Tromsø (3-5-2): Karlstrøm - Gundersen, Øyvann, Psyche - Jenssen, Totland, Nielsen, Kitolano, Opsahl - Espejord, Mikkelsen.
    Mjøndalen (4-3-3): Lysgård - Walstad, Janevski, Nakkim, Skistad - Rønning Ovenstad, Aasmundsen, Twum - Kleppa, Olden Larsen, Eriksen.
    Tromsø-benken: Thomas, Arnarson, Jenssen, Amundsen, Ingebrigtsen, Ondrasek, Andersen, Berntsen og Moses.
    Mjøndalen-benken: Makani, Eriksen, Øverby, Olsen Solberg, Stokke, Gauseth og Sporrong.
    Makani er dermed benket etter fiaskotapet hvor Mjøndalen tapte 7-0 borte på Haugesund.
    Tromsø kommer også fra å tape 3-0 borte mot Molde forrige runde.
    Det er et skikkelig bunnoppgjør vi har foran oss i dag. Mjøndalen ligger helt nederst på tabellen, og er avhengig av å få med seg poeng om de skal ha en sannsynlighet for å holde seg i Eliteserien. Tromsø ligger på 13. plass og trenger også poeng for å ikke havne på kvalik eller nedrykksplass.
    Vi nærmer oss kampstart! Kun fem minutter til kampen blir blåst i gang!
    - Hver gang vi spiller kjennes det viktig ut, sier Tromsø-trener Gaute Helstrup til Discovery+.
    - Hver kamp blir livsviktig, sier Tromsø-spiller August Mikkelsen til Discovery+.
    - Vi trenger seiere, vi nå. Så vi legger alt i potten for å vinne. Men det er klart at uavgjort er bedre enn å tape, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Discovery+.
    - Vi har mye mer å komme med. Vi har prestert for dårlig nå den siste perioden, men vi har en sult og råskap som vi må få frem, sier dagens Mjøndalen-kaptein Markus Nakkim til Discovery+.
    Tromsø er sesongens dårligste hjemmelag, med kun syv poeng på hjemmebane. Mjøndalen har gått 12 kamper uten seier. Her kan mye skje!
    Litt på overtid her, men det ser ut til å snart starte!
    Der er de endelig i gang!
    1'
    Gjestene med avsparket, men de roter bort ballen med en gang!
    1'
    Tromsø går offensivt til verks, men sliter med å spille seg gjennom MIF-forsvaret. Men vinner til slutt en corner.
    2'
    Den tar de kort, for så å legge lavt inn i feltet. Ballen blir klarert ut til Mikkelsen som blir felt og vinner et frispark.
    2'
    Den legges inn foran mål og blir stusset ut til corner.
    3'
    Den legges mot første, men Opsahl bommer på ballen og Mjøndalen får klarert ut av fare.
    3'
    Aasmundsen prøver å legge inn i feltet, men den går rett på TIL-keeper Karlstrøm.
    5'
    Så er det Eriksen som blir avblåst for offside når han prøver å komme seg alene med keeper.
    6'
    Tromsø prøver å spille seg inn i feltet igjen, men Mjøndalen klarerer alt ut av banen.
    6'
    Kitolano drar seg inn i feltet og spiller ballen hardt inn foran mål. Janevski treffer ballen og holder på å score selvmål!
    7'
    Yttergård Jenssen vinner et frispark i duell med Olden Larsen.
    9'
    Den spilles inn til Gundersen, som fyrer av, men det blir alt for svakt og Lysgård redder enkelt.
    10'
    Mål for Tromsø!
    Tromsø 1 - 0 Mjøndalen
    Mål: Eric Kitolano
    Målgivende: Tomas Totland
    DER SITTER DEN FOR TROMSØ! Mikkelsen fyrer først av, men den går i blokka og ut til Toland som legger inn mot Kitolano, som igjen setter ballen i nettet bak Lysgård.
    11'
    Tromsø går med det opp i ryggen på Sarpsborg, som har ett poeng mer.
    14'
    Espejord legger inn foran mål, men finner ikke frem til noen av sine lagkamerater.
    16'
    Olden Larsen prøver å spille seg opp i banen, men kommer ikke til midtstreken engang før han blir stoppet.
    18'
    Totland spiller ballen inn i boksen mot Espejord, men avslutningen får utenfor mål. Bra sjanse for hjemmelaget.
    20'
    Twum feller Opsahl og TIL får et nytt frispark.
    21'
    Den legges inn i boksen og blir headet ut av en Mjøndalen-spiller.
    22'
    Mjøndalen prøver seg på et angrep, men de klarer virkelig ikke å komme seg i nærheten av noe man kan kalle en sjanse.
    23'
    Yttergård Jenssen sender en nydelig ball til Espejord, som prøver å sende den videre til Kitolano, men den blir for lang.
    24'
    Olden Larsen legger inn mot Rønning Ovenstad, men den blir for høy og går ut av banen.
