Tottenhams lag (4-3-1-2): Lloris – Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Winks, Ndombélé, Sissoko – Alli – Kane, Son
    Benk: Gazzaniga, Dier, Sánchez, Davies, Eriksen, Lamela, Lucas
    Bayerns lag (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Boateng, Süle, Alaba – Kimmich, Tolisso – Coman, Coutinho, Gnabry – Lewandowski
    Benk: Ulreich, Thiago, Martínez, Cuisance, Perisic, Davies, Müller
    Kampen er i gang i London!
    1'
    Så smeller det mot Tottenham-målet! Coman løfter ballen i bakrom mot Gnabry, som finter Alderweireld på rumpa før han klinker til med venstrefoten. Lloris bokser den vekk!
    2'
    Coutinho leter etter Lewandowski, men Spurs får den unna!
    4'
    Kjempemulighet for Tottenham! Ndombélé trer en fantastisk gjennombruddspasning til Son, men Neuer gjør en fabelaktig jobb når han står på beina, gjør seg stor og blokkerer den til corner.
    6'
    Den blir det ingenting ut av.
    7'
    Bayern så klart giftigst ut i åpningsminuttene, men det tok ikke langt tid før Spurs meldte seg på her.
    9'
    Oi, oi, oi! Serge Aurier lander oppå en Bayern-spiller med knottene. Ikke fint, men var vel kanskje ikke med vilje?
    9'
    Den der må da VAR se nærmere på?
    10'
    Nei, de velger faktisk ikke å titte på den. Ja, ja. Det er altså Aurier som hopper opp i lufta og lander med begge beina oppå motstanderen. Han er i stor fart, men har blikket festet på Bayern-spilleren. Likevel mener altså VAR at dette ikke kvalifiserer til rødt kort. Den kommer til å bli diskutert.
    11'
    Nå skjer det ting i begge ender! Først er det Son som blir spilt fri på venstre. Avslutningen med innsiden av foten er imidlertid ikke nok til å sette Neuer ut av spill. Deretter er Bayern frempå, men heller ikke blir avslutningen god nok.
    12'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Bayern München
    Mål: Son Heung-min
    Målgivende: Moussa Sissoko
    Spurs vinner ballen høyt. Sissoko trer gjennom Son, som skyter den hardt langs gressteppet og bort i det lengste hjørnet. Neuer er bortpå den, men klarer ikke å holde den ute.
    12'
    Tolisso vil ha frispark i forkant målet for det han mener er en forseelse fra Dele Alli, men får ingenting. Da må franskmannen lastes for det baklengsmålet.
    14'
    Mål for Bayern München!
    Tottenham Hotspur 1 - 1 Bayern München
    Mål: Joshua Kimmich
    Så sitter den! Kimmich med et fantastisk langskudd! Vertonghen klarerer ut i farlig rom. Ballen havner hos Kimmich, som vender vekk Ndombélé før han plasserer ballen vakkert bort i hjørnet. Lloris er nesten på den, men klarer ikke å forhindre scoring.
    15'
    Neuer er på bærtur! Oktober er ikke den beste måneden for å lete etter bær, og Harry Kane tar med seg ballen forbi den tyske målvakten og forsøker å sette den i det tomme buret. Heldigvis er det ikke helt tomt, og Alaba redder sisteskansen der.
    18'
    Son klemmer til fra langt hold. Den redder Neuer greit. Holder den sikkert.
    19'
    For en fartsfylt start på denne kampen vi har fått. Det har vært tjue fantastiske minutter så langt!
    20'
    Hjørnespark til Bayern nå.
    21'
    Ballen havner i returrom hos Coutinho, fra den omtrent mest passende kvadratmeteren på banen for et Coutinho. Forsøker å bøye den i nærmeste hjørne, men der står Tottenhams franske sisteskanse og holder ballen.
    22'
    Bayern senker seg lavt defensivt. Tottenham lar de tre sentrale midtbanespillerne balansere sentralt i banen, noe som tillater Aurier og Davies å bidra mye fremover. En lang crosser finner den førstnevnte backen, som slår inn på ett touch. Den blokkeres til corner. Spurs roper på hands, men får ingenting.
    23'
    Den blir relativt ufarlig.
    23'
    Det virker litt som at overtallet Tottenhams tre sentrale midtbanespillere skaper mot Kimmich og Tolisso er mye av årsaken til at Spurs opprettholder presset i så stor grad. Coutinho blir hverken fugl eller fisk defensivt i sin posisjon mellom midtbanen og angrepet til Bayern.
    25'
    Gult kort til Bayern München
    Serge Gnabry
    Winks snapper ballen og blir revet ned av den tidligere Arsenal-spilleren.
