Swaleh120'+2
3-1
720
897

Hei, og velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Tromsdalen og Lyn fra den andre runden i Norgesmesterskapet.
    Tromsdalen spiller til daglig i 2. divisjon hvor de etter tre kamper ligger midt på tabellen med én seier, én uavgjort og ett tap. Tapet kom i forrige kamp mot et annet hovedstadslag, Grorud. I cupens første runde møtte de Senja borte. Her vant TUIL komfortabelt 6-1 etter scoringer av Elias Caspersen Egerton, Asgeir Eliassen, Markus Ottesen og et hattrick av Ulrik Celius.
    Når det gjelder gjestene fra Oslo vest kommer de fra et uavgjortresultat mot erkerival Vålerenga foran et fullsatt Ullevaal. I cupens første runde møtte de 4. divisjonslaget Heming, og der kontrollerte de store deler av kampen og vant 2-0. Malvin Ingebrigtsen og Adrian Berntsen scoret Lyns mål.
    Det er ikke lenge siden Tromsdalen og Lyn møttes sist. Lagene møttes nemlig over to kamper i kvalifiseringen til OBOS-ligaen i november i fjor. I det første oppgjøret som ble spilt på Nadderud vant TUIL 2-1, men i returoppgjøret her på TUIL Arena vant Oslo-laget 2-0 og tok seg videre til kvalikfinalen mot Hødd. Der vant som kjent Lyn over to kamper og rykket opp til nivå to.
    Kveldens hoveddommer er Kristian Kristiansen, og som assistentdommere har han med seg Edvard Habberstad og Andrea Brekken.
    Lagene entrer kunstgresset, og det er straks klart for avspark på TUIL Arena!
    0'
    Lyn sparker i gang oppgjøret.
    0'
    Trilles bakover til keeper Engh.
    0'
    Et langt innkast fra gjestene stusses videre inn i feltet, men hjemmelaget får til slutt klarert.
    2'
    Trilles til stopperkollega Skulstad.
    3'
    Gjestene legger inn fra høyre mot Laghzaoui inne i boksen. Midtbanespilleren header like utenfor mål.
    6'
    Spilles kjapt bakover.
    7'
    Tas hurtig.
    7'
    Ingebrigtsen blir liggende nede etter en smell med Larsen, men kommer seg til slutt på beina igjen.
    8'
    Trilles bakover til Engh.
    8'
    Trilles bakover til eget forsvar.
    9'
    Slås inn mot Laajab, men spissen er i offside.
    11'
    Offside for Lyn
    12'
    Nære 1-0! Corneren slås inn på bakerste og Engh er ute og bommer på ballen. Vertene får så ballen mot mål, men den reddes på strek av Berntsen og ut til ny corner.
    14'
    Bokses ut av Engh.
    15'
    Trilles bakover.
    17'
    Slås langt og Lyn overtar.
    17'
    Trilles kort og vertene spiller bakover.
    18'
    TUIL kommer seg til avslutning alene med Engh fra skrått hold, men ballen går rett på gjestenes sisteskanse som redder enkelt.
    20'
    Settes i gang tidlig.
    21'
    Lindquist legger inn fra venstre, men vertene får ryddet unna.
    24'
    Nære for gjestene! Laghzaoui spiller gjennom Berntsen som fyrer avgårde et hardt og lavt skudd som stryker utsiden av stolpen.
    25'
    Trilles bakover til keeper.
    26'
    Mål for Tromsdalen UIL!
    Tromsdalen UIL 1 - 0 Lyn
    Mål: Adrian Pedersen
    Målgivende: Marius Bustgaard Larsen
    Pedersen sender TUIL i ledelsen! Larsen snapper opp ballen ute på venstresiden. TUIL-vingen finner så Pedersen inne i boksen som setter ballen nede ved stolperota.
    27'
    31'
    Slås bakover til keeper Engh.
    31'
    Slås inn mot bakerste mot Hanstad, men han er i offside.
    32'
    32'
    Slås fremover, men TUIL mister og Lyn overtar.
    33'
    Slås langt.
    34'
    Gult kort til Tromsdalen UIL
    Einar Hauglann Ness
    Er for seint inne i en duell på midtbanen, og belønnes med kampens første gule kort.
    34'
    Laghzaoui finner Laajab inne i boksen, men spissen sliter med å stokke beina og vertene overtar.
    36'
    Spilles kort til sin stopperkollega.
    37'
    Laajab får ballen fire meter foran mål og får heade helt upresset, men ballen går rett på Tollefsen. Svakt av den rutinerte Lyn-spissen.
    40'
    Laghzaoui spilles gjennom mot mål, men assistentdommeren er oppe med flagget.
