Toronto – New York City

Valentin Castellanos
    New York City FC angriper på Bmo Field. Valentin Castellanos header utenfor.
    4'
    New York City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Toronto FC.
    6'
    Jesus Jimenez Nunez
    Sjanse! Toronto FC avanserer forover, men Jesus Jimenez avslutter utenfor.
    7'
    VAR sjekker om det er straffe til New York City FC
    9'
    Ingen straffe til New York City FC
    11'
    Frispark for Toronto FC på egen banehalvdel.
    12'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    16'
    Toronto FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    New York City FC angriper i Toronto. Valentin Castellanos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Toronto FC.
    22'
    Maxi Moralez
    Maxi Moralez (New York City FC) kommer seg fri på Bmo Field, men avslutningen går utenfor.
    24'
    28'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Mål for Toronto FC!
    Toronto FC 1 - 0 New York City FC
    Mål: Jesus Jimenez Nunez
    Målgivende: Jonathan Osorio
    Mål! Toronto FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Jesus Jimenez på Bmo Field. Det er en fin assist fra Jonathan Osorio.
    31'
    Talles Magno
    New York City FC fosser forover og Talles Magno fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    I Toronto slår Luca Petrasso en corner fra høyre.
    35'
    Jonathan Osorio
    Jonathan Osorio (Toronto FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    37'
    Drew Fischer tildeler New York City FC en corner. Chris Gloster sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Bmo Field.
    42'
    Frispark til Toronto FC på halvdelen til New York City FC.
    43'
    New York City FC scorer selvmål!
    Toronto FC 2 - 0 New York City FC
    Mål: Thiago Martins Bueno
    Målgivende: Alejandro Pozuelo
    Thiago Martins header ballen i mål og Toronto FC øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Alejandro Pozuelo før målet.
    43'
    Målet til Toronto FC sjekkes av VAR
    44'
    Målet til Toronto FC blir stående
    45'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark Toronto FC.
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Gabriel Pereira
    Ut: Talles Magno
    New York City FC bytter ut Talles Magno med Gabriel Pereira. Dette er det første byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    46'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    46'
    Chris Gloster
    Chris Gloster (New York City FC) kommer til en målsjanse på Bmo Field, men klarer ikke å score.
    52'
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) slår en corner fra venstre side på Bmo Field.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for New York City FC er nær straffområde.
    57'
    Keaton Parks
    Sjanse i Toronto! Keaton Parks (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    59'
    Gult kort til New York City FC
    Thiago Martins Bueno
    Thiago Martins (New York City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Noble Okello
    Ut: Jonathan Osorio
    Bytte for Toronto FC. Noble Okello kommer inn for Jonathan Osorio på Bmo Field.
    60'
    Alexander Callens
    Dommer Drew Fischer viser Alexander Callens (New York City FC) det gule kortet.
    60'
    Målsjanse til New York City FC! Keaton Parks treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    63'
    New York City FC avanserer forover i Toronto. Chris Gloster avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    65'
    New York City FC angriper, men avslutningen til Chris Gloster går utenfor.
    66'
    Drew Fischer tildeler New York City FC en corner. Maxi Moralez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Santiago Rodriguez
    Santiago Rodriguez (New York City FC) avanserer forover på Bmo Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    I Toronto slår Maxi Moralez en corner fra høyre.
    68'
    Alfredo Morales
    Målsjanse på Bmo Field! Alfredo Morales fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    71'
    Kosi Thompson
    Sjanse til Toronto FC! Kosi Thompson er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    72'
    Sjanse i Toronto! Santiago Rodriguez (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Santiago Rodriguez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Bmo Field.
    74'
    Skudd utenfor mål, New York City FC
    74'
    Inn: Thiago
    Ut: Maxi Moralez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New York City FC. Inn kommer Thiago, mens Maxi Moralez tar plass på benken.
    76'
    76'
    Inn: Gedion Zelalem
    Ut: Keaton Parks
    Ronny Deila (New York City FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Gedion Zelalem erstatter Keaton Parks.
    76'
    77'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Toronto fordi Lukas MacNaughton får behandling for en skade på banen.
    79'
    Lukas MacNaughton er tilbake i kampen igjen.
    81'
    Michael Bradley
    Toronto FC angriper. Michael Bradley får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Toronto FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    82'
    Inn: Heber
    Ut: Chris Gloster
    Ronny Deila gjør dagens fjerde bytte i Toronto, når han tar ut Chris Gloster og setter inn Heber.
    84'
    Hjørnespark til New York City FC
    84'
    Inn: Jayden Nelson
    Ut: Jacob Shaffelburg
    Toronto FC bytter ut Jacob Shaffelburg med Jayden Nelson.
    87'
    Inn: Jordan Perruzza
    Ut: Jesus Jimenez Nunez
    Jesus Jimenez (Toronto FC) erstattes av Jordan Perruzza.
    89'
    I Toronto slår Alejandro Pozuelo en corner fra høyre.
    90'
    Jordan Perruzza
    Målsjanse! Jordan Perruzza (Toronto FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Heber
    Heber (New York City FC) avanserer forover på Bmo Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.