0-3
7 491
4 179

Ble dekket av Sebastian Melsom Johansen

Hei og velkommen til denne live-dekningen av Premier League-kampen mellom Tottenham og Chelsea.
    Tottenham (4-3-3): Lloris - Royal, Dier, Romero, Reguilon - Højbjerg, Lo Celso, Ndombele - Alli, Son, Kane.
    Tottenham-benken: Gollini, Doherty, Rodon, Snachez, Davies, Winks, Skipp, Bryan og Scarlett.
    Chelsea (5-2-3): Kepa - Alonso, Christensen, Silva, Rudiger, Azpilicueta - Kovacic, Jorginho - Haverts, Lukaku, Mount.
    Chelsea-benken: Bettinelli, Chilwell, James, Chalobah, Kante, Saul, Hudson-Odoi, Ziyech og Werner.
    Chelseas førstekeeper Mendy er med andre ord ikke med i dagens kamptropp.
    Tottenham står med tre seiere på sine fire kamper i Premier League denne sesongen, etter de tapte siste kamp borte mot Crystal Palace.
    Chelsea har også tre seiere, men også en uavgjort på sine fire. Sist kamp vant de 3-0 hjemme mot Aston Villa.
    Vi nærmer oss kampstart! Fire minutter til det blåses i fløyta.
    Det holdes en markering for Jimmy Greaves som har gått bort.
    Der er vi i gang!
    1'
    Chelsea tar avsparket.
    1'
    Lukaku og Havertz kombinerer hele veien inn i boksen, men belgieren blir til slutt avblåst for offside.
    1'
    Son fyrer av, men den går i ryggen på Kane som blokkerer ufrivillig skuddet.
    2'
    Så slår Son inn foran mål, men den får Chelsea-forsvaret klarert.
    2'
    For en start vi har fått på kampen her. Tottenham vinner en corner.
    3'
    Den tar Son kort til Lo Celso, som legger ballen inn i feltet, men også det blir klarert.
    3'
    Så vinner Romero et frispark rett utenfor 16-meteren.
    4'
    Kane kliner til, men den går via muren og ut til corner.
    5'
    Lo Celso slår den mot første, men den blir klarert langt ut!
    6'
    Havertz fyrer av, men også han treffer spissen sin.
    6'
    Så roter Ndombele det nesten til, men Emerson kommer til utsetning og rydder opp.
    8'
    Spurs presser veldig høyt og vinner ballen langt oppi banen.
    9'
    Azpilicueta får ballen av Rüdiger inne i feltet og legger den videre til Havertz, som bommer på ballen.
    11'
    Emerson nede på gresset og holder seg til hodet etter en duell med Kovacic.
    13'
    Oppe på beina igjen. Virker å ha gått fint.
    13'
    Havertz stormer mot mål med Lukaku og Mount, men de klarer ikke å komme seg til en skikkelig sjanse og roter det til for seg selv.
    15'
    Son legger inn mot Kane i feltet, men Silva får headet ballen ut til corner.
    16'
    Den slås midt i feltet, hvor Alonso står og får headet unna.
    17'
    Alonso takler Emerson, og spurs får betalt med et frispark på kanten.
    18'
    Den tas raskt mot Kane, men Silva er med på den og får ryddet unna til corner.
    18'
    Slås på første denne gangen, men der er Lukaku og rydder opp.
    18'
    Reguilon får ballen fra Son og setter fart mot mål. Backen legger ballen skrått inn mot Lo Celso, men Chelsea får ryddet unna.
    21'
    Alonso vinner en corner.
    21'
    Den slås midt i, men Alli får headet den unna.
    22'
    Mount får ballen på kanten og trekker seg inn og fyrer, men den går i blokka.
    22'
    Alonso legger ballen på bakerste mot Havertz, som prøver å legge den inn igjen mot Lukaku, men den rydder Dier unna.
    24'
    Hvem har vært best de første 25?
    Spurs!
    55%
    Chelsea!
    45%
    Antall stemmer: 3800
    Så kombinerer Christensen og Lukaku. Dansken fyrer av, men den går over mål.
    26'
    Havertz prøver å spille opp Lukaku, men den er fryktelig upresis.
    27'
    Alonso spiller opp Havertz på kanten, men Emerson får ryddet unna til innkast for gjestene.
    30'
    Alonso legger inn mot Lukaku, men Dier er best i lufta og header ballen ut av fare.
    31'
    Nok et innlegg fra Alonso, men mot Havertz denne gangen, som fyrer av rett i blokka.
    31'
    Mye Chelsea her nå! De blåkledde har virkelig tatt over styringen.
    32'
    Son blir spilt alene gjennom med Kepa, men han klarer ikke å komme seg forbi og spanjolen rydder opp.
    33'
    Lukaku drar av to mann og lagger ballen inn mot Alonso. Lloris er med på den og er ute og plukker.
    35'
    Man må vell kunne si at det er en ganske jevn førsteomgang så langt. Mange upressede feil fra begge lag de siste minuttene her nå.
    38'
    Mount får ballen på hjørnet av 16-meteren og vinner en corner.
    41'
    Den legges inn på første, men Alli gjør en god defensiv jobb og rydder unna.
    41'
    Ndombele sitter nede og peker på øyet.
    43'
    Det ser ut som han har fått noe i øyet og får behandling.
