0-1

Ble dekket av Nils Christian Mangelrød

Hei, og velkommen til vår livedekning av kampen mellom Tottenham og Newcastle!
    To kamper, mot henholdsvis Aston Villa (3-1) og Manchester City (1-1), har gitt Tottenham fire poeng. Det er langt bedre enn for Newcastles del, for The Magpies har tapt to på rad mot Arsenal og Norwich.
    Lagene er inne...
    Tottenham (4-3-2-1): Lloris - Walker-Peters, Alderweireld, Sánchez, Rose - Winks, Sissoko - Lamela, Lucas Moura, Son - Kane
    Spurs-benken: Gazzaniga, Davies, Vertonghen, Dier, Skipp, Eriksen og Lo Celso.
    Newcastle (5-2-3): Dubravka - Krafth, Schär, Lascelles, Dummett, Ritchie - Hayden, Longstaff - Saint-Maximin, Joelinton, Almirón
    Newcastle-benken: Darlow, Manquillo, Fernandez, Willems, Shelvey, Atsu og Muto.
    Son i sin første kamp denne sesongen. Involvert fra start.
    1'
    Tottenham presser fra start.
    2'
    Tottenham får trille ball og kontrollere starten av kampen her.
    4'
    Newcastle i oransje drakter sliter med å få til noe sammenhengende spill.
    5'
    Winks med lang pasning mot Moura. Blir klarert til corner.
    6'
    Corneren fra Lamela heades til ny corner.
    6'
    Klareres på nytt.
    7'
    Lang ball over til Walker-Peters på høyreside. Elegant demper han ballen, men avblåst for offside
    8'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Harry Winks
    11'
    Newcastle får frispark på venstre kant på Tottenhams banehalvdel. Trenger å flytte opp laget nå.
    12'
    Dårlig pasning av Sanchez. Svak start. Newcastle bryter, men får ikke noe ut av overgangen.
    13'
    Tottenham startet rolig det første kvarteret.
    15'
    Ser ut som Newcastle må bytte. Saint Maximin sitter nede og bytte forberedes på sidelinjen. Reprisen viser at han holder seg til baksiden av låret.
    16'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Christian Atsu
    Ut: Allan Saint-Maximin
    17'
    Tottenham får ikke tråklet seg gjennom forsvaret til Newcastle. Det blir bare nesten så langt i kampen.
    20'
    Er det straffe? Nei, sier dommeren. Stadion buer. Son blir tatt, men kan ha vært en stjernetakling. Ingen reprise vist ennå. Vanskelig å si. Ikke så tydelig situasjon.
    21'
    Stor sjanse for Longstaff! Lloris med meget dyktig redning. Men hadde Longstaff sett lagkameratene til høyre for seg hadde han sett at de hadde fri bane mot mål.
    24'
    Da var det faktisk bortelaget som fikk den første virkelig store sjansen.
    25'
    Tottenham spiller seg frem til corner. Blir dog plukket av keeper.
    26'
    Tottenham med mye "nesten" nå. Ballen inn i feltet når ikke Moura.
    27'
    Mål for Newcastle United!
    Tottenham Hotspur 0 - 1 Newcastle United
    Mål: Joelinton
    Målgivende: Christian Atsu
    Og der glipper markeringen på pasningen fra Atsu i retning Joelinton. Joelinton får stå alene med Lloris. og sender ballen kontant i nettmaskene. Danny Rose forsøker med en desperat sklitakling, men til ingen nytte. Her var forsvaret helt åpent. Herlig av bortelaget.
    27'
    Tottenham har faktisk hatt 77 prosent av ballbesittelsen. Men det gir ikke automatisk scoring.
    31'
    Det ropes på straffe igjen. Svenske Krafth i situasjon med Rose som faller. Men blir ikke dømt noe.
    32'
    Son med god sjanse men Dubracka redder koreanerens skudd fra kort hold. Sterkt avverget!
    33'
    Kampen har våknet nå etter scoringen til bortelaget!
    34'
    Tottenham fortsetter å presse. Nesten igjen. Moura når nesten ballen med hodet rett foran mål. Men går over hodet til brasilianeren da Dummett får stusset ballen bort rett foran Moura.
    34'
    Walker-Peters mister ballen til innbytter Atsu. Ikke bra. Men blir ikke utnyttet.
    39'
    Son dribler seg vei til skudd fra rundt 20 meter. Avslutningen ikke bra nok og til side for mål, men rykket hans sitter.
