Frispark i en god posisjon for Sør-Korea!
    Frispark for Mexico på egen banehalvdel.
    Mexico fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Orel Grinfeld signaliserer et frispark til Mexico på egen banehalvdel.
    Mål for Mexico!
    Sør-Korea 0 - 1 Mexico
    Mål: Henry Martin
    Målgivende: Luis Romo
    Henry Martin header ballen i mål og Mexico leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Luis Romo.
    12'
    Frispark Mexico.
    14'
    Frispark til Sør-Korea på halvdelen til Mexico.
    16'
    Orel Grinfeld signaliserer et frispark til Sør-Korea.
    18'
    Mål for Sør-Korea!
    Sør-Korea 1 - 1 Mexico
    Mål: Dong-kyeong Lee
    Målgivende: Jin-gyu Kim
    Mål! Sør-Korea utligner på Nissan Stadium. Målscorer: Dong-kyeong Lee. Jin-gyu Kim sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Dong-kyeong Lee
    Dong-kyeong Lee (Sør-Korea) kommer til en målsjanse på Nissan Stadium, men klarer ikke å score.
    25'
    Orel Grinfeld signaliserer et frispark til Mexico.
    26'
    Sebastian Cordova (Mexico) slår en corner fra venstre side på Nissan Stadium.
    27'
    Sør-Korea tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Ui-jo Hwang
    Hwang Ui-Jo (Sør-Korea) kommer seg fri på Nissan Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    29'
    Sør-Korea 1 - 2 Mexico
    Mål: Luis Romo
    Målgivende: Alexis Vega
    Luis Romo setter ballen i nettet og Mexico leder nå 1-2. Flott spill fra Alexis Vega før målet.
    30'
    Frispark til Mexico på halvdelen til Sør-Korea.
    31'
    Frispark Sør-Korea.
    32'
    Gult kort til Mexico
    Johan Vasquez
    Johan Vasquez (Mexico) pådrar seg et gult kort.
    32'
    Gult kort til Sør-Korea
    Tae-wook Jeong
    Dommer Orel Grinfeld gir Tae-wook Jeong (Sør-Korea) et gult kort.
    34'
    I Yokohama slår Jin-gyu Kim en corner fra venstre.
    35'
    Sebastian Cordova
    Målsjanse til Mexico! Sebastian Cordova treffer mål, men keeper redder.
    35'
    Sør-Korea, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    36'
    Yun-sung Kang
    Yun-sung Kang (Sør-Korea) mottar sitt første gule kort for dagen på Nissan Stadium.
    38'
    Orel Grinfeld signaliserer et frispark til Mexico like utenfor Sør-Korea-området.
    38'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Mexico...
    38'
    Mexico scorer på straffe!
    Sør-Korea 1 - 3 Mexico
    Mål: Sebastian Cordova
    Sebastian Cordova banker inn et straffespark på Nissan Stadium! Mexico øker dermed ledelsen til 1-3.
    39'
    Målsjanse på Nissan Stadium! Dong-kyeong Lee fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    Mexico, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Guillermo Ochoa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Guillermo Ochoa er tilbake på banen igjen.
    41'
    Mexico angriper i Yokohama. Sebastian Cordova fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    44'
    Mexico må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sør-Korea.
    45'
    Dong-kyeong Lee (Sør-Korea) løfter inn en corner fra høyre på Nissan Stadium.
    45'+1
    Sjanse i Yokohama! Dong-kyeong Lee (Sør-Korea) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    45'+2
    Orel Grinfeld tildeler Sør-Korea en corner. Dong-kyeong Lee sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Spillerbytte - Sør-Korea
    Inn: Du-jae Won
    Ut: Yun-sung Kang
    Sør-Korea bytter ut Yun-sung Kang med Du-jae Won.
    46'
    Inn: Um Wonsang
    Ut: Jin-gyu Kim
    Hak-Beom Kim (Sør-Korea) gjør sitt andre bytte for dagen. Um Wonsang erstatter Jin-gyu Kim.
    46'
    Inn: Chang-Hoon Kwon
    Ut: Dong-hyeon Kim
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sør-Korea. Inn kommer Chang-Hoon Kwon, mens Dong-hyeon Kim tar plass på benken.
    46'
    Um Wonsang
    Sør-Korea angriper. Um Wonsang får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    49'
    Du-jae Won
    Du-jae Won (Sør-Korea) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    Sør-Korea 2 - 3 Mexico
    Sør-Korea reduserer til 2-3 etter et mål av Dong-kyeong Lee.
    51'
    53'
    54'
    Sør-Korea 2 - 4 Mexico
    Målgivende: Sebastian Cordova
    Henry Martin header ballen i mål og Mexico går opp til en komfortabel 2-4-ledelse i Yokohama. Sebastian Cordova var nest sist på ballen.
    54'
    Målet til Mexico sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Mexico blir stående
    57'
    58'
    Mexico tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Mexico angriper i Yokohama, men blir avblåst for offside.
    62'
    Sør-Korea 2 - 5 Mexico
    Målgivende: Vladimir Lorona
    Sebastian Cordova øker Mexicos ledelse til 2-5! Flott spill fra Vladimir Lorona før målet.
    63'
    65'
    Orel Grinfeld signaliserer et frispark til Sør-Korea på egen banehalvdel.
    66'
    Uriel Antuna
    Sjanse til Mexico! Uriel Antuna er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    70'
    71'
    71'
    Spillerbytte - Mexico
    Inn: Diego Lainez
    Ut: Uriel Antuna
    Mexico bytter ut Uriel Antuna med Diego Lainez. Dette er det første byttet som Jaime Lozano gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Fernando Beltran
    