I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Målsjanse til Tampereen Ilves! Hernan Luna treffer mål, men keeper redder.
    16'
    16'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Inter Turku.
    17'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    20'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Antti Munukka tildeler Tampereen Ilves en corner. Teemu Jantti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Eetu Vertainen avslutter utenfor.
    25'
    Taiki Kagayama
    Målsjanse på Tammela Stadium! Taiki Kagayama fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    31'
    Mål for FC Inter Turku!
    Tampereen Ilves 0 - 1 FC Inter Turku
    Mål: Benjamin Källman
    I Tampere tar FC Inter Turku ledelsen 0-1 etter et mål av Benjamin Källman.
    32'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Mikael Almen
    Ut: Eric Oteng
    Jarkko Wiss (Tampereen Ilves) gjør sitt første bytte for dagen. Mikael Almen erstatter Eric Oteng.
    34'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    35'
    I Tampere slår Teemu Jantti en corner fra høyre.
    37'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til Tampereen Ilves.
    39'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    43'
    Teemu Jantti
    I Tampere header Teemu Jantti (Tampereen Ilves) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 1 FC Inter Turku
    Mål: Hernan Luna
    Målgivende: Eetu Vertainen
    Mål! Hernan Luna utligner for Tampereen Ilves. Stillingen er dermed 1-1 i Tampere. Eetu Vertainen sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    En av FC Inter Turkus spillere blir avblåst for offside på Tammela Stadium.
    48'
    Ryan Mahuta
    FC Inter Turku fosser forover og Ryan Mahuta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Matias Ojala
    Matias Ojala (FC Inter Turku) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    50'
    Målsjanse! Eetu Vertainen (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    52'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Ryan Mahuta
    Ryan Mahuta (FC Inter Turku) pådrar seg et gult kort.
    54'
    54'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    57'
    Matias Ojala (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    58'
    Juuso Hamalainen
    Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Inn: Roger Mauricio Torres Hoya
    Ut: Doni Arifi
    Tampereen Ilves gjør sitt andre bytte. Doni Arifi erstattes av Roger Torres.
    60'
    Inn: Jean Carlos Blanco Becerra
    Ut: Hernan Luna
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Jean Carlos Blanco, mens Hernan Luna tar plass på benken.
    60'
    61'
    I Tampere slår Joona Veteli en corner fra venstre.
    64'
    Kalle Katz (Tampereen Ilves) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tammela Stadium.
    64'
    Kalle Katz er tilbake i kampen igjen.
    66'
    67'
    Matias Ojala (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    69'
    72'
    Tampereen Ilves 2 - 1 FC Inter Turku
    Mål: Taha Ozcelik
    Målgivende: Teemu Jantti
    Mål! Taha Ozcelik gir Tampereen Ilves ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Flott spill fra Teemu Jantti før målet.
    72'
    74'
    Inn: Jasper Yrjas
    Ut: Matias Ojala
    Jose Riveiro gjør dagens andre bytte i Tampere, når han tar ut Matias Ojala og setter inn Jasper Yrjas.
    75'
    Inn: Juho Hyvarinen
    Ut: Noah Nurmi
    Bytte for FC Inter Turku. Juho Hyvarinen kommer inn for Noah Nurmi på Tammela Stadium.
    75'
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Taha Ozcelik
    Taha Ozcelik (Tampereen Ilves) erstattes av Tuure Siira.
    76'
    Inn: Patrick Loa Loa
    Ut: Eetu Vertainen
    Tampereen Ilves bytter ut Eetu Vertainen med Patrick Steve Loa Loa.
    76'
    78'
    Tampereen Ilves angriper i Tampere, men blir avblåst for offside.
    82'
    83'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    83'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Roger Mauricio Torres Hoya
    Roger Torres (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Antti Munukka tildeler FC Inter Turku en corner. Taiki Kagayama sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    85'
    87'
    Jasper Yrjas
    Jasper Yrjas (FC Inter Turku) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    87'
    89'
    Juho Hyvarinen
    Juho Hyvarinen (FC Inter Turku) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Mikael Almen
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Roger Torres avslutter på mål, men greier ikke å score.