Dagens dommer, Oskari Hamalainen, blåser i gang kampen.
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til HIFK.
    8'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    10'
    Frispark HIFK.
    12'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    14'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Tuure Siira går rett i offsidefella.
    17'
    Frispark til HIFK på halvdelen til Tampereen Ilves.
    18'
    Oskari Hamalainen tildeler HIFK en corner. Jusif Ali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    20'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    28'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Joona Veteli
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Joona Veteli fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    35'
    37'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Patrick Loa Loa
    Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    39'
    I Tampere slår Moshtagh Yaghoubi en corner fra venstre.
    39'
    41'
    Det blir farlig! Frispark for Tampereen Ilves er nær straffområde.
    42'
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Joona Veteli avslutter utenfor.
    43'
    Sylvanus Nimely (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    44'
    45'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    46'
    47'
    Sjanse i Tampere! Joona Veteli (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    52'
    Målsjanse! Joona Veteli (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    53'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Jusif Ali
    HIFK avanserer forover i Tampere. Jusif Ali avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Jean-Claude Mabinda Kinzumba
    Ut: Keaton Isaksson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HIFK. Inn kommer Jean Mabinda, mens Keaton Isaksson tar plass på benken.
    58'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    61'
    Tatu Miettunen
    Dommer Oskari Hamalainen viser Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    61'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Jean Carlos Blanco Becerra
    Ut: Patrick Loa Loa
    Bytte for Tampereen Ilves. Jean Carlos Blanco kommer inn for Patrick Steve Loa Loa på Tammela Stadium.
    62'
    Jake Dunwoody
    Jake Dunwoody (HIFK) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til HIFK.
    65'
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Joona Veteli går utenfor.
    65'
    Oskari Hamalainen tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Luc Landry Tabi Manga
    Tabi Manga (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Inn: Juanan Entrena
    Ut: Jusif Ali
    HIFK gjør sitt andre bytte. Jusif Ali erstattes av Juanan Entrena.
    71'
    I Tampere slår Joona Veteli en corner fra høyre.
    72'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    73'
    Eric Oteng
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Eric Oteng fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Taha Ozcelik
    Ut: Tuure Siira
    Tuure Siira (Tampereen Ilves) erstattes av Taha Ozcelik.
    74'
    Inn: Linus Ronnberg
    Ut: Sylvanus Nimely
    Tampereen Ilves bytter ut Sylvanus Nimely med Linus Ronnberg.
    75'
    Hjørnespark til HIFK
    79'
    81'
    Tabi Manga (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    81'
    83'
    Inn: Jukka Halme
    Ut: Jake Dunwoody
    Jake Dunwoody (HIFK) erstattes av Jukka Halme.
    85'
    86'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    87'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 HIFK
    Mål: Jean Carlos Blanco Becerra
    Målgivende: Tatu Miettunen
    Jean Carlos Blanco header ballen i mål og Tampereen Ilves tar ledelsen 1-0 på Tammela Stadium. Det er en fin assist fra Tatu Miettunen.
    87'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    89'
    Frispark i en god posisjon for HIFK!
    90'
    Offside! Matej Hradecky blir vinket av og HIFK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    90'+1
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Eric Oteng
    Toni Kallio (Tampereen Ilves) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Momodou Sarr erstatter Eric Oteng.
    90'+3
    Frispark Tampereen Ilves.
    90'+3
    Doni Arifi
    Dommeren gir Doni Arifi (Tampereen Ilves) et gult kort.
    90'+4
    Gult kort til HIFK
    Aldayr Hernandez Basanta
    Aldayr Hernandez (HIFK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+4
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor HIFK-området.