I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 FC Lahti
    Mål: Lauri Ala-Myllymaki
    Målgivende: Jair
    Lauri Ala-Myllymaki header ballen i mål og Tampereen Ilves tar ledelsen 1-0 på Tammela Stadium. Jair sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Jair (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    7'
    Diogo Tomas
    Diogo Tomas (Tampereen Ilves) header utenfor.
    8'
    Frispark FC Lahti.
    8'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    10'
    Jair
    Jair (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Lauri Ala-Myllymaki går utenfor.
    13'
    I Tampere slår Jair en corner fra venstre.
    15'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    15'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Ilari Mettala
    Ilari Mettala (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    17'
    Gult kort til FC Lahti
    Henri Eninful
    Dommeren gir Henri Eninful (FC Lahti) et gult kort.
    18'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Lahti.
    20'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Lahti.
    21'
    27'
    28'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til Tampereen Ilves.
    29'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    30'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lahti er nær straffområde.
    32'
    Jasin Assehnoun
    FC Lahti angriper i Tampere. Jasin Assehnoun fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    36'
    I Tampere header Ilari Mettala (Tampereen Ilves) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Jair
    Dommer Petri Viljanen viser Jair (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    41'
    43'
    Kan FC Lahti utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    Eero Tamminen
    Eero Tamminen (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    45'+1
    Mål for FC Lahti!
    Tampereen Ilves 1 - 1 FC Lahti
    Mål: Kari Arkivuo
    Mål! FC Lahti utligner på Tammela Stadium. Målscorer: Kari Arkivuo.
    45'+2
    Naatan Skytta
    Naatan Skytta (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    47'
    50'
    Tatu Miettunen
    Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) header mot mål, men ballen går utenfor.
    51'
    54'
    Tampereen Ilves 2 - 1 FC Lahti
    Mål: Ilari Mettala
    Målgivende: Felipe Aspegren
    I Tampere tar Tampereen Ilves ledelsen 2-1 etter et mål av Ilari Mettala. Felipe Aspegren var nest sist på ballen.
    56'
    FC Lahti angriper i Tampere, men blir avblåst for offside.
    58'
    Offside! Dimitry Imbongo blir vinket av og FC Lahti må dermed bygge opp et nytt angrep.
    58'
    59'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    62'
    Petri Viljanen tildeler Tampereen Ilves en corner. Jair sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Tampereen Ilves angriper og Tatu Miettunen får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Lahti-målet.
    63'
    64'
    Timi Tapio Lahti
    Timi Lahti (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    Mikko Kuningas (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    68'
    Mikko Viitikko
    Mikko Viitikko (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Altin Zeqiri
    Ut: Jasin Assehnoun
    Bytte for FC Lahti. Altin Zeqiri kommer inn for Jasin Assehnoun på Tammela Stadium.
    69'
    70'
    Jair (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    71'
    Stor målsjanse for Tampereen Ilves. Ilari Mettala header i tverrliggeren!
    71'
    Frisparket tildelt FC Lahti er farlig nær Tampereen Ilvess målområde.
    73'
    Rødt kort til FC Lahti
    Dimitry Imbongo
    FC Lahti må klare seg uten Dimitry Imbongo etter at han får et direkte rødt kort!
    75'
    Diogo Tomas
    Diogo Tomas (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Joona Veteli
    Dommer Petri Viljanen gir Joona Veteli (Tampereen Ilves) et gult kort.
    77'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Tuure Mantynen
    Ut: Eero Tamminen
    Eero Tamminen (Tampereen Ilves) erstattes av Tuure Mantynen.
    78'
    Jair
    Tampereen Ilves avanserer forover i Tampere. Jair avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Jair (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    80'
    Tampereen Ilves 3 - 1 FC Lahti
    Mål: Mikael Almen
    Målgivende: Joona Veteli
    Mål! Mikael Almen (Tampereen Ilves) header inn 3-1 på Tammela Stadium. Flott spill fra Joona Veteli før målet.
    80'
    84'
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Joona Veteli
    Tampereen Ilves gjør sitt andre bytte. Joona Veteli erstattes av Tuure Siira.
    85'
    Inn: Doni Arifi
    Ut: Jair
    Jarkko Wiss gjør dagens tredje bytte i Tampere, når han tar ut Jair og setter inn Doni Arifi.
    85'
    Inn: Matti Klinga
    Ut: Eemeli Virta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Matti Klinga, mens Eemeli Virta tar plass på benken.
    87'
    Inn: Valdrin Rashica
    Ut: Henri Eninful
    FC Lahti bytter ut Henri Eninful med Valdrin Rashica. Dette er det tredje byttet som Ilir Zeneli gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Viljami Isotalo
    Ut: Mikko Kuningas
    FC Lahti gjør sitt fjerde bytte. Mikko Kuningas erstattes av Viljami Isotalo.
    88'
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: Ilari Mettala
    Tampereen Ilves bytter ut Ilari Mettala med Oiva Jukkola.
    89'
    Inn: Eetu Mommo
    Ut: Naatan Skytta
    Jarkko Wiss (Tampereen Ilves) gjør sitt femte bytte for dagen. Eetu Mommo erstatter Naatan Skytta.
    89'
    Petri Viljanen tildeler FC Lahti en corner. Valdrin Rashica sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.