Dagens kamp på Heliodoro Rodríguez López i Santa Cruz de Tenerife er i gang.
    Sporting Gijon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Dommer Ruben Avalos Barrera venter med å sette i gang spillet fordi Uros Djurdjevic ligger nede.
    3'
    Uros Djurdjevic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    5'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til Tenerife CD på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Tenerife CD på egen banehalvdel.
    7'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Nikola Sipcic
    Nikola Sipcic (Tenerife CD) prøver å heade ballen i mål på Heliodoro Rodríguez López, men mislykkes.
    13'
    Sporting Gijon, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    16'
    Tenerife CD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Nacho Mendez
    Sporting Gijon angriper i Santa Cruz de Tenerife. Nacho Mendez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Uros Djurdjevic
    Uros Djurdjevic (Sporting Gijon) avanserer forover på Heliodoro Rodríguez López. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    19'
    Uros Djurdjevic (Sporting Gijon) vinkes av for offside i Santa Cruz de Tenerife.
    19'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til Sporting Gijon på egen banehalvdel.
    20'
    24'
    Frispark Sporting Gijon.
    25'
    Frispark til Sporting Gijon på halvdelen til Tenerife CD.
    27'
    29'
    Samuel Shashoua
    Samuel Shashoua (Tenerife CD) header utenfor.
    30'
    Fran Villalba
    Sporting Gijon angriper på Heliodoro Rodríguez López, men Fran Villalba header utenfor.
    34'
    Michel Herrero
    Sjanse i Santa Cruz de Tenerife! Michel Herrero (Tenerife CD) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    35'
    Nacho Mendez (Sporting Gijon) slår en corner fra venstre side på Heliodoro Rodríguez López.
    36'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til Sporting Gijon.
    37'
    Målsjanse! Uros Djurdjevic (Sporting Gijon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    40'
    Samuel Shashoua (Tenerife CD) løfter inn en corner fra høyre på Heliodoro Rodríguez López.
    41'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Samuel Shashoua en corner fra høyre.
    42'
    Frispark for Sporting Gijon på egen banehalvdel.
    45'+2
    Ruben Avalos Barrera tildeler Sporting Gijon en corner. Nacho Mendez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    50'
    51'
    Sjanse! Sporting Gijon avanserer forover, men Uros Djurdjevic avslutter utenfor.
    51'
    Alex Corredera
    Tenerife CD fosser forover og Alex Corredera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    55'
    Alex Bermejo Escribano
    Tenerife CD angriper. Alex Bermejo Escribano får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    Frispark til Tenerife CD på halvdelen til Sporting Gijon.
    60'
    Samuel Shashoua skyter i stolpen! Stor sjanse for Tenerife CD i Santa Cruz de Tenerife.
    63'
    63'
    Nikola Sipcic (Tenerife CD) kommer seg fri på Heliodoro Rodríguez López, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Nono
    Ut: Alex Bermejo Escribano
    Tenerife CD bytter ut Alex Bermejo Escribano med Nono. Dette er det første byttet som Luis Miguel Ramis gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Etyan Gonzalez
    Ut: Sergio Gonzalez
    Luis Miguel Ramis gjør dagens andre bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Sergio Gonzalez og setter inn Etyan Gonzalez.
    65'
    Spillerbytte - Sporting Gijon
    Inn: Pedro Díaz
    Ut: Fran Villalba
    David Gallego (Sporting Gijon) gjør sitt første bytte for dagen. Pedro Díaz erstatter Fran Villalba.
    65'
    Inn: Jose Luis Rodriguez
    Ut: Aitor
    Bytte for Sporting Gijon. Jose Luis Rodriguez kommer inn for Aitor på Heliodoro Rodríguez López.
    65'
    68'
    68'
    En av Tenerife CDs spillere går i offside.
    70'
    70'
    73'
    74'
    Inn: Ruben Diez
    Ut: Carlos Pomares
    Luis Miguel Ramis gjør dagens tredje bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Carlos Pomares og setter inn Ruben Diez.
    77'
    Inn: Alex Munoz
    Ut: Elady Zorrilla
    Luis Miguel Ramis (Tenerife CD) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alex Munoz erstatter Elady Zorrilla.
    77'
    Nono
    Tenerife CD angriper i Santa Cruz de Tenerife. Nono fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Juan Berrocal
    Ut: Marc Valiente
    Bytte for Sporting Gijon. Juan Berrocal kommer inn for Marc Valiente på Heliodoro Rodríguez López.
    78'
    Målsjanse på Heliodoro Rodríguez López! Samuel Shashoua fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    82'
    Nono
    Tenerife CD angriper, men avslutningen til Nono går utenfor.
    84'
    Ruben Avalos Barrera tildeler Tenerife CD en corner. Samuel Shashoua sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Inn: Shaquell Moore
    Ut: Jeremy Mellot
    Tenerife CD bytter ut Jeremy Mellot med Shaquell Moore. Dette er det femte byttet som Luis Miguel Ramis gjør i dagens kamp.
    86'
    Offside! Nacho Mendez (Sporting Gijon) er alene igjennom, men dommer Ruben Avalos Barrera ser at linjemannen er oppe med flagget.