Mål for Seinajoen JK!
    Tampereen Ilves 0 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Jake Mario Jervis
    Målgivende: Jesse Ost
    Mål! Jake Jervis gir Seinajoen JK ledelsen 0-1 i Tampere. Flott spill fra Jesse Ost før målet.
    6'
    Frispark Seinajoen JK.
    8'
    Murilo
    Murilo (Seinajoen JK) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    11'
    Eric Oteng
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Eric Oteng avslutter utenfor.
    12'
    En av Seinajoen JKs spillere blir avblåst for offside på Tammela Stadium.
    13'
    Denys Oliynyk
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Denys Oliynyk går utenfor.
    15'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Tampereen Ilves.
    17'
    Jake Mario Jervis
    Jake Jervis (Seinajoen JK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) kommer til avslutning på Tammela Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    23'
    Skade: Seinajoen JK
    24'
    Tilbake fra skade: Seinajoen JK
    25'
    Teemu Jantti (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    26'
    Tampereen Ilves angriper, men Mattias Gestranius blåser for offside.
    27'
    Mattias Gestranius tildeler Seinajoen JK en corner. Murilo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Tuco
    Målsjanse! Tuco (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    I Tampere slår Joona Veteli en corner fra venstre.
    32'
    Tatu Miettunen
    Målsjanse! Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Murilo (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    36'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    42'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Doni Arifi
    Doni Arifi (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    43'
    Tuco
    Seinajoen JK angriper i Tampere. Tuco fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Murilo
    Sjanse i Tampere! Murilo (Seinajoen JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    45'+1
    I Tampere slår Murilo en corner fra venstre.
    45'+2
    Daniel Håkans
    Sjanse til Seinajoen JK! Daniel Hakans er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Tuomas Ollila
    Ut: Eric Oteng
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Tuomas Ollila, mens Eric Oteng tar plass på benken.
    46'
    Inn: Miska Rautiola
    Ut: Taha Ozcelik
    Tampereen Ilves bytter ut Taha Ozcelik med Miska Rautiola.
    46'
    Inn: Patrick Loa Loa
    Ut: Vigori Jean Jaures Gbe
    Jarkko Wiss gjør dagens tredje bytte i Tampere, når han tar ut Vigori Jean Jaures Gbe og setter inn Patrick Steve Loa Loa.
    46'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    47'
    Mattias Gestranius tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    48'
    48'
    Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) prøver å heade ballen i mål på Tammela Stadium, men mislykkes.
    48'
    49'
    49'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til Seinajoen JK.
    51'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Ville Tikkanen
    Ville Tikkanen (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Skade: Tampereen Ilves
    51'
    Tilbake fra skade: Tampereen Ilves
    53'
    Doni Arifi
    Tampereen Ilves angriper. Doni Arifi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Tampereen Ilves angriper i Tampere, men blir avblåst for offside.
    54'
    56'
    Seinajoen JK angriper i Tampere. Denys Oliynyk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    57'
    Murilo (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    57'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Patrick Loa Loa
    Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    60'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Nooa Laine
    Ut: Daniel Håkans
    Seinajoen JK bytter ut Daniel Hakans med Nooa Laine. Dette er det første byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    61'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Mattias Gestranius blåser for offside på Tammela Stadium.
    62'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    63'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    64'
    Jude Arthur
    Jude Arthur (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor Seinajoen JK-området.
    69'
    70'
    Inn: Gustaf Backaliden
    Ut: Denys Oliynyk
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) erstattes av Gustaf Backaliden.
    70'
    72'
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Teemu Jantti
    Tampereen Ilves gjør sitt fjerde bytte. Teemu Jantti erstattes av Momodou Sarr.
    75'
    77'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    78'
    Eetu Mommo
    Tampereen Ilves fosser forover og Eetu Mommo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    79'
    79'
    Momodou Sarr
    Dommeren gir Momodou Sarr (Tampereen Ilves) et gult kort.
    79'
    Rodrigo Arciero
    Dommeren gir Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) et gult kort.
    81'
    Gustaf Backaliden
    Seinajoen JK avanserer forover i Tampere. Gustaf Backaliden avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    84'
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: Jean Carlos Blanco Becerra
    Tampereen Ilves gjør sitt femte bytte. Jean Carlos Blanco erstattes av Oiva Jukkola.
    84'
    Oiva Jukkola
    Målsjanse til Tampereen Ilves! Oiva Jukkola treffer mål, men keeper redder.
    84'
    85'
    I Tampere slår Joona Veteli en corner fra høyre.
    85'
    88'
    88'
    Tuco
    Tuco skyter i stolpen! Stor sjanse for Seinajoen JK i Tampere.
    88'
    Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    89'
    Inn: Matias Vainionpaa
    Ut: Murilo
    Murilo (Seinajoen JK) erstattes av Matias Vainionpaa.
    90'+1
    Eetu Mommo
    Tampereen Ilves avanserer forover i Tampere. Eetu Mommo avslutter, men treffer ikke mål.