Frispark til Tenerife CD på halvdelen til Real Valladolid.
    1'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Jeremy Mellot
    I Santa Cruz de Tenerife får Jeremy Mellot (Tenerife CD) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    3'
    Real Valladolid, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Alex Bermejo Escribano en corner fra venstre.
    5'
    Real Valladolid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Real Valladolid på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for Real Valladolid på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Tenerife CD på egen banehalvdel.
    13'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Tenerife CD.
    15'
    Alex Bermejo Escribano (Tenerife CD) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    17'
    17'
    Frisparket tildelt Real Valladolid er farlig nær Tenerife CDs målområde.
    19'
    Gult kort til Tenerife CD
    Dommer Francisco Jose Hernandez Maeso viser Jeremy Mellot (Tenerife CD) det gule kortet.
    19'
    Målet til Real Valladolid sjekkes av VAR
    21'
    Målet til Real Valladolid blir stående
    22'
    Mål for Real Valladolid!
    Tenerife CD 0 - 1 Real Valladolid
    Mål: Jawad El Yamiq
    I Santa Cruz de Tenerife tar Real Valladolid ledelsen 0-1 etter et mål av Jawad El Yamiq.
    22'
    Frispark Tenerife CD.
    24'
    Enric Gallego
    Tenerife CD angriper, men avslutningen til Enric Gallego går utenfor.
    25'
    Alex Bermejo Escribano
    Alex Bermejo Escribano (Tenerife CD) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    25'
    25'
    Alex Bermejo Escribano (Tenerife CD) kommer seg fri på Heliodoro Rodríguez López, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Frispark til Real Valladolid på halvdelen til Tenerife CD.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Santa Cruz de Tenerife fordi Jeremy Mellot får behandling for en skade på banen.
    32'
    Jeremy Mellot er på beina igjen og fortsetter kampen på Heliodoro Rodríguez López.
    33'
    34'
    Gult kort til Real Valladolid
    Toni Villa
    Toni Villa (Real Valladolid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Carlos Pomares
    Sjanse til Tenerife CD! Carlos Pomares er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    35'
    Victor Mollejo
    Victor Mollejo (Tenerife CD) pådrar seg et gult kort.
    36'
    36'
    Francisco Jose Hernandez Maeso tildeler Real Valladolid en corner. Oscar Plano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    39'
    39'
    40'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Tenerife CD på egen banehalvdel.
    41'
    41'
    Michel Herrero (Tenerife CD) slår en corner fra høyre side på Heliodoro Rodríguez López.
    42'
    43'
    Alex Bermejo Escribano (Tenerife CD) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    44'
    Dommeren gir Carlos Pomares (Tenerife CD) et gult kort.
    45'
    Dommer Francisco Jose Hernandez Maeso venter med å sette i gang spillet fordi Cristo Gonzalez ligger nede.
    45'+1
    Cristo Gonzalez er tilbake i kampen igjen.
    45'+2
    Skade: Real Valladolid
    45'+4
    Tilbake fra skade: Real Valladolid
    45'+5
    Sergio Gonzalez
    Tenerife CD angriper. Sergio Gonzalez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+6
    45'+6
    45'+6
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Andres Martín
    Ut: Victor Mollejo
    Luis Miguel Ramis (Tenerife CD) gjør sitt første bytte for dagen. Andres Martín erstatter Victor Mollejo.
    46'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Monchu en corner fra høyre.
    47'
    Alvaro Aguado
    Real Valladolid angriper i Santa Cruz de Tenerife. Alvaro Aguado fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Tenerife CD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Tenerife CD avanserer forover i Santa Cruz de Tenerife. Jeremy Mellot avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Tenerife CD fosser forover og Alex Bermejo Escribano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    54'
    Hjørnespark til Tenerife CD
    56'
    Carlos Ruiz
    På Heliodoro Rodríguez López skyter Carlos Ruiz (Tenerife CD) rett i tverrliggeren!
    56'
    Spillerbytte - Real Valladolid
    Inn: Gonzalo Plata
    Ut: Toni Villa
    Real Valladolid gjør sitt første bytte. Toni Villa erstattes av Gonzalo Plata.
