Ola Kamara
    DC United angriper i Toronto. Ola Kamara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    1'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Nigel Robertha
    Sjanse til DC United! Nigel Robertha er nær ved å score, men keeper redder.
    1'
    1'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Toronto FC.
    2'
    I Toronto slår Alejandro Pozuelo en corner fra venstre.
    4'
    Jayden Nelson
    Målsjanse på Bmo Field! Jayden Nelson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) løfter inn en corner fra venstre på Bmo Field.
    6'
    Mål for DC United!
    Toronto FC 0 - 1 DC United
    Mål: Russell Canouse
    Målgivende: Nigel Robertha
    Russell Canouse header ballen i mål og DC United leder dermed 0-1. Nigel Robertha var nest sist på ballen.
    10'
    Frispark for Toronto FC på egen banehalvdel.
    13'
    Nigel Robertha (DC United) kommer seg fri på Bmo Field, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Jesus Jimenez Nunez
    Jesus Jimenez (Toronto FC) kommer til en målsjanse på Bmo Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    18'
    Frisparket tildelt Toronto FC er farlig nær DC Uniteds målområde.
    19'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Ramy Touchan tildeler Toronto FC en corner. Luca Petrasso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Mål for Toronto FC!
    Toronto FC 1 - 1 DC United
    Mål: Alejandro Pozuelo
    Målgivende: Luca Petrasso
    Alejandro Pozuelo har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-1. Flott spill fra Luca Petrasso før målet.
    24'
    Flores Edison
    Flores Edison (DC United) header utenfor.
    28'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark DC United.
    31'
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Flores Edison avslutter utenfor.
    31'
    Toronto FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    En av Toronto FCs spillere blir avblåst for offside.
    35'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    38'
    Carlos Salcedo (Toronto FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bmo Field.
    39'
    Carlos Salcedo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    Sofiane Djeffal
    Sofiane Djeffal (DC United) kommer til en målsjanse på Bmo Field, men klarer ikke å score.
    42'
    45'+2
    Frispark til Toronto FC på halvdelen til DC United.
    45'+2
    Lukas MacNaughton
    Toronto FC avanserer forover og Lukas MacNaughton kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+3
    45'+3
    DC United avanserer forover i Toronto. Flores Edison avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    47'
    Gult kort til Toronto FC
    Alejandro Pozuelo
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Bmo Field.
    47'
    49'
    Gult kort til DC United
    Flores Edison (DC United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) slår en corner fra venstre side på Bmo Field.
    52'
    Toronto FC 2 - 1 DC United
    Mål: Jonathan Osorio
    Jonathan Osorio setter ballen i nettet og Toronto FC leder nå 2-1. Luca Petrasso sto for den målgivende pasningen.
    53'
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra høyre side på Bmo Field.
    55'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Jonathan Osorio
    Jonathan Osorio (Toronto FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    Julian Gressel (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Bmo Field.
    56'
    58'
    Toronto FC fosser forover og Jayden Nelson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    I Toronto slår Julian Gressel en corner fra venstre.
    60'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Griffin Yow
    Ut: Nigel Robertha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Griffin Yow, mens Nigel Robertha tar plass på benken.
    62'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Toronto fordi Kadin Chung får behandling for en skade på banen.
    63'
    Toronto FC slipper å klare seg uten Kadin Chung som kommer tilbake på banen igjen.
    64'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Jahkeele Marshall-Rutty
    Ut: Kadin Brian Chung
    Kadin Chung, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jahkeele Marshall-Rutty kommer inn for Toronto FC.
    65'
    Inn: Ifunanyachi Achara
    Ut: Jayden Nelson
    Bytte for Toronto FC. Ifunanyachi Achara kommer inn for Jayden Nelson på Bmo Field.
    65'
    Frispark Toronto FC.
    66'
    66'
    67'
    67'
    Ifunanyachi Achara
    Ifunanyachi Achara (Toronto FC) avanserer forover på Bmo Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    Griffin Yow
    Sjanse i Toronto! Griffin Yow (DC United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    DC United angriper. Flores Edison får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    71'
    72'
    Andy Najar
    Andy Najar (DC United) pådrar seg et gult kort.
    72'
    75'
    Inn: Theodore Ku-DiPietro
    Ut: Flores Edison
    Hernan Losada (DC United) gjør sitt andre bytte for dagen. Theodore Ku-Dipietro erstatter Flores Edison.
    76'
    Ramy Touchan tildeler Toronto FC en corner. Alejandro Pozuelo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Shane O'Neill
    Dommeren gir Shane O'Neill (Toronto FC) et gult kort.
    77'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til DC United like utenfor Toronto FC-området.