Jerome Brisard signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Olympique Lyon angriper i Troyes. Leo Dubois fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Troyes AC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    13'
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Stade de L'Aube.
    14'
    Jerome Brisard tildeler Troyes AC en corner. Florian Tardieu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    17'
    En av Troyes ACs spillere går i offside.
    17'+1
    20'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    23'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    I Troyes slår Bruno Guimaraes en corner fra høyre.
    23'
    23'
    Abdu Conte
    Abdu Conte (Troyes AC) avanserer forover på Stade de L'Aube. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Troyes AC.
    25'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    27'
    Olympique Lyon har fått straffespark på Stade de L'Aube!
    30'
    Hjørnespark til Olympique Lyon
    30'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Lyon
    32'
    Dommeren dømmer straffe til Olympique Lyon
    32'
    Olympique Lyon scorer på straffe!
    Troyes AC 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Moussa Dembele
    Mål! Moussa Dembele gir Olympique Lyon ledelsen 0-1 på Stade de L'Aube. Målet kom på et straffespark.
    33'
    34'
    Olympique Lyon fosser fremover, men Jerome Brisard blåser for offside på Stade de L'Aube.
    36'
    39'
    Lucas Paqueta
    Sjanse til Olympique Lyon! Lucas Paqueta er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    I Troyes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    45'
    Moussa Dembele
    Målsjanse til Olympique Lyon! Moussa Dembele treffer mål, men keeper redder.
    45'
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    45'
    45'+1
    45'+2
    Gult kort til Troyes AC
    Gerson Rodrigues
    Gerson Rodrigues (Troyes AC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Florian Tardieu (Troyes AC) slår en corner fra venstre side på Stade de L'Aube.
    53'
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Stade de L'Aube.
    55'
    Offside! Gerson Rodrigues (Troyes AC) er alene igjennom, men dommer Jerome Brisard ser at linjemannen er oppe med flagget.
    56'
    Jerome Brisard tildeler Olympique Lyon en corner. Bruno Guimaraes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Moussa Dembele (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Stade de L'Aube, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    60'
    64'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Jimmy Giraudon
    Ut: Dylan Chambost
    Troyes AC bytter ut Dylan Chambost med Jimmy Giraudon. Dette er det første byttet som Erick Mombaerts gjør i dagens kamp.
    64'
    Frispark Olympique Lyon.
    65'
    Jimmy Giraudon
    Jimmy Giraudon (Troyes AC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Houssem Aouar
    Olympique Lyon gjør sitt første bytte. Houssem Aouar erstattes av Xherdan Shaqiri.
    66'
    Tristan Dingome
    Troyes AC avanserer forover i Troyes. Tristan Dingome avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Troyes ACs Gerson Rodrigues blåses av for offside på Stade de L'Aube.
    69'
    70'
    I Troyes slår Xherdan Shaqiri en corner fra venstre.
    75'
    77'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Troyes AC.
    80'
    Florian Tardieu (Troyes AC) slår en corner fra høyre side på Stade de L'Aube.
    81'
    Erik Palmer-Brown
    Troyes AC angriper og Erik Palmer-Brown får avsluttet. Headingen treffer ikke Olympique Lyon-målet.
    81'
    Inn: Malo Gusto
    Ut: Moussa Dembele
    Bytte for Olympique Lyon. Malo Gusto kommer inn for Moussa Dembele på Stade de L'Aube.
    81'
    82'
    84'
    84'
    Xherdan Shaqiri
    Olympique Lyon angriper. Xherdan Shaqiri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.