Jani Laaksonen signaliserer et frispark til FC Lahti.
    Hassan Sesay (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Iiro Jarvinen går utenfor.
    12'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Jani Laaksonen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    15'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Frispark FC Lahti.
    18'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til Tampereen Ilves.
    26'
    FC Lahti angriper, men Stenio vinkes av for offside.
    27'
    Offside! Jesse Huhtala (Tampereen Ilves) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    28'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    29'
    29'
    En av FC Lahtis spillere går i offside.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tuure Siira (Tampereen Ilves) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Gult kort til FC Lahti
    Hassan Sesay
    Hassan Sesay (FC Lahti) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    32'
    Tuure Siira ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Tampere.
    33'
    I Tampere slår Eemeli Virta en corner fra venstre.
    34'
    Tampereen Ilves angriper i Tampere, men blir avblåst for offside.
    35'
    Jani Laaksonen tildeler FC Lahti en corner. Hassan Sesay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Aleksi Paananen
    FC Lahti angriper i Tampere. Aleksi Paananen fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    38'
    Aleksi Paananen (FC Lahti) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    38'
    Jani Laaksonen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    40'
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    43'
    45'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Tatu Miettunen
    Dommer Jani Laaksonen gir Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) et gult kort.
    45'
    Irfan Sadik
    Irfan Sadik (FC Lahti) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Teemu Jantti
    Ut: Hassan Sesay
    Sami Ristila gjør dagens første bytte i Tampere, når han tar ut Hassan Sesay og setter inn Teemu Jantti.
    46'
    Frispark Tampereen Ilves.
    48'
    Irfan Sadik
    Dommer Jani Laaksonen viser Irfan Sadik (FC Lahti) det gule kortet.
    48'
    50'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Jani Laaksonen tildeler Tampereen Ilves en corner. Mikael Almen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Jani Laaksonen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    53'
    54'
    Matias Ojala
    Målsjanse! Matias Ojala (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Inn: Xhevdet Gela
    Ut: Ville Salmikivi
    Sami Ristila (FC Lahti) gjør sitt andre bytte for dagen. Xhevdet Gela erstatter Ville Salmikivi.
    56'
    Irfan Sadik
    FC Lahti avanserer forover i Tampere. Irfan Sadik avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    58'
    Eemeli Virta
    Eemeli Virta (FC Lahti) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    60'
    61'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Lauri Ala-Myllymaki
    Ut: Santeri Haarala
    Tampereen Ilves bytter ut Santeri Haarala med Lauri Ala-Myllymaki.
    62'
    Mikael Almen
    Sjanse til Tampereen Ilves! Mikael Almen er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Spillet på Tammela Stadium er stoppet midlertidig fordi Stenio ligger nede.
    65'
    Stenio er tilbake på banen igjen.
    66'
    Tampereen Ilvess Jesse Huhtala blåses av for offside på Tammela Stadium.
    68'
    Kan FC Lahti utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Teemu Jantti
    Målsjanse til FC Lahti! Teemu Jantti treffer mål, men keeper redder.
    69'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Inn: Eero Tamminen
    Ut: Ilari Mettala
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Eero Tamminen, mens Ilari Mettala tar plass på benken.
    70'
    Mål for FC Lahti!
    Tampereen Ilves 0 - 1 FC Lahti
    Mål: Pavel Osipov
    Målgivende: Stenio
    Mål! FC Lahti tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Pavel Osipov på Tammela Stadium. Stenio sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Inn: Henri Anier
    Ut: Eemeli Virta
    FC Lahti gjør sitt tredje bytte. Eemeli Virta erstattes av Henri Anier.
    72'
    73'
    I Tampere slår Teemu Jantti en corner fra høyre.
    74'
    Stenio
    Stenio (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    75'
    76'
    Eero Tamminen
    Dommeren gir Eero Tamminen (Tampereen Ilves) et gult kort.
    76'
    Dommer Jani Laaksonen venter med å sette i gang spillet fordi Aleksi Paananen ligger nede.
    76'
    Inn: Naatan Skytta
    Ut: Tariq Kazi
    Bytte for Tampereen Ilves. Naatan Skytta kommer inn for Tariq Kazi på Tammela Stadium.
    76'
    Aleksi Paananen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    77'
    77'
    77'
    Irfan Sadik (FC Lahti) vinkes av for offside i Tampere.
    82'
    Stenio
    Stenio (FC Lahti) får et gult kort av dommer Jani Laaksonen.
    82'
    Damjan Siskovski
    Damjan Siskovski (FC Lahti) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Offside! Irfan Sadik (FC Lahti) er alene igjennom, men dommer Jani Laaksonen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    85'
    85'
    Irfan Sadik
    FC Lahti fosser forover og Irfan Sadik fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    87'
    87'
    Henri Anier
    FC Lahti angriper i Tampere. Henri Anier avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tampere fordi Irfan Sadik får behandling for en skade på banen.
    89'
    90'
    FC Lahti slipper å klare seg uten Irfan Sadik som kommer tilbake på banen igjen.
    90'
    Pavel Osipov
    Pavel Osipov (FC Lahti) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Jesse Huhtala
    Tampereen Ilves avanserer forover i Tampere. Jesse Huhtala avslutter, men treffer ikke mål.