Tampereen Ilves må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HIFK.
    HIFK avanserer forover i Tampere. Felipe Saez avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    6'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    9'
    Ville Nevalainen tildeler Tampereen Ilves en corner. Petteri Pennanen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Aapo Maenpaa
    I Tampere header Aapo Maenpaa (Tampereen Ilves) mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    12'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    16'
    Tuco
    Ariel Ngueukam (Tampereen Ilves) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    20'
    I Tampere slår Tuomas Ollila en corner fra høyre.
    21'
    22'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Tuomas Ollila
    Sjanse i Tampere! Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    25'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    25'
    27'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til HIFK.
    28'
    29'
    Aatu Kujanpaa
    HIFK angriper, men avslutningen til Aatu Kujanpaa går utenfor.
    32'
    Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Tuco
    Ariel Ngueukam (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    35'
    35'
    36'
    Frispark Tampereen Ilves.
    37'
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    38'
    Macario Hing-Glover (HIFK) vinkes av for offside i Tampere.
    39'
    40'
    I Tampere slår Petteri Pennanen en corner fra venstre.
    43'
    44'
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Tuomas Ollila fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Didis Lutumba-Pitah
    Ut: Maximus Tainio
    HIFK bytter ut Maximus Tainio med Didis Lutumba-Pitah. Dette er det første byttet som Mixu Paatelainen gjør i dagens kamp.
    46'
    48'
    Skudd på mål, HIFK
    49'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Kalle Katz ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    49'
    Ville Nevalainen tildeler HIFK en corner. Sakari Mattila sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Tatu Miettunen
    Ut: Kalle Katz
    Tampereen Ilves bytter ut Kalle Katz med Tatu Miettunen.
    50'
    Felipe Saez (HIFK) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    51'
    Kalle Katz er på beina igjen og fortsetter kampen.
    51'
    Wilfried Kanon
    Sjanse! HIFK avanserer forover, men Wilfried Kanon avslutter utenfor.
    54'
    Axel Vidjeskog
    Målsjanse! Axel Vidjeskog (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    58'
    Obed Malolo
    Målsjanse til HIFK! Obed Malolo treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    Felipe Saez (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    59'
    60'
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Tuco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Momodou Sarr, mens Ariel Ngueukam tar plass på benken.
    62'
    Inn: Eric Oteng
    Ut: Tuure Siira
    Tuure Siira (Tampereen Ilves) erstattes av Eric Oteng.
    62'
    64'
    69'
    Doni Arifi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    70'
    Det blir farlig! Frispark for HIFK er nær straffområde.
    71'
    Tampereen Ilves slipper å klare seg uten Doni Arifi som kommer tilbake på banen igjen.
    71'
    HIFK avanserer forover i Tampere. Wilfried Kanon avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Felipe Saez
    Felipe Saez (HIFK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Sergei Eremenko
    Ut: Sakari Mattila
    Mixu Paatelainen (HIFK) gjør sitt andre bytte for dagen. Sergei Eremenko erstatter Sakari Mattila.
    74'
    Inn: Jusif Ali
    Ut: Keaton Isaksson
    HIFK gjør sitt tredje bytte. Keaton Isaksson erstattes av Jusif Ali.
    74'
    Sergei Eremenko (HIFK) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    77'
    Jusif Ali
    Jusif Ali (HIFK) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    80'
    82'
    83'
    84'
    85'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    86'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Kai Meriluoto
    Meriluoto (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Mål for HIFK!
    Tampereen Ilves 0 - 1 HIFK
    Mål: Jusif Ali
    Mål! Jusif Ali gir HIFK en 0-1 ledelse.
    87'
    Frispark HIFK.
    89'
    Doni Arifi
    Dommer Ville Nevalainen gir Doni Arifi (Tampereen Ilves) et gult kort.
    89'
    Skade: HIFK
    90'
    Inn: Jani Backman
    Ut: Felipe Saez
    Mixu Paatelainen gjør dagens fjerde bytte i Tampere, når han tar ut Felipe Saez og setter inn Jani Backman.
    90'
    Inn: Badreddine Bushara
    Ut: Doni Arifi
    Doni Arifi (Tampereen Ilves) erstattes av Badreddine Bushara.
    90'
    90'+1
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Tampereen Ilves får straffe av Ville Nevalainen på Tammela Stadium.