5 139
5 728

Ble dekket av Magnus Gamlem

Hei og velkommen til denne livedekningen av oppgjøret mellom Tottenham og Fulham!
    Gjestene er ubeseiret på de fire siste i Premier League og tok seg nylig videre i cupen. Scott Parkers menn er imidlertid godt innbladet i nedrykksstriden, og Tottenham er store favoritter i kveld. Hjemmelaget er nummer seks i ligaen før kampen, men kan klatre inn blant topp tre med seier.
    Scott Parker raste mot fotballforbundet tidligere denne uken. For ikke før mandag visste Fulham at de skulle spille dagens kamp. Oppgjøret mellom Spurs og Fulham ble utsatt på grunn av corona i sistnevntes tropp, og hadde ikke fått ny dato. Da kveldens opprinnelige motstander, Aston Villa, også ble rammet av et utbrudd, fant fotballforbundet ut at dette var en fin anledning til å få spilt den utsatte kampen.
    Mourinho og Parker kjenner hverandre fra tidligere. Under portugiserens periode som manager i Chelsea, spilte Parker én sesong under hans ledelse. Midtbanespilleren hadde en fin karriere i blant andre Fulham, og har siden tatt over samme klubb som manager. Parker ledet Fulham til opprykk og møter i dag sin tidligere manager.
    Tottenham (4-3-3): Lloris - Aurier, Sanchez, Dier, Reguilon - Højbjerg, Sissoko, Ndombele - Winks, Son, Kane.
    Fulham (3-4-3): Areola - Andersen, Adarabioyo, Aina - Anguissa, Robinson, Tete, De Cordova-Reid - Loftus Cheek, Reed, Cavaleiro
    Der er vi i gang i London!
    1'
    Fulham får lagt inn tidlig, men bankes unna.
    1'
    Fulham får frispark på Spurs' halvdel. Kan slå den inn i boksen. Flytter opp laget.
    2'
    Blir en brukbar mulighet for Fulham. Treffer en av gjestenes spiller og får retning mot mål. Likevel greit for Lloris.
    3'
    Ny sjanse for Fulham etter et innlegg. Blir blokkert, men liten tvil om at Fulham har startet best her.
    4'
    Fulham ligger godt organsiert her. Tottenham har hatt ballen de siste minuttene, men sliter med å finne rom offensivt.
    6'
    Anguissa mister ballen på egen halvdel og lager frispark.
    6'
    Tottenham tar frisparket raskt og får lagt inn. Regulion bommer på førstetouchen, men får ballen tilbake. Banker ballen over fra god posisjon i boksen.
    7'
    Fulham stormer fremover og Loftus-Cheek skyter. Blir blokkert.
    9'
    Fulham kommer seg ned langs høyrekanten, men innlegget stoppes.
    12'
    Hjørnespark til Fulham
    13'
    Tar corneren kort før innlegget kommer. Tottenham sliter med å klarere, men til slutt tar Kane ansvar.
    14'
    Tete stormer ned langs vinden, mens Dier kaster seg for å blokkere innlegget. Skader seg i prosessen og ligger nede på gresset nå.
    15'
    16'
    Reed får avsluttet på corneren. Blokkeres, men Fulham beholder ballen. Anguissa får også prøve seg, men denne gangen er det Lloris som rydder unna.
    16'
    Nære på for Son! Får foten på et hardt innlegg og styrer ballen mot mål. Stoppes av en god redning. Areola beholder smultringen.
    19'
    Frispark til Tottenham i god posisjon.
    19'
    Gult kort til Fulham
    Andre-Frank Zambo Anguissa
    19'
    Dier som skyter på frisparket. Slapt forsøk, men går via muren til corner.
    20'
    Fulham header corneren unna. Ndombele forsøker en helvolley, men fullstendig ufarlig.
    20'
    Tottenham med et klart initiativ i kampen nå, etter en god innledning fra Fulham.
    23'
    Fotball er gøy!
    24'
    For en redning! Areola med enorme reflekser på Sons heading. Får stå helt alene med keeper, men taper duellen.
