Tuure Siira (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    6'
    I Tampere slår Daniel Hakans en corner fra venstre.
    9'
    Daniel Hakans (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    9'
    Mål for Seinajoen JK!
    Tampereen Ilves 0 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Josepablo Monreal
    Målgivende: Daniel Håkans
    Seinajoen JK tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Josepablo Monreal. Flott spill fra Daniel Hakans før målet.
    9'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    12'
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    14'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    20'
    Kan Seinajoen JK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    21'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Luc Landry Tabi Manga
    Tabi Manga (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Tuco
    I Tampere får Ariel Ngueukam (Tampereen Ilves) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    28'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    31'
    Frispark i en god posisjon for Tampereen Ilves!
    33'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Martti Haukioja
    Martti Haukioja (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    33'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Tuomas Ollila
    Tuomas Ollila scorer og utligningen er et faktum på Tammela Stadium. 1-1.
    35'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til Seinajoen JK.
    43'
    51'
    Tampereen Ilves 2 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Kai Meriluoto
    Mål! Tampereen Ilves tar ledelsen 2-1 ved Meriluoto.
    52'
    57'
    Antti Munukka tildeler Seinajoen JK en corner. Daniel Hakans sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    59'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    I Tampere slår Daniel Hakans en corner fra høyre.
    59'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    59'
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    60'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    61'
    61'
    62'
    Tuure Siira
    Tuure Siira (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    Josepablo Monreal
    Seinajoen JK fosser forover og Josepablo Monreal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    67'
    Antti Munukka tildeler Tampereen Ilves en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Tuco
    Ariel Ngueukam (Tampereen Ilves) prøver å heade ballen i mål på Tammela Stadium, men mislykkes.
    67'
    67'
    I Tampere slår Tuomas Ollila en corner fra høyre.
    68'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Jake Mario Jervis
    Ut: Josepablo Monreal
    Joaquin Gomez (Seinajoen JK) gjør sitt første bytte for dagen. Jake Jervis erstatter Josepablo Monreal.
    68'
    Pablo Andrade ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Eric Oteng
    Ut: Patrick Loa Loa
    Bytte for Tampereen Ilves. Eric Oteng kommer inn for Patrick Loa Loa på Tammela Stadium.
    69'
    Inn: Serge Atakayi
    Ut: Pablo Andrade
    Pablo Andrade, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Serge Atakayi kommer inn for Seinajoen JK.
    70'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Antti Munukka blåser for offside på Tammela Stadium.
    71'
    Frispark Seinajoen JK.
    72'
    73'
    76'
    Serge Atakayi
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Serge Atakayi avslutter utenfor.
    79'
    Inn: Vertti Hänninen
    Ut: Jake Dunwoody
    Joaquin Gomez gjør dagens tredje bytte i Tampere, når han tar ut Jake Dunwoody og setter inn Vertti Hanninen.
    79'
    Inn: Rafal Wolsztynski
    Ut: Diego Rojas
    Seinajoen JK bytter ut Diego Rojas med Rafal Wolsztynski.
    80'
    Antti Munukka tildeler Tampereen Ilves en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    83'
    Inn: Doni Arifi
    Ut: Tuco
    Ariel Ngueukam (Tampereen Ilves) erstattes av Doni Arifi.
    83'
    Inn: Tatu Miettunen
    Ut: Tuure Siira
    Tampereen Ilves bytter ut Tuure Siira med Tatu Miettunen. Dette er det tredje byttet som Toni Kallio gjør i dagens kamp.
    83'
    Daniel Hakans (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    88'
    89'
    Tampereen Ilves 3 - 1 Seinajoen JK
    Meriluoto setter ballen i mål og øker Tampereen Ilvess ledelse til 3-1 i Tampere.