    25'
    Der må du score, Ndombélé! Mannen som scoret i helgen får en gyllen mulighet til å sende Tottenham tilbake i føringen. Et presist innlegg tilfaller franskmannen på 13 meter, men Neuer viser at han fremdeles er blant verdens meste målvakter når han får slått avslutningen utenfor sin venstre stolpe.
    26'
    Kane hektes av Kimmich og får et frispark.
    27'
    Får Ndombélé-sjansen i reprise her nå. Kane vrir ballen vakkert over til Aurier, som spiller den inn til Ndombélé. Den der scorer nok høyt på expected goals-statistikken: Upresset, med riktig fot fra farlig hold. Bør score der, selv med Neuer mellom stengene.
    28'
    Frisparket fra Kane går for øvrig over målet til Neuer.
    29'
    Se på Neuer da! Finnes det en målvakt i verden som er like iskald med ballen i beina? Etter å ha utnyttet de nye femmeter-reglene, som gjør at medspillerne kan motta ballen innenfor sekstenmeteren, blir han satt under hardt press av Son etter en litt svak støttepasning. Hva gjør Neuer? Jo, han finter at han skal slå den langt, men tar med seg ballen forbi sør-koreaneren. Lekkert.
    30'
    Alli finner Son, som hamrer til fra halvskrått hold. Den sniker seg en meter utenfor stolpen til Neuer. Tyskeren har nok grei kontroll, men det bør være urovekkende for Niko Kovac at hans elever slipper til sjanser så lett. Offsidelinjen har vært alt annet enn rett ved flere anledninger i første omgang.
    32'
    Bayern sløser bort en god mulighet! Tottenham skal ha ros for at de minimerer pasningsalternativene til Gnabry der. Tyskerne kom fem mot tre i utgangspunktet der, men Spurs-spillerne holdt seg smalt og tvang Lewandowski til å slippe ut ballen bredt. Dermed fikk Sissoko sjansen til å avskjære pasningsalternativene til Bayern-vingen.
    33'
    Coman utfordrer og løfter inn. Den heades unna fra Spurs-forsvaret.
    34'
    Det faller en del liter vann ned fra himmelen hvert eneste sekund i London nå.
    34'
    Alli leter etter Kane innenfor sekstenmeteren, men Bayern får ballen unna.
    37'
    Alli går i bakken på kanten av sekstenmeteren, men dommer mener det ikke kvalifiserer til frispark. Isteden er det Kane som lager frispark like etterpå.
    38'
    Bayern holder ballen i laget nå. Forsøker å ta kontroll over kampen.
    42'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Tanguy Ndombele
    Går veldig hardt til i en duell med Coutinho. Unødvendig av franskmannen, som har betydelig mer å tape enn han har å vinne der. Frispark i god skuddposisjon.
    43'
    Skrått hold fra omtrent 26 meter. Lewandowski står ved ballen.
    43'
    Lewandowskis frispark går en meter til side for mål. Relativt ufarlig.
    44'
    Via en spiller, tydeligvis. Coutinho slår inn. Bayern får kast på motsatt side.
    45'
    Tottenham Hotspur 1 - 2 Bayern München
    Mål: Robert Lewandowski
    FOR EN SPILLER! Ballen havner hos polakken, som vender opp på femøringen og hamrer ballen i hjørnet. Det er så fantastisk gjort av Lewandowski. Han trenger nesten ikke tid eller plass til å skaffe seg det rommet. I samme bevegelse snur han seg rundt og banker den i mål fra 18 meter.
    45'
    Like før det hadde Lewandowski også levert en fantastisk hælflikk over Vertonghen. Ballen havnet hos Tolisso, som ville ha straffespark etter å ha blitt lagt i bakken av Aurier. Dommer lot spillet gå videre, og sekunder senere lå ballen i mål.
    45'+1
    En fantastisk omgang er over. Heng med i andre omgang!
    45'+2
    Tottenham dominerte store deler av første omgang og skapte totalt sett flest sjanser, men ble holdt i kampen av en aldeles strålende Manuel Neuer. De siste ti minuttene tok Bayern mer kontroll over kampen og forsøkte å holde ballen i laget, og på tampen vartet altså Lewandowski opp med en fantastisk soloprestasjon.
    Andre omgang er i gang! Bayern har gjort én endring.
    46'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Thiago
    Ut: David Alaba
    Kimmich flyttes ned på høyrebacken, mens Pavard flyttes over på venstre.
    46'
    Harry Kane
    Er oppe med armen i en duell med innbytter Thiago der.
    46'
    Lewandowski skyter rett i en Spurs-spiller. Tolisso følger opp med et nytt langskudd, men den går en drøy meter til side for mål.
    49'
    Alli blir spilt fri. Tar med seg ballen på praktfullt vis, men er litt ute av balanse når han skal avslutte. Den går rett på Neuer.