    57'
    Inn: Anuar
    Ut: Cristo Gonzalez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Valladolid. Inn kommer Anuar, mens Cristo Gonzalez tar plass på benken.
    57'
    Tenerife CD 0 - 2 Real Valladolid
    Mål: Gonzalo Plata
    Målgivende: Sergio Leon
    Real Valladolid går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Gonzalo Plata. Det er en fin assist fra Sergio Leon.
    59'
    Inn: Alex Corredera
    Ut: Sergio Gonzalez
    Tenerife CD bytter ut Sergio Gonzalez med Alex Corredera.
    61'
    Inn: Mario Gonzalez
    Ut: Alex Bermejo Escribano
    Alex Bermejo Escribano (Tenerife CD) erstattes av Mario Gonzalez.
    61'
    Inn: Matias Nahuel
    Ut: Enric Gallego
    Luis Miguel Ramis gjør dagens fjerde bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Enric Gallego og setter inn Matias Nahuel.
    61'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Real Valladolid.
    62'
    Kan Real Valladolid utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    63'
    Tenerife CD 0 - 3 Real Valladolid
    Mål: Javi Sanchez
    Målgivende: Raul Garcia
    Real Valladolid øker ledelsen til 0-3 etter en heading av Javi Sanchez. Raul Garcia sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Tenerife CD må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Valladolid.
    67'
    Alex Corredera
    Dommer Francisco Jose Hernandez Maeso gir Alex Corredera (Tenerife CD) et gult kort.
    67'
    68'
    Inn: Samuel Shashoua
    Ut: Elady Zorrilla
    Elady Zorrilla (Tenerife CD) erstattes av Samuel Shashoua.
    70'
    Mål for Tenerife CD!
    Tenerife CD 1 - 3 Real Valladolid
    Mål: Andres Martín
    Mål! Tenerife CD reduserer til 1-3 etter et mål av Andres Martín på Heliodoro Rodríguez López.
    71'
    Målet til Tenerife CD sjekkes av VAR
    71'
    Målet til Tenerife CD blir stående
    71'
    Jeremy Mellot (Tenerife CD) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men klarer ikke å score.
    72'
    73'
    Inn: Ivan Sanchez
    Ut: Monchu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Valladolid. Inn kommer Ivan Sanchez, mens Monchu tar plass på benken.
    73'
    Inn: Jon Morcillo
    Ut: Sergio Leon
    Bytte for Real Valladolid. Jon Morcillo kommer inn for Sergio Leon på Heliodoro Rodríguez López.
    74'
    Carlos Ruiz
    Carlos Ruiz (Tenerife CD) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Matias Nahuel
    Matias Nahuel (Tenerife CD) mottar sitt første gule kort for dagen på Heliodoro Rodríguez López.
    77'
    Tenerife CD 1 - 4 Real Valladolid
    Mål: Luis Perez
    Målgivende: Jon Morcillo
    Mål! Luis Perez (Real Valladolid) header inn 1-4. Jon Morcillo var nest sist på ballen.
    80'
    Alvaro Aguado skyter i stolpen! Nære på for Real Valladolid.
    81'
    Inn: Pablo Hervias
    Ut: Oscar Plano
    Real Valladolid bytter ut Oscar Plano med Pablo Hervias. Dette er det femte byttet som Pacheta gjør i dagens kamp.
    82'
    Francisco Jose Hernandez Maeso tildeler Real Valladolid en corner. Jon Morcillo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    82'
    Jon Morcillo
    Real Valladolid fosser forover og Jon Morcillo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jeremy Mellot (Tenerife CD) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    Jeremy Mellot er på beina igjen og fortsetter kampen.
    85'
    Pablo Hervias
    Målsjanse på Heliodoro Rodríguez López! Pablo Hervias fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    Real Valladolid avanserer forover i Santa Cruz de Tenerife. Jon Morcillo avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Jeremy Mellot (Tenerife CD) kommer seg fri på Heliodoro Rodríguez López, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Pablo Hervias (Real Valladolid) slår en corner fra venstre side på Heliodoro Rodríguez López.