Dagens dommer, Tugay Kaan Numanoglu, blåser i gang kampen.
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Medical Park Arena, men klarer ikke å score.
    Genclerbirligi SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    13'
    I Trabzon slår Lewis Baker en corner fra venstre.
    16'
    Vitor Hugo
    Vitor Hugo (Trabzonspor) avanserer forover på Medical Park Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Trabzonspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Soner Dikmen
    Sjanse i Trabzon! Soner Dikmen (Genclerbirligi SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Soner Dikmen (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Medical Park Arena.
    18'
    Arda Kizildag
    Arda Kizildag (Genclerbirligi SK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Yusuf Sari
    På Medical Park Arena skyter Yusuf Sari (Trabzonspor) rett i tverrliggeren!
    19'
    Anthony Nnaduzor Nwakaeme
    Trabzonspor angriper. Anthony Nnaduzor Nwakaeme får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    20'
    Lewis Baker (Trabzonspor) slår en corner fra venstre side på Medical Park Arena.
    21'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    22'
    Arda Kizildag ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Arda Kizildag kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Medical Park Arena.
    24'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Trabzonspor på egen banehalvdel.
    26'
    29'
    Abdulkadir Omur vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Trabzonspor slipper å klare seg uten Abdulkadir Omur som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Tugay Kaan Numanoglu tildeler Trabzonspor en corner. Lewis Baker sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    33'
    34'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Floyd Ayite
    Floyd Ayite (Genclerbirligi SK) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Medical Park Arena.
    35'
    Trabzonspor slipper å klare seg uten Tasos Bakasetas som kommer tilbake på banen i Trabzon.
    37'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Trabzonspor.
    40'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Trabzonspor.
    40'
    En av Trabzonspors spillere blir avblåst for offside på Medical Park Arena.
    41'
    Zargo Toure
    Genclerbirligi SK angriper, men avslutningen til Zargo Toure går utenfor.
    43'
    Mål for Trabzonspor!
    Trabzonspor 1 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Caleb Ekuban
    Målgivende: Tasos Bakasetas
    Trabzonspor leder 1-0 etter en scoring av Caleb Ekuban. Tasos Bakasetas sto for den målgivende pasningen.
    45'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Sandro Lima
    Ut: Soner Dikmen
    Ozcan Bizati gjør dagens første bytte i Trabzon, når han tar ut Soner Dikmen og setter inn Sandro Lima.
    46'
    I Trabzon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Bogdan Stancu
    Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK) prøver å heade ballen i mål på Medical Park Arena, men mislykkes.
    51'
    51'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Trabzonspor 1 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Floyd Ayite
    Mål! Floyd Ayite utligner for Genclerbirligi SK. Stillingen er dermed 1-1 i Trabzon.
    52'
    Floyd Ayite
    Genclerbirligi SK avanserer forover i Trabzon. Floyd Ayite avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Genclerbirligi SK angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    56'
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) slår en corner fra høyre side på Medical Park Arena.
    60'
    Hjørnespark til Genclerbirligi SK
    62'
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) løfter inn en corner fra venstre på Medical Park Arena.
    65'
    Mattias Johansson
    Mattias Johansson (Genclerbirligi SK) kommer seg fri på Medical Park Arena, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Abdulkadir Ömür
    Målsjanse på Medical Park Arena! Abdulkadir Omur fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    67'
    Caleb Ekuban
    Trabzonspor angriper i Trabzon. Caleb Ekuban avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Offside! Anthony Nnaduzor Nwakaeme (Trabzonspor) er alene igjennom, men dommer Tugay Kaan Numanoglu ser at linjemannen er oppe med flagget.
    70'
    Sefa Yilmaz
    Dommer Tugay Kaan Numanoglu viser Sefa Yilmaz (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    72'
    Inn: Lucas Mugni
    Ut: Rahmetullah Berisbek
    Bytte for Genclerbirligi SK. Lucas Mugni kommer inn for Rahmetullah Berisbek på Medical Park Arena.
    72'
    I Trabzon slår Lewis Baker en corner fra høyre.
    73'
    74'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    74'
    Frispark for Trabzonspor på egen banehalvdel.
    74'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Trabzonspor like utenfor Genclerbirligi SK-området.
    75'
    Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK) fyrer av et skudd på Medical Park Arena – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    76'
    Yusuf Sari
    Sjanse til Trabzonspor! Yusuf Sari er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) slår en corner fra venstre side på Medical Park Arena.
    77'
    Lewis Baker
    Sjanse! Trabzonspor avanserer forover, men Lewis Baker avslutter utenfor.
    77'
    I Trabzon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Gult kort til Trabzonspor
    Vitor Hugo
    Vitor Hugo (Trabzonspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Inn: Ilker Karakas
    Ut: Sefa Yilmaz
    Genclerbirligi SK bytter ut Sefa Yilmaz med Ilker Karakas. Dette er det tredje byttet som Ozcan Bizati gjør i dagens kamp.
    79'
    79'
    82'
    82'
    Målet til Trabzonspor sjekkes av VAR
    84'
    Målet til Trabzonspor blir annullert
    85'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    85'
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Benik Afobe
    Ut: Abdulkadir Ömür
    Abdullah Avci (Trabzonspor) gjør sitt første bytte for dagen. Benik Afobe erstatter Abdulkadir Omur.
    85'
    Trabzonspor 2 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Benik Afobe
    Benik Afobe dundrer ballen i mål og Trabzonspor tar ledelsen 2-1 på Medical Park Arena. Flott spill fra Tasos Bakasetas før målet.