Mål! Fenerbahce Istanbul tar ledelsen 0-1 ved Diego Rossi.
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Trabzonspor.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Trabzon fordi Enner Valencia får behandling for en skade på banen.
    Fenerbahce Istanbul slipper å klare seg uten Enner Valencia som kommer tilbake på banen i Trabzon.
    Frispark til Trabzonspor på halvdelen til Fenerbahce Istanbul.
    13'
    Gult kort til Fenerbahce
    Kim Min-jae
    Min-jae Kim (Fenerbahce Istanbul) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    14'
    Fenerbahce Istanbul tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Fenerbahce Istanbul på egen banehalvdel.
    16'
    Dommer Ali Sansalan venter med å sette i gang spillet fordi Bright Osayi-Samuel ligger nede.
    16'
    Bright Osayi-Samuel kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Medical Park Arena.
    18'
    Trabzonspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Tasos Bakasetas
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) kommer seg fri på Medical Park Arena, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Mesut Ozil
    Fenerbahce Istanbul angriper. Mesut Ozil får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    En av Fenerbahce Istanbuls spillere blir avblåst for offside.
    22'
    Andre gule kort til Fenerbahce
    Kim Min-jae
    Min-jae Kim får sitt andre gule kort og Fenerbahce Istanbul må klare seg uten han resten av kampen.
    23'
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Trabzonspor like utenfor Fenerbahce Istanbul-området.
    23'
    Mål for Trabzonspor!
    Trabzonspor 1 - 1 Fenerbahce
    Mål: Tasos Bakasetas
    Tasos Bakasetas scorer og utligner dermed til 1-1.
    25'
    26'
    Ferdi Kadioglu
    Målsjanse på Medical Park Arena! Ferdi Kadioglu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    26'
    27'
    Frispark Fenerbahce Istanbul.
    28'
    29'
    31'
    37'
    Luiz Gustavo
    Dommer Ali Sansalan gir Luiz Gustavo (Fenerbahce Istanbul) et gult kort.
    37'
    38'
    Berat Ayberk Ozdemir
    Sjanse! Trabzonspor avanserer forover, men Berat Ayberk Ozdemir avslutter utenfor.
    40'
    41'
    Bruno Peres
    Trabzonspor angriper i Trabzon. Bruno Peres avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Medical Park Arena, men klarer ikke å score.
    42'
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Yusuf Sari
    Ut: Anthony Nnaduzor Nwakaeme
    Abdullah Avci gjør dagens første bytte i Trabzon, når han tar ut Anthony Nnaduzor Nwakaeme og setter inn Yusuf Sari.
    43'
    Frispark for Trabzonspor på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Frisparket tildelt Trabzonspor er farlig nær Fenerbahce Istanbuls målområde.
    45'+1
    Trabzonspor angriper, men Djaniny vinkes av for offside.
    45'+2
    45'+3
    Vitor Hugo
    Vitor Hugo (Trabzonspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Inn: Anders Trondsen
    Ut: Stefano Denswil
    Trabzonspor bytter ut Stefano Denswil med Anders Trondsen.
    46'
    Spillet på Medical Park Arena er stoppet midlertidig fordi Bruno Peres ligger nede.
    50'
    Inn: Dorukhan Tokoz
    Ut: Bruno Peres
    Trabzonspor bytter ut Bruno Peres som ikke ser ut til å kunne fortsette. Abdullah Avci blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Dorukhan Tokoz.
    51'
    Sjanse i Trabzon! Tasos Bakasetas (Trabzonspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    56'
    Attila Szalai
    Fenerbahce Istanbul avanserer forover og Attila Szalai kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    56'
    56'
    Offside! Yusuf Sari (Trabzonspor) er alene igjennom, men dommer Ali Sansalan ser at linjemannen er oppe med flagget.
    57'
    Målsjanse! Berat Ayberk Ozdemir (Trabzonspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Offside! Gervinho (Trabzonspor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    59'
    59'
    60'
    Gult kort til Trabzonspor
    Edgar Ie
    Edgar Ie mottar et gult kort i Trabzon, og må dermed stå over en kamp for Trabzonspor.
    61'
    Enner Valencia
    Enner Valencia (Fenerbahce Istanbul) pådrar seg et gult kort.
    61'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Serdar Dursun
    Ut: Enner Valencia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce Istanbul. Inn kommer Serdar Dursun, mens Enner Valencia tar plass på benken.
    62'
    Mesut Ozil (Fenerbahce Istanbul) slår en corner fra høyre side på Medical Park Arena.
    63'
    Abdulkadir Ömür
    Trabzonspor angriper, men avslutningen til Abdulkadir Ömür går utenfor.
    67'
    Inn: Andreas Cornelius
    Ut: Gervinho
    Trabzonspor bytter ut Gervinho med Andreas Cornelius. Dette er det fjerde byttet som Abdullah Avci gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Manolis Siopis
    Ut: Berat Ayberk Ozdemir
    Trabzonspor gjør sitt femte bytte. Berat Ayberk Ozdemir erstattes av Manolis Siopis.
    69'
    69'
    Andreas Cornelius
    Trabzonspor angriper i Trabzon. Andreas Cornelius fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Trabzonspor på egen banehalvdel.
    71'
    Trabzonspor angriper på Medical Park Arena. Andreas Cornelius header utenfor.
    72'
    I Trabzon slår Tasos Bakasetas en corner fra venstre.
    73'
    74'
    Inn: Jose Sosa
    Ut: Mesut Ozil
    Mesut Ozil (Fenerbahce Istanbul) erstattes av Jose Sosa.
    75'
    Inn: Marcel Tisserand
    Ut: Diego Rossi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce Istanbul. Inn kommer Marcel Tisserand, mens Diego Rossi tar plass på benken.
    75'
    Dorukhan Tokoz
    Trabzonspor angriper på Medical Park Arena. Dorukhan Tokoz header ballen i stolpen!
    80'
    Ferdi Kadioglu (Fenerbahce Istanbul) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Medical Park Arena.
    82'
    VAR sjekker om det er straffe til Trabzonspor
    84'
    Dommeren dømmer straffe til Trabzonspor
    85'
    Dommeren gir Attila Szalai (Fenerbahce Istanbul) et gult kort.
    85'
    Trabzonspor har fått straffespark i Trabzon!
    86'
    Trabzonspor scorer på straffe!
    Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahce
    Trabzonspor tar ledelsen 2-1 etter et velplassert straffespark av Tasos Bakasetas.
    87'
    Inn: Nazim Sangare
    Ut: Ferdi Kadioglu
    Ferdi Kadioglu (Fenerbahce Istanbul) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Nazim Sangare.
    87'
    Inn: Dimitris Pelkas
    Ut: Miguel Crespo
    Fenerbahce Istanbul gjør sitt femte bytte. Miguel Crespo erstattes av Dimitris Pelkas.
    87'
    Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahce
    Mål: Yusuf Sari
    Mål! Trabzonspor øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Yusuf Sari på Medical Park Arena.
    90'+2
    Ali Sansalan tildeler Fenerbahce Istanbul en corner. Jose Sosa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.