    51'
    Thomas Müller i oppvarming på sidelinjen.
    53'
    Tottenham Hotspur 1 - 3 Bayern München
    Mål: Serge Gnabry
    Målgivende: Benjamin Pavard
    Strålende scoring! Han er en slags høyrebent Arjen Robben når han drar seg innover i banen og hamrer ballen bort i det lengste hjørnet. Alderweild rygges langt inn i sekstenmeteren. Gnabry drar seg enkelt forbi før han hamrer ballen bort i hjørnet.
    53'
    Tottenham Hotspur 1 - 4 Bayern München
    Målgivende: Corentin Tolisso
    Så sitter den igjen! Winks er ikke orientert når han forsøker å vende opp på egen halvdel. Bayern-spillerne hugger til og vinner den. Denne gangen bruker Gnabry innsiden av venstrefoten og plasserer den bort i det lengste hjørnet. Lloris har hansken på den, men ballen går i stolpen og inn.
    55'
    Da er saken bortimot biff for Bayerns del, som kjører over Tottenham nå. Engelskmennene straffes nådeløst for små feil.
    57'
    Dommeren peker på straffemerket! Coman treffer Rose, som går i bakken. Kanskje litt billig?
    59'
    Dommeren forhører seg med VAR, men straffesparket blir stående.
    60'
    Tottenham Hotspur 2 - 4 Bayern München
    Mål: Harry Kane
    Selvsagt scorer han! Selv ikke når Manuel Neuer går riktig vei, bommer ikke den vanligvis bombesikre Spurs-spissen.
    61'
    Sissoko får ballen på 14 meter, men klarer ikke å presse ballen under tverrliggeren på halvspretten der.
    64'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Christian Eriksen
    Ut: Tanguy Ndombele
    Ndombélé var meget god før pause, men blir tatt av til fordel for kreative Christian Eriksen her.
    64'
    Eriksen viser seg frem! Han banker til fra drøyt 18 meter. Neuer må ut i full strekk for å slå den over tverrliggeren.
    66'
    Süle header den unna.
    66'
    Bayern forsøker å kontrollere dette. Thiago Alcantara dominerer midtbanen akkurat nå.
    68'
    Hva i all verden, Rose?! Ser ut til at han måker ned Coman der. Franskmannen benytter anledningen til å gå i bakken, og gjør kanskje i overkant mye ut av den situasjonen. Uansett ganske håpløst av venstrebacken å takle på den måten innenfor sekstenmeteren.
    69'
    Dommeren venter med å sette i gang spillet igjen for å lytte til VAR, men lar spillet gå videre.
    70'
    Bayern har hevet seg betraktelig utover i denne kampen. Nå klarer tyskerne å gjenvinne ballen høyt og lar nesten aldri Tottenham spille seg upresset fremover i banen.
    71'
    Inn: Ivan Perisic
    Ut: Kingsley Coman
    Kantbytte hos gjestene.
    71'
    Inn: Lucas Moura
    Ut: Dele Alli
    Fjorårets CL-helt kommer inn for Spurs.
    71'
    Inn: Jerome Boateng
    Ut: Javi Martinez
    Dobbeltbytte fra Bayern. Også Boateng må gi seg.
    72'
    Eriksen tester et skudd, men skyter over med venstrefoten.
    76'
    Son skammer seg litt når han bommer på ballen. Pasningen går til innkast.
    79'
    Ti minutter igjen av ordinær tid. Har Tottenham noe å komme med her?
    80'
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Harry Winks
    En stor feil av Harry Winks kostet Spurs' deres fjerde baklengsmål i denne kampen. Her blir han tatt av banen.
    81'
    Bayern München kontrollerer spillet på Tottenham Hotspur Stadium i London.
    83'
    Tottenham Hotspur 2 - 5 Bayern München
    Målgivende: Thiago
    HAT TRICK! Han ble vurdert som ikke god nok for Arsenal. Nå er han tilbake i London, og banker inn tre mål mot Tottenham! Vingen tar med seg ballen på fantastisk vis – nesten uten å miste fart – før han triller ballen bort i hjørnet. Utsøkt!
    83'
    Tottenham Hotspur 2 - 6 Bayern München
    En vakker flikk fra Coutinho finner veien til Lewandowski, som dytter ballen vakkert bort i hjørnet med innsiden av høyrefoten.
    87'
    Tottenham Hotspur 2 - 7 Bayern München
    Nei, dette er ikke en feil! Man rekker ikke å registrere det ene målet før det smeller inn et til. Gnabry tar med seg ballen og hamrer ballen bort i hjørnet. Tottenham får kjenne på den nådeløse smerten tyske lag kan påføre deg, som Brasil fikk kjenne på i 2014.