    40'
    Eriksen i oppvarmning nå. Da skjer det vel noe til pause.
    40'
    Tottenham klarer ikke åpne forsvaret til Newcastle. Spiller seg fast rundt 16-meterstreken.
    43'
    Utenom avslutningen til Son fra spiss vinkel har ikke Tottenham til tross for enorm ballbesittelse klart å skape virkelig store sjanser.
    44'
    Almiron tas solid, men ingenting. Høy terskel her fra dommerens side.
    45'
    Bortelaget med ny corner her i det tre minutter er lagt til i første omgang.
    45'+1
    Stor sjanse for Moura! Kane sender nydelig inn foran mål. Dubravka kaster seg etter ballen og Moura klarer ikke å utnytte den store sjansen.
    45'+4
    Gult kort til Newcastle United
    Matt Ritchie
    Stygt fra Ritchie mot Walker-Peters.
    47'
    Moura avblåst for stygt spill. Kane var gjennom der.
    49'
    Newcastle-spillerne får blokkert avslutningen først fra Son og deretter fra Lamela. Sterk inngripen defensivt.
    52'
    Steve Bruce kan ta sine første poeng som Newcastle-manager. Ser spent ut der han står på sidelinjen
    53'
    Rose foran mål men Dummett er der.
    56'
    Nytt innlegg mot Moura fra Rose. Men får ikke til headingen og den går i bue og faller ned oppå nettet.
    56'
    Eriksen ser ut til å gjøre seg klar på benken nå. Lo Celso så også ut som han forberedte seg.
    58'
    Tottenham dominerer kampen men får det ikke til å stemme når de skal skape de store sjansene.
    61'
    Joelinto prøver på volley, men treffer ikke skikkelig. Igjen farlig frempå.
    61'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Erik Lamela
    62'
    Inn: Christian Eriksen
    Ut: Kyle Walker-Peters
    63'
    Eriksen inn for Walker-Peters. Det ble for sistnevnte da han ble nødt til å gå ut på grunn av skade.
    63'
    Eriksen sentral med en gang. Men også han snubler ved 16-meteren
    66'
    Danny Rose
    Han har levd farlig en stund og nå fikk han det gule kortet Rose.
    66'
    Newcastle er presset ekstremt lave nå, men kjemper godt.
    67'
    Eriksen inn mot Son på corner. Innøvd variant fungerte ikke. Buing fra publikum nå. Mye frustrasjon nå.
    68'
    Eriksen sprer baller nå høyt opp i banen. Men det er en Newcastle-mur som står mellom de hvite og målet.
    70'
    Ekstremt vanskelig for Tottenham å finne veien gjennom Newcastle-forsvaret. De ligger ekstremt lavt, men er kompakte.
    76'
    Det ropes på straffe da Kane går ned. Lascelles faller i feltet og Kane går også ned i situasjonen.
    78'
    VAR-sjekk nå
    78'
    Reprisen viser at Kane går ned som følge av fallet. Men listen har vist seg høy i England denne sesongen. Og blir ikke straffe her.
    79'
    Enorm sjanse for Moura. Setter den over. Helt fri her på pasningen fra Sissoko.
    81'
    Inn: Federico Fernandez
    Ut: Jamaal Lascelles
    82'
    Newcastle får corner. Åtte minutter igjen av ordinær tid.
    83'
    Inn fra Richie på corneren. Ut fra Sanchez.
    83'
    Herlig pasning til Sissoko i boksen, men går ut igjen.
    87'
    Og overgang for Newcastle.Ender hos Almiron. Snur rundt og skyter utenfor fra 14-15 meter.
    87'
    Joelinton
    88'
    Inn: Yoshinori Muto
    Ut: Joelinton
    88'
    Tottenham fortstter å presse. Mange Tottenham spillere i 16-meteren. Eriksen slår innlegget utenfor - får corner.
    90'+1
    Dette blir en skrell dersom dette resultatet står seg. Er lagt til seks minutter og fire minutter igjen av overtiden.
    90'+3
    Corner for Tottenham. Dummet tar ingen sjansen og beiner ballen ut i feltet.
    90'+4
    Kane bommer på ballen der han får en kjempemulighet foran mål.
    90'+4
    Dummett oppildner sine lagkamerater. Hart vært stor i dennekampen. Tottenham har visstnok hatt 550 pasninger mer enn bortelaget. Det har vært mye kjemping.