Yi Huang signaliserer et frispark til Tianjin Jinmen Tiger på egen banehalvdel.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tianjin fordi Wang Qiuming får behandling for en skade på banen.
    I Tianjin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Dommer Yi Huang venter med å sette i gang spillet fordi Marcao ligger nede.
    14'
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) slår en corner fra høyre side på Tianjin Olympic Center Stadium.
    18'
    Marcao er på beina igjen og fortsetter kampen.
    18'
    Yi Huang signaliserer et frispark til Hebei FC like utenfor Tianjin Jinmen Tiger-området.
    19'
    I Tianjin slår Ole Kristian Selnæs en corner fra høyre.
    20'
    Frispark til Hebei FC på halvdelen til Tianjin Jinmen Tiger.
    20'
    Spillet på Tianjin Olympic Center Stadium er stoppet midlertidig fordi Zhou Tong ligger nede.
    22'
    Spillerbytte - Tianjin Jinmen Tiger
    Inn: Piao Taoyu
    Ut: Zhou Tong
    Genwei Yu (Tianjin Jinmen Tiger) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Piao Taoyu erstatter Zhou Tong som sannsynligvis er skadet.
    23'
    Marcos Vinicius Amaral Alves
    Målsjanse! Marcao (Hebei FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Frispark Hebei FC.
    24'
    Frispark for Tianjin Jinmen Tiger på egen banehalvdel.
    26'
    Hebei FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) løfter inn en corner fra høyre på Tianjin Olympic Center Stadium.
    30'
    Tianjin Jinmen Tiger tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    33'
    Gult kort til Hebei China Fortune
    Yin Hongbo
    Dommer Yi Huang gir Yin Hongbo (Hebei FC) et gult kort.
    33'
    Yi Huang tildeler Tianjin Jinmen Tiger en corner. Cong Zhen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Tamas Kadar
    Tamas Kadar (Tianjin Jinmen Tiger) kommer til en målsjanse på Tianjin Olympic Center Stadium, men klarer ikke å score.
    38'
    Mål for Hebei China Fortune!
    Tianjin Jinmen Tiger 0 - 1 Hebei China Fortune
    Mål: Yin Hongbo
    Målgivende: Marcos Vinicius Amaral Alves
    Yin Hongbo dundrer ballen i mål og Hebei FC tar ledelsen 0-1 på Tianjin Olympic Center Stadium. Marcao sto for den målgivende pasningen.
    40'
    I Tianjin slår Ole Kristian Selnæs en corner fra venstre.
    43'
    44'
    Paulinho
    Paulinho (Hebei FC) kommer seg fri på Tianjin Olympic Center Stadium, men avslutningen går utenfor.
    44'
    45'+1
    Xie Weijun
    Sjanse til Tianjin Jinmen Tiger! Xie Weijun er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    Hebei China Fortune, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Spillerbytte - Hebei China Fortune
    Inn: Xuchen Yao
    Ut: Liao Wei
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hebei FC. Inn kommer Xuchen Yao, mens Wei Liao tar plass på benken.
    46'
    Inn: Bai Yuefeng
    Ut: Su Yuanjie
    Tianjin Jinmen Tiger bytter ut Su Yuanjie med Bai Yuefeng.
    48'
    En av Tianjin Jinmen Tigers spillere går i offside.
    49'
    Yi Huang signaliserer et frispark til Hebei FC.
    52'
    53'
    Yin Hongbo
    Sjanse! Hebei FC avanserer forover, men Yin Hongbo avslutter utenfor.
    55'
    56'
    57'
    58'
    Inn: Xiang Li
    Ut: Xie Weijun
    Genwei Yu gjør dagens tredje bytte i Tianjin, når han tar ut Xie Weijun og setter inn Xiang Li.
    59'
    Inn: Jules Iloki
    Ut: Song Yue
    Tianjin Jinmen Tiger bytter ut Song Yue med Jules Iloki. Dette er det fjerde byttet som Genwei Yu gjør i dagens kamp.
    59'
    Paulinho
    Paulinho fra Hebei FC er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    60'
    60'
    Inn: Hu Rentian
    Ut: Paulinho
    Bytte for Hebei FC. Hu Rentian kommer inn for Paulinho på Tianjin Olympic Center Stadium.
    61'
    Cong Zhen (Tianjin Jinmen Tiger) løfter inn en corner fra høyre på Tianjin Olympic Center Stadium.
    62'
    Yi Huang signaliserer et frispark til Hebei FC på egen banehalvdel.
    63'
    Gult kort til Tianjin Jinmen Tiger
    Tamas Kadar
    Tamas Kadar (Tianjin Jinmen Tiger) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Ba Dun
    Tianjin Jinmen Tiger angriper i Tianjin. Ba Dun fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    67'
    Pan Ximing
    Pan Ximing (Hebei FC) pådrar seg et gult kort.
    69'
    71'
    Wang Qiuming
    Wang Qiuming (Hebei FC) får et gult kort av dommer Yi Huang.
    71'
    72'
    Gao Jiarun
    Dommer Yi Huang viser Gao Jiarun (Tianjin Jinmen Tiger) det gule kortet.
    72'
    75'
    Yi Huang tildeler Hebei FC en corner. Ole Kristian Selnæs sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Yi Huang tildeler Hebei FC en corner. Ole Kristian Selnæs sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Rødt kort til Tianjin Jinmen Tiger
    Cong Zhen
    Cong Zhen sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Tianjin Jinmen Tiger må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    77'
    77'
    Kan Hebei FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    80'
    I Tianjin header Marcao (Hebei FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    81'
    Hebei FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    82'
    82'
    Cui Lin
    Cui Lin (Hebei FC) avanserer forover på Tianjin Olympic Center Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    Tianjin Jinmen Tiger, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    84'
    86'
    Jules Iloki
    Målsjanse på Tianjin Olympic Center Stadium! Jules Iloki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.