    27'
    Mjøndalen mer med i kampen nå, men sliter fortsatt med å skape de store sjansene.
    30'
    Eriksen som får ballen høyt i banen og legger inn foran mål, men ballen blir klarert ut til corner.
    31'
    Den legges mot bakerste og blir headet ut av fare.
    31'
    Kleppe løfter ballen mot lengste, men der er det ingen som står.
    31'
    Eriksen går ned, og har fått en smell i foten.
    33'
    Kommer seg opp igjen, og kampen fortsetter.
    33'
    Opsahl prøver seg på et innlegg, men den går helt inn til Lysgård som fanger ballen med begge hender.
    34'
    Yttergård Jenssen prøver å legge inn, men den går i blokka, og ut til corner.
    35'
    Den slås mot bakerste, på Kitolano, men han klarer ikke å få satt pannebrasken på ballen.
    36'
    Totland legger inn i feltet igjen, men også den blir klarert.
    36'
    Mjøndalen vinner et innkast høyt i banen, Aasmundsen gjør seg klar til å kaste langt.
    37'
    Men han mister ballen i det han skal kaste.
    38'
    Kitolano stormer i angrep, men pasningen hans mot Totland når ikke frem.
    38'
    Gult kort til Mjøndalen
    Erik Stavås Skistad
    38'
    Olden Larsen legger inn, men ballen treffer en TIL-spiller og går ut av feltet igjen.
    39'
    Gundersen fyrer av utenfor 16, men den går i blokka.
    40'
    Espejord gjør det sammen, men Lysgård redder.
    41'
    Så vinner Tromsø en corner.
    42'
    Den legges midt i, og blir klarert ut.
    42'
    Totland får ballen inne i boksen av Espejord og får to sjanser, men Lysgård er en ekte helt i buret og drar frem to feberredninger.
    45'
    Der er vi i gang igjen!
    46'
    Tromsø vinner en corner.
    48'
    Den legges midt i og blir klarert ut av feltet.
    48'
    Kitolano blir felt inne i boksen, men dommer sier at det ikke er noe. Nakkim som så vidt er borte i han.
    48'
    Yttergård Jenssen legger inn foran mål, men Mikkelsen klarer ikke å få kontroll på ballen, og den blir klarert ut av fare.
    51'
    Walstad tar med seg ballen opp i banen, men en TIL-spiller får taklet ballen ut til innkast.
    54'
    Litt tamt ute på banen nå, men det er Mjøndalen som har tatt kontrollen.
    56'
    Så blir Walstad avblåst for offside.
    56'
    Mikkelsen legger inn foran mål, men Nakkim rydder opp og sender ballen i klypene til Lysgård.
    57'
    Klarer Mjøndalen å snu kampen?
    Ja!
    25%
    Nei...
    75%
    Antall stemmer: 582
    Skistad prøver å tre igjennom Olden Larsen, men den kommer ikke frem til kantspilleren.
    59'
    Rønning Ovenstad løfter ballen inn i feltet, men TIL-forsvaret får klarert ut.
    60'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Benjamin Stokke
    Ut: Erik Stavås Skistad
    63'
    Espejord - Totland - Yttergård Jenssen! For et spill! Men sistnevnte får ikke nok kraft i headingen, og Lysgård redder enkelt.
    64'
    Totland legger inn igjen, men Vesterlund er litt for hard i duellen inne i feltet, og får dømt et frispark mot seg.
    65'
    Olden Larsen legger inn i feltet, mot Eriksen, men Karlstrøm boksen både mann og ball, og spissen blir liggende.
    66'
    Det ser ut som det går fint. Karlstrøm fikk seg også en trøkk, men ser ut til å klare seg!
    67'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Zdenek Ondrasek
    Ut: Runar Espejord
    68'
    Totland legger inn, men den blir klarert ut igjen. Tromsø spiller opp nytt angrep, og akkurat det samme skjer igjen.
    71'
    Så løper Olden Larsen i angrep og tvinger frem en corner.
    71'
    Den legges på bakerste og blir headet ut til en ny corner.
    72'
    Den legges på første og blir headet ut.
    73'
    Inn: Anders Jenssen
    Ut: Casper Øyvann
    74'
    Totland legger inn, men igjen klarerer Mjøndalen ballen ut av fare.
    78'
    Så kommer Eriksen seg til en avslutning, men han header ballen langt over mål.
    79'
    Totland løfter ballen mot bakerste, men Espejord når ikke frem, og Mjøndalen får klarert.
    80'
    Mjøndalen vinner et frispark ute på høyrekanten.
    85'
    Den legges midt i feltet, stusses ned, og Janevski fyrer ballen langt over mål.
    85'
    Inn: Joackim Olsen Solberg
    Ut: Martin Rønning Ovenstad
    86'
    Det begynner å stygt ut for Mjøndalen. Dette går nok mot nedrykk for de brunkledde, nå som de har ti poeng opp til trygg plass.