    40'
    Nok en gang er gjestene i offside.
    41'
    Spilles bakover.
    42'
    God mulighet for Lyn! Gjestene kommer seg til en avslutning fra nært hold, men Tollefsen redder godt ut til corner.
    42'
    Bokses ut av Tollefsen.
    42'
    Slås på første og klareres ut til Laghzaoui igjen, men TUIL vinner til slutt ballen og overtar.
    43'
    45'+1
    Vi er halvveis på TUIL Arena, og det er hjemmelaget som leder 1-0. Det har vært en nokså jevn førsteomgang uten mange store sjanser, men etter en snau halvtime satte Adrian Pedersen omgangens eneste mål. Vi har en spennende andreomgang i vente!
    45'
    Hjemmelaget sparker i gang andre omgang.
    45'
    Slås inn og klareres.
    45'
    Det spilles opp på spissen, men assistentdommeren er oppe med flagget.
    46'
    Berntsen går i bakken inne i feltet og det ropes på straffe, men kamplederen vinker spillet videre.
    48'
    Meinseth legger inn fra høyre, men vertene får ryddet unna.
    51'
    Målscorer Pedersen blir sittende nede med en smell, og det medisinske apparatet tilkalles.
    51'
    Spillerbytte - Tromsdalen UIL
    Inn: Elias Skogvoll
    Ut: Adrian Pedersen
    Målscoreren må ut med en skade her, og erstattes av Skogvoll.
    52'
    53'
    Spilles kort.
    55'
    Tas kjapt.
    56'
    Berntsen legger fint inn mot Laajab foran mål, men nok en gang er spissen i offside.
    57'
    Slås hardt inn i boksen og klareres.
    62'
    Inn: Didrik Hafstad
    Ut: Ulrik Celius
    63'
    Inn: Elias Caspersen Egerton
    Ut: Tobias Hafstad
    63'
    For noen muligheter for TUIL! Først skytes det fra skrått hold. Engh får en hånd på ballen slik at den mister farten, men triller bakover mot mållinja. Der inne rekker akkurat en Lyn-spiller å rydde unna. På returen blir det nok et skudd som reddes på strek. Er heldige som ikke ligger under med to etter denne, Lyn.
    65'
    Klareres.
    66'
    Spillerbytte - Lyn
    Inn: Henrik Kristiansen
    Ut: Adrian Berntsen
    66'
    Inn: Herman Solberg Nilsen
    Ut: Brage Hylen
    66'
    Inn: Anders Bjørntvedt Olsen
    Ut: Christopher Lindquist
    66'
    Gult kort til Lyn
    Julius Skaug
    Lager et frispark på midtbanen og får det gule kortet.
    67'
    68'
    Malvin Ingebrigtsen
    Hindrer Egerton som er på vei fremover.
    68'
    Svinges inn i feltet og Lyn klarerer.
    68'
    Inn: William Sell
    Ut: Malvin Ingebrigtsen
    70'
    Slås langt.
    70'
    Slås langt mot midtbanen.
    71'
    Vertene forsøker seg fra distanse, men Engh redder enkelt.
    74'
    Klareres.
    75'
    TUIL virker å ha god kontroll her, men det gjenstår fortsatt minimum ti minutter, så her kan alt skje.
    80'
    Peder Meen Johansen
    For tøff i en duell med Laajab.
    81'
    Slås inn på bakerste og det klareres ut til corner.
    81'
    Ballen ender opp hos Laghzaoui inne i feltet som forsøker seg på en avslutning, men den reddes på strek.
    82'
    Lyn presser på her nå.
    83'
    Hjørnespark til Lyn
    83'
    Mål for Lyn!
    Tromsdalen UIL 1 - 1 Lyn
    Mål: Jacob Hanstad
    Lyn utligner til 1-1! Kristiansen svinger inn corneren. Inne i boksen blir det litt klabb og babb før ballen ender opp hos Hanstad som setter ballen i nettet bak Tollefsen.
    83'
    Svinges inn og klareres.
    84'
    Frispark
    85'
    Tas kjapt.
    86'
    Slås inn i feltet, klareres halvveis og TUIL overtar igjen.
    86'
    Larsen forsøker seg fra inne i boksen, men ballen går rett på Engh som redder enkelt.
    88'
    Det slås langt mot Kristiansen på høyresiden, men innbytteren er i offside.
    88'
    Slås inn i feltet og Lyn overtar.
    90'
    Jacob Hanstad
    Hanstad er altfor seint inne i Skogvoll og får det gule kortet.
    90'+1
    Svakt frispark som snappes opp av Lyn, men vertene overtar fort igjen.
