Dagens kamp på Tammela Stadium i Tampere er i gang.
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside.
    1'
    Joona Veteli
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    2'
    Tampereen Ilves angriper, men blir avblåst for offside.
    7'
    Roger Bonet (AC Oulu) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    8'
    Magnus Breitenmoser
    Magnus Breitenmoser (AC Oulu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Frisparket tildelt AC Oulu er farlig nær Tampereen Ilvess målområde.
    10'
    Anselmi Mikael Nurmela
    AC Oulu angriper, men avslutningen til Anselmi Nurmela går utenfor.
    11'
    Tampereen Ilves må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AC Oulu.
    11'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Tuomas Ollila
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    11'
    Usman Sale
    Målsjanse på Tammela Stadium! Usman Sale fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til AC Oulu.
    21'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    22'
    Frispark Tampereen Ilves.
    27'
    Dennis Salanovic
    AC Oulu angriper. Dennis Salanovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Antti Munukka tildeler AC Oulu en corner. Sergei Eremenko sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Eetu Mommo
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Eetu Mommo avslutter utenfor.
    35'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til AC Oulu.
    38'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    39'
    41'
    Patrick Loa Loa
    Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    41'
    I Tampere slår Roger Bonet en corner fra høyre.
    44'
    46'
    Tuure Siira
    Tuure Siira (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    48'
    49'
    Jean Carlos Blanco Becerra
    Målsjanse! Jean Carlos Blanco (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Antti Munukka tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    54'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    55'
    I Tampere slår Sergei Eremenko en corner fra venstre.
    58'
    AC Oulu avanserer forover på Tammela Stadium og Anselmi Nurmela kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Tampereen Ilves.
    58'
    58'
    Frispark til AC Oulu på halvdelen til Tampereen Ilves.
    58'
    Tuure Siira
    Dommer Antti Munukka viser Tuure Siira (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    58'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Jarkko Hurme
    Ut: Lucky Opara
    AC Oulu gjør sitt første bytte. Lucky Opara erstattes av Jarkko Hurme.
    59'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Roger Mauricio Torres Hoya
    Ut: Patrick Loa Loa
    Bytte for Tampereen Ilves. Roger Torres kommer inn for Patrick Steve Loa Loa på Tammela Stadium.
    60'
    Inn: Doni Arifi
    Ut: Tuure Siira
    Jarkko Wiss (Tampereen Ilves) gjør sitt andre bytte for dagen. Doni Arifi erstatter Tuure Siira.
    61'
    Inn: Hernan Luna
    Ut: Eric Oteng
    Tampereen Ilves bytter ut Eric Oteng med Hernan Luna. Dette er det tredje byttet som Jarkko Wiss gjør i dagens kamp.
    61'
    Jean Carlos Blanco (Tampereen Ilves) kommer til avslutning på Tammela Stadium, men headingen blir reddet.
    62'
    62'
    Hernan Luna
    Sjanse til Tampereen Ilves! Hernan Luna er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    63'
    Mikael Almen
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Mikael Almen avslutter utenfor.
    63'
    En av AC Oulus spillere går i offside.
    64'
    65'
    Dommer Antti Munukka gir Joona Veteli (Tampereen Ilves) et gult kort.
    65'
    67'
    68'
    Eetu Mommo
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Eetu Mommo fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Inn: Niklas Jokelainen
    Ut: Sergei Eremenko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Niklas Jokelainen, mens Sergei Eremenko tar plass på benken.
    71'
    Inn: Samu Alanko
    Ut: Obed Malolo
    Jyrki Ahola gjør dagens tredje bytte i Tampere, når han tar ut Obed Malolo og setter inn Samu Alanko.
    71'
    Frispark AC Oulu.
    72'
    Inn: Teemu Jantti
    Ut: Leo Kyllonen
    Leo Kyllonen (Tampereen Ilves) erstattes av Teemu Jantti.
    73'
    AC Oulu angriper på Tammela Stadium og Dennis Salanovic får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    73'
    Det blir farlig! Frispark for AC Oulu er nær straffområde.
    76'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 AC Oulu
    Mål: Eetu Mommo
    Tampereen Ilves leder 1-0 etter en scoring av Eetu Mommo.
    77'
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Jean Carlos Blanco Becerra
    Tampereen Ilves bytter ut Jean Carlos Blanco med Momodou Sarr.
    79'
    Inn: Aapo Heikkila
    Ut: Magnus Breitenmoser
    Bytte for AC Oulu. Aapo Heikkila kommer inn for Magnus Breitenmoser på Tammela Stadium.
    80'
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    83'
    Antti Munukka tildeler Tampereen Ilves en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Doni Arifi
    Tampereen Ilves fosser forover og Doni Arifi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Momodou Sarr
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Momodou Sarr avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    85'
    Roger Mauricio Torres Hoya
    Sjanse i Tampere! Roger Torres (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.