til OGC Nice
    Alexis Claude-Maurice
    Alexis Claude-Maurice (OGC Nice) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de L'Aube.
    80'
    Inn: Morgan Schneiderlin
    Ut: Pablo Rosario
    OGC Nice bytter ut Pablo Rosario med Morgan Schneiderlin. Dette er det femte byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    82'
    Johann Hamel signaliserer et frispark til Troyes AC like utenfor OGC Nice-området.