Joni Hyytia signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    17'
    Tampereen Ilves scorer på straffe!
    Tampereen Ilves 1 - 0 FC Lahti
    Mål: Tuomas Ollila
    Tampereen Ilves tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Tuomas Ollila.
    18'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    25'
    25'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Sylvanus Nimely avslutter utenfor.
    27'
    Offside! Sylvanus Nimely blir vinket av og Tampereen Ilves må dermed bygge opp et nytt angrep.
    29'
    31'
    Frispark i en god posisjon for FC Lahti!
    32'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    37'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til FC Lahti.
    37'
    Skudd utenfor mål, FC Lahti
    38'
    FC Lahti fosser fremover, men Joni Hyytia blåser for offside på Tammela Stadium.
    39'
    Altin Zeqiri
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Altin Zeqiri går utenfor.
    40'
    41'
    44'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Lahti.
    45'+1
    Joni Hyytia tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    46'
    Tampereen Ilves angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    I Tampere slår Javi Hervas en corner fra høyre.
    50'
    51'
    54'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Kristian Yli-Hietanen
    Ut: Pyry Lampinen
    FC Lahti bytter ut Pyry Lampinen med Kristian Yli-Hietanen.
    58'
    Hjørnespark til FC Lahti
    59'
    59'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    61'
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    62'
    62'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Dommer Joni Hyytia gir Sylvanus Nimely (Tampereen Ilves) et gult kort.
    62'
    Macoumba Kandji vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    63'
    64'
    Macoumba Kandji er tilbake i kampen igjen.
    64'
    69'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Hernan Luna
    Ut: Tuomas Ollila
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) erstattes av Hernan Luna.
    71'
    Inn: Jean Carlos Blanco Becerra
    Ut: Sylvanus Nimely
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Jean Carlos Blanco, mens Sylvanus Nimely tar plass på benken.