Dagens kamp på Tammela Stadium i Tampere er i gang.
    Eetu Vertainen (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    4'
    Frispark for FC Ilves på egen banehalvdel.
    4'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Eetu Vertainen (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    8'
    Frispark FC Ilves.
    9'
    Issa Thiaw
    Mame Seydina Issa Thiaw (FC Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Målsjanse! Lauri Ala-Myllymaki (FC Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    I Tampere slår Eero Tamminen en corner fra venstre.
    18'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    19'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt HJK Helsinkiet.
    19'
    Marius Noubissi
    Målsjanse på Tammela Stadium! Marius Noubissi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    21'
    Oskari Hamalainen tildeler FC Ilves en corner. Tuomas Rannankari sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    23'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Rafinha
    HJK Helsinki angriper i Tampere. Rafinha avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    Oskari Hamalainen tildeler HJK Helsinki en corner. Evans Mensah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til FC Ilves.
    27'
    Faith Friday Obilor
    HJK Helsinki avanserer forover i Tampere. Faith Obilor avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    31'
    Sebastian Dahlstrom
    HJK Helsinki angriper i Tampere. Sebastian Dahlstrom fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Evans Mensah
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Evans Mensah går utenfor.
    33'
    35'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Felipe Aspegren
    Felipe Aspegren (FC Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Frispark HJK Helsinki.
    36'
    37'
    Eero Tamminen
    Eero Tamminen (FC Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    39'
    Roni Peiponen
    Roni Peiponen (HJK Helsinki) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Sebastian Dahlstrom ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    44'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Anthony Annan
    Anthony Annan (HJK Helsinki) får et gult kort av dommer Oskari Hamalainen.
    44'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt FC Ilveset.
    45'
    Skade: Tampereen Ilves
    45'+1
    HJK Helsinki slipper å klare seg uten Sebastian Dahlstrom som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Tilbake fra skade: Tampereen Ilves
    45'+2
    Issa Thiaw
    Mame Seydina Issa Thiaw (FC Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+3
    HJK Helsinki angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+4
    45'+4
    Iiro Jarvinen
    Iiro Jarvinen (FC Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    48'
    49'
    Rafinha
    Rafinha (HJK Helsinki) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    51'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Ilves på egen banehalvdel.
    52'
    En av FC Ilvess spillere går i offside.
    53'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Ilves.
    53'
    I Tampere slår Tuomas Rannankari en corner fra høyre.
    55'
    HJK Helsinki må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Ilves.
    56'
    Marius Noubissi (FC Ilves) header mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Filip Valencic
    Ut: Eetu Vertainen
    Mika Lehkosuo (HJK Helsinki) gjør sitt første bytte for dagen. Filip Valencic erstatter Eetu Vertainen.
    58'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    60'
    FC Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Inn: Juha Pirinen
    Ut: Roni Peiponen
    HJK Helsinki gjør sitt andre bytte. Roni Peiponen erstattes av Juha Pirinen.
    66'
    Filip Valencic
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Filip Valencic avslutter utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Ilari Mettala
    Ut: Iiro Jarvinen
    Iiro Jarvinen (FC Ilves) erstattes av Ilari Mettala.
    71'
    75'
    78'
    79'
    Inn: Niklas Jokelainen
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Bytte for FC Ilves. Niklas Jokelainen kommer inn for Lauri Ala-Myllymaki på Tammela Stadium.
    80'
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Felipe Aspegren
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Ilves. Inn kommer Matias Ojala, mens Felipe Aspegren tar plass på benken.
    81'
    82'
    83'
    Andre gule kort til HJK Helsinki
    Utvisning! Dommer Oskari Hamalainen sender Anthony Annan (HJK Helsinki) av banen etter to gule kort.
    83'
    Inn: Valtteri Vesiaho
    Ut: Evans Mensah
    HJK Helsinki bytter ut Evans Mensah med Valtteri Vesiaho. Dette er det tredje byttet som Mika Lehkosuo gjør i dagens kamp.
    85'
    86'
    89'
    90'
    Marius Noubissi (FC Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Dommeren gir Marius Noubissi (FC Ilves) et gult kort.
    90'+2
    90'+3
    Dommer Oskari Hamalainen venter med å sette i gang spillet fordi Rafinha ligger nede.
    90'+4
    Rafinha ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Tampere.
    90'+4
    Jani Tanska vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+5
    Faith Obilor får gult kort og må stå over en kamp for HJK Helsinki!
    90'+6
    Sebastian Dahlstrom (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.