    45'
    Der er kampen i gang igjen!
    45'+1
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Alonso blir spilt opp på kanten, men Emerson er med på den og rydder ballen ut til et innkast.
    45'+2
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: N'Golo Kante
    Ut: Mason Mount
    46'
    Der er vi i gang igjen, og Chelsea har gjort et litt defensivt bytte. Det blir spennende å se om hva Kante skal klare å få til her i dag.
    46'
    Alonso får ballen inne i feltet og kliner til å volley. Lloris er med på den, men det der er fryktelig nære!
    47'
    Den legges på første, men Kane får klarert ut til ny corner.
    48'
    Nesten reprise av forrige corner, bare at Kane ikke gir bort en corner denne gangen.
    48'
    Alonso legger inn i feltet mot Havertz, men Emerson får hodet på den og lager en corner.
    49'
    Mål for Chelsea!
    Tottenham Hotspur 0 - 1 Chelsea
    Mål: Thiago Silva
    Målgivende: Marcos Alonso
    DER SITTER DEN! Alonso pisker ballen inn i feltet, og Silva er knallsterk i luften og nikker ballen inn i nettet.
    50'
    Brasilianeren har vært knallgod i forsvar i dag, og nå noterer han seg også med ett mål. Fantastisk!
    51'
    Nå smeller det her! Redning på strek! Alonso får ballen rett foran mål, men Lloris klarer å redde ballen rett får den går over streken!
    53'
    Spurs litt mer med i kampen igjen nå, men de sliter med å spille seg gjennom Chelsea-forsvaret. Silva har en helt enorm dag på jobben!
    57'
    Tottenham Hotspur 0 - 2 Chelsea
    Mål: N'Golo Kante
    Målgivende: Mateo Kovacic
    HVA SKJER DER DA? Kante fyrer av fra 20 meter, også går skuddet via Dier og stang inn i mål. Forferdelig for Lloris å stå og se på det der.
    57'
    Nå har ikke hjemmelaget marginene på sin side her. Alt går Chelseas vei.
    59'
    Rüdiger prøver seg på et lite raid, men får en forferdelig touch og ballen går ut av spill.
    61'
    Højbjerg legger inn mot Kane, men Rüdiger får headet unna til Ndombele som blåser ballen over mål.
    62'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Oliver Skipp
    Ut: Tanguy Ndombele
    62'
    Inn: Bryan Salvatierra
    Ut: Giovani Lo Celso
    62'
    Kane får ballen av Son og fyrer av, men den holder Kepa!
    64'
    Lukaku prøver å spille seg inn i boksen, men blir stoppet av et godt Tottenham-forsvar.
    66'
    Spurs kontrer og vinner en corner.
    67'
    Den legges på bakerste mot Romero, men den header han rett ned i bakken.
    67'
    Kane løfter ballen inn i feltet, men Rüdiger får klarert.
    67'
    Alli prøver seg på en pasning i bakrom mot Son, men den blir alt for lang.
    70'
    Inn: Timo Werner
    Ut: Kai Havertz
    70'
    Spurs vinner et frispark.
    72'
    Son slår den dypt inn i feltet, men Kepa kommer ut og plukker ned den.
    72'
    Nå sitter faktisk Kepa nede på gresset. Ser ut som han har krampe?
    72'
    Vanskelig å si hva som skjer der, men Kepa er hvert fall oppe på beina igjen.
    73'
    Werner prøver å spille opp Lukaku inne i boksen, men Dier klarerer til corner.
    74'
    Den legges på første, og blir headet mot mål, men Lloris varter opp med en kjemperedning.
    75'
    Silva som headet igjen der!
    75'
    Så vinner Chelsea en ny corner her nå!
    76'
    Alonso legger den langt ut. Skipp klarer ut til ny corner.
    76'
    Legges på første igjen, men Højbjerg stanger unna.
    77'
    Lukaku drar av to-tre mann og spiller opp Werner som roter det til. Forferdelig av tyskeren.
    78'
    Burde vell stått 0-3 der!
    78'
    Lukaku stormer fremover med ballen igjen, men får en dårlig touch, men vinner et innkast.
    79'
    Gult kort til Chelsea
    Timo Werner
    Klipper ned Gil.
    80'
    SJANSEBONANZA! Nå hagler det med skudd foran Lloris, men franskmannen klarer på en merkelig måte og komme seg helskinnet ut av det. Først Werner, så Alonson, Werner igjen og så Kovacic.
    81'
    Lloris nede på gresset og får litt behandling nå.
    82'
    Inn: Davinson Sanchez
    Ut: Cristian Romero
    83'
    Lloris er oppe på beina igjen!
    83'
    Rüdiger legger inn på Lukaku som header rett på keeper.
    86'
    Luaku drar av to mann og fyrer av, men den går rett på Sanchez.
    87'
    Alonso prøver seg på en stikker inn til Lukaku, men Sanchez er først på ball.
    88'
    Lukaku og Kovacic kombinerer nydelig, men kroaten venter litt for lenge, og skuddet går rett på Lloris.
    90'+1
    Tottenham Hotspur 0 - 3 Chelsea
    Mål: Antonio Rüdiger
    Målgivende: Timo Werner
    0-3!!! Werner legger ballen 45 grader inn på Rüdiger som prikker ballen i mål på direkten.