    25'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Fulham
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Sergio Reguilon
    NYDELIG MÅL! Højbjerg crosser til Reguilon, som sender avgårde et praktfullt innlegg. Kane stuper inn 1-0 via stolpen. Nydelig angrep av hjemmelaget. Den klarte til og med ikke Areola å stoppe.
    25'
    Fortjent ledelse til Tottenham etter flere store sjanser.
    27'
    Hjørnespark til Fulham. Tetes innlegg blokkeres.
    28'
    Kane tar ansvar i egen boks også, og får ryddet unna corneren.
    29'
    Wow, der skal Kane sette sitt andre! Det er riktignok et hardt innlegg fra Aurier, men fire meter fra mål skal spissen kunne styre den på mål. Ender over.
    31'
    Har god kontroll i øyeblikket Mourinho og co. Både Kane og Son virker å være påskrudd og det burde stått mer enn 1-0.
    34'
    Loftus-Cheek med et akrobatisk forsøk på et innlegg. Stryker stolpen!
    35'
    Tottenham oppe på 3.-plass i skrivende stund.
    38'
    Kane spiller fri Højbjerg, som får god tid til å sikte. En veik avslutning av dansken der.
    40'
    Anguissa fyrer løs fra distanse, men går rett på Lloris.
    42'
    Fulham-spillerne roper på straffe, men får ingenting.
    42'
    Fulham kontrer raskt, men Reguilon er raskere. Effektivt stoppet av spanjolen.
    44'
    Der er de siste 45 minuttene i gang.
    46'
    Sissoko med et imponerende raid fra kanten. Kommer seg nesten hele veien, men mister ballen.
    47'
    Frispark til Tottenham på Fulhams banehalvdel. Får ikke noe ut av den.
    47'
    Tete hamrer til fra spissvinkel. Rett i nettveggen!
    49'
    Fulham ikke klart å by på noen store problemer ennå denne omgangen. Mourinhos menn lever komfortabelt i øyeblikket.
    52'
    Spurs får slått inn fra venstre og skaffer en corner.
    54'
    Son slår inn, Areola bokser unna.
    55'
    Winks på returen! Presist skudd mot lengste hjørne, men keeperen får slått unna.
    55'
    Hjørnespark til Tottenham Hotspur
    55'
    Kommer er bein på den corneren. Ut til ny corner.
    56'
    56'
    Frispark til Fulham like utenfor 16-meteren. Veldig farlig hold
    59'
    Blir ingenting ut av frisparket, men Fulham beholder ballen.
    60'
    God gjennombruddspasning mot Tete, men Reguilon henger med og Lloris plukker ballen.
    61'
    Fulham har vært best etter pause, men kommer ikke til de aller største sjansene.
    61'
    Fulham mister ballen rundt egen boks, men Kane finner ingen med innlegget.
    63'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Pierre Højbjerg
    Dansken med en kroppstakling.
    64'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Ademola Lookman
    Ut: Kenny Tete
    67'
    Ndombele tråkler seg fremover, men mister og Fulham overtar.
    68'
    Har ikke vært mye underholdning i dette Tottenham-laget etter pause.
    69'
    Aurier feller Lookman. Frispark i god posisjon.
    69'
    Fint Fulham-angrep. Ruller opp, og til slutt er det Lookman som forsøker å slå inn. Blir blokkert.
    71'
    STOLPEN! Son spilles gjennom og avslutter, men treffer stolpen.
    72'
    Mål for Fulham!
    Tottenham Hotspur 1 - 1 Fulham
    Mål: Ivan Cavaleiro
    Målgivende: Ademola Lookman
    Lookman drar seg lekent fri på kanten og slår inn. Der rager Cavaleiro høyest og stanger inn en fortjent utligning.
    74'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Harry Winks
    76'
    Lookman slipper perfekt gjennom til Loftus-Cheek som avslutter fra skrå vinkel, men Lloris er våkent ute og redder.
    78'
    Kane kommer opp langs venstre og tvinger fram en corner.
    81'
    Inn: Carlos Vinicius
    Ut: Tanguy Ndombele
    81'
    Vincius kommer rundt på venstresiden og svinger inn, men det beines unna boks av et lavtliggende Fulham-forsvar.