2-0
33
30
    Dagens dommer, Jeremy Stinat, blåser i gang kampen.
    Jeremy Stinat tildeler Troyes AC en corner. Tristan Dingome sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Renaud Ripart
    Troyes AC angriper på Stade de L'Aube. Renaud Ripart header utenfor.
    2'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Mål for Troyes AC!
    Troyes AC 1 - 0 FC Lorient
    Mål: Renaud Ripart
    Målgivende: Tristan Dingome
    Troyes AC leder 1-0 etter en scoring av Renaud Ripart. Det er en fin assist fra Tristan Dingome.
    7'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    8'
    Tristan Dingome
    Tristan Dingome (Troyes AC) kommer seg fri på Stade de L'Aube, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til Troyes AC.
    19'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    20'
    FC Lorient må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Troyes AC.
    21'
    Romenique Kouame
    Sjanse! Troyes AC avanserer forover, men Romenique Kouame avslutter utenfor.
    22'
    I Troyes slår Enzo Le Fee en corner fra venstre.
    23'
    Skudd utenfor mål, FC Lorient
    24'
    Thomas Monconduit
    Thomas Monconduit (FC Lorient) prøver å heade ballen i mål på Stade de L'Aube, men mislykkes.
    24'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Troyes fordi Issa Kabore får behandling for en skade på banen.
    26'
    Issa Kabore er på beina igjen og fortsetter kampen.
    27'
    Florian Tardieu (Troyes AC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de L'Aube.
    29'
    30'
    Troyes AC 2 - 0 FC Lorient
    Mål: Romenique Kouame
    Troyes AC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Romenique Kouame. Flott spill fra Tristan Dingome før målet.
    34'
    Tristan Dingome (Troyes AC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de L'Aube.
    35'
    Tristan Dingome er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de L'Aube.
    37'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Florian Tardieu (Troyes AC) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Florian Tardieu kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de L'Aube.
    39'
    Spillet på Stade de L'Aube er stoppet midlertidig fordi Mama Balde ligger nede.
    40'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) slår en corner fra høyre side på Stade de L'Aube.
    40'
    Mama Balde ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Troyes.
    41'
    FC Lorient angriper, men blir avblåst for offside.
    43'
    Armand Lauriente
    Armand Lauriente (FC Lorient) kommer til en målsjanse på Stade de L'Aube, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Quentin Boisgard
    Ut: Jerome Hergault
    FC Lorient bytter ut Jerome Hergault med Quentin Boisgard.
    46'
    49'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    51'
    51'
    Enzo Le Fee vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    51'
    FC Lorient slipper å klare seg uten Enzo Le Fee som kommer tilbake på banen i Troyes.
    53'
    54'
    Mama Balde
    Sjanse til Troyes AC! Mama Balde er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Xavier Chavalerin
    Troyes AC avanserer forover i Troyes. Xavier Chavalerin avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    FC Lorient angriper i Troyes. Thomas Monconduit fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Troyes AC.
    58'
    Det blir farlig! Frispark for Troyes AC er nær straffområde.
    59'
    Tristan Dingome (Troyes AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de L'Aube.
    60'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    61'
    62'
    Gult kort til Troyes AC
    Issa Kabore
    Issa Kabore (Troyes AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de L'Aube.
    63'
    Dommer Jeremy Stinat venter med å sette i gang spillet fordi Issa Kabore ligger nede.
    63'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Yoann Touzghar
    Ut: Mama Balde
    Mama Balde (Troyes AC) erstattes av Yoann Touzghar.
    64'
    Inn: Giulian Biancone
    Ut: Issa Kabore
    Det virker som Issa Kabore ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Giulian Biancone.
    65'
    Troyes AC slipper å klare seg uten Issa Kabore som kommer tilbake på banen i Troyes.
    65'
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    I Troyes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Terem Moffi
    FC Lorient angriper i Troyes. Terem Moffi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    I Troyes slår Florian Tardieu en corner fra venstre.
    70'
    Xavier Chavalerin (Troyes AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Stade de L'Aube.
    72'
    Kan FC Lorient utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    72'
    FC Lorient fosser forover og Armand Lauriente fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Inn: Adrian Grbic
    Ut: Armand Lauriente
    FC Lorient gjør sitt andre bytte. Armand Lauriente erstattes av Adrian Grbic.
    75'
    Inn: Dango Ouattara
    Ut: Thomas Monconduit
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Dango Ouattara, mens Thomas Monconduit tar plass på benken.
    75'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Troyes AC like utenfor FC Lorient-området.
    75'
    Inn: Dylan Chambost
    Ut: Tristan Dingome
    Troyes AC gjør sitt tredje bytte. Tristan Dingome erstattes av Dylan Chambost.
    76'
    Inn: Youssouf Kone
    Ut: Renaud Ripart
    Renaud Ripart (Troyes AC) erstattes av Youssouf Kone.
    77'
    Skudd utenfor mål, Troyes AC
    77'
    80'
    Inn: Stephane Diarra
    Ut: Terem Moffi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Stephane Diarra, mens Terem Moffi tar plass på benken.