    90'+2
    Stor mulighet for Olsen!
    90'+3
    Inn: Iver Selnes
    Ut: Einar Hauglann Ness
    90'+3
    Inn: Steffen Skogvang Pedersen
    Ut: Didrik Hafstad
    90'+3
    90'+4
    Rødt kort til Lyn
    Jonas Skulstad
    Skulstad sendes i dusjen helt på tampen av ordinær tid! Larsen setter opp farten mot mål og stoppes av Skulstad som bakerste mann. Lyn-kapteinen sendes dermed i dusjen av dommer Kristiansen, og Lyn må klare seg med 10 mann i ekstraomgangene her.
    90'+5
    Settes i muren og ut.
    90'+6
    90'+6
    Det ender 1-1 etter ordinær tid her på TUIL Arena, og det er duket for ekstraomganger!
    1. ekstraomgang
    90'
    Inn: Tobias Myhre
    Ut: Julius Skaug
    90'
    Lyn sparker i gang første ekstraomgang.
    90'
    Slås inn på bakerste, men det dømmes frispark til TUIL inne i feltet.
    90'
    Slås langt.
    90'
    Selnes finner Pedersen som avslutter et godt stykke utenfor mål.
    93'
    Slås langt.
    95'
    Inn: Mathias Johansen
    Ut: Ibba Laajab
    96'
    Spilles kort på midtbanen.
    97'
    Tollefsen spiller ballen rett i beina på Olsen som fyrer avgårde et godt skudd, men TUIL-keeperen retter opp sin egen feil med en meget god redning.
    100'
    Vertene forsøker seg fra distanse, men ballen går utenfor målet til Engh.
    101'
    101'
    Larsen utfordrer seg inn i Lyn-boksen, men stoppes til slutt.
    102'
    Selnes skyter via et Lyn-bein og ut til corner.
    103'
    Engh slår over til ny corner.
    103'
    Svinges inn, bokses ut og det skytes via et Lyn-bein igjen og ut til ny corner.
    103'
    Engh bokser ut igjen.
    104'
    105'
    2. ekstraomgang
    105'
    TUIL sparker i gang kveldens andre ekstraomgang.
    105'
    TUIL spiller seg inn i Lyn-boksen, men der blir det trangt og gjestene får klarert.
    108'
    Inn: Kent Malic Swaleh
    Ut: Christian Mork
    109'
    Nilsen prøver seg fra distanse, men den går langt over mål.
    112'
    Lyn ligger for det meste lavt her, og TUIL har mest ball, men sliter med å spille seg gjennom Lyn-forsvaret.
    114'
    Innbytter Swaleh får ballen inne i 16-meteren og drar til, men ballen går langt over målet til Engh.
    114'
    Slås over til motsatt side.
    115'
    TUIL får et frispark rett utenfor Lyns 16-meter.
    115'
    Frispark
    116'
    Tromsdalen UIL 2 - 1 Lyn
    Mål: Marius Bustgaard Larsen
    Larsen sender Tromsdalen i ledelsen! Larsen tar lang løpefart på frisparket, og kliner til. Ballen skifter så litt retning via et Lyn-bein i muren og går i mål bak en sjanseløs Engh.
    116'
    119'
    Klinkes høyt i banen.
    120'
    Tromsdalen UIL 3 - 1 Lyn
    Mål: Kent Malic Swaleh
    Målgivende: Elias Skogvoll
    Innbytter Swaleh setter spikeren i kista, og sender TUIL videre til tredje runde! Skogvoll drar med seg ballen ned mot dødlinja og slår inn lavt mot Swaleh foran mål. Innbytteren setter så ballen sikkert i garnet bak Engh.
    120'+2
    Heades ut av Selnes.
    120'+3
    Heades ut, og dommer blåser av!
    120'+4
    120'+4
    En lang kveld på TUIL Arena er over, og det er hjemmelaget som er videre til tredje runde! Divisjonsforskjellen syntes ikke godt i kveldens oppgjør. Etter en snau halvtime sendte Pedersen hjemmelaget i ledelsen. Det så lenge ut til at 2. divisjonslaget hadde kontroll, og skulle vinne dette 1-0, men seks minutter før slutt utlignet Hanstad til 1-1. Like før ekstraomgangene fikk Lyn-kaptein Skulstad rødt kort, og ekstraomgangene ble spilt med 10 mann for hovedstadslaget. Det ble tøft og etter to scoringer i andre ekstraomgang fra vertene endte det til slutt 3-1, og TUIL er videre til tredje runde i cupen. Martin Jansrud takker for følget og ønsker alle en fortsatt fin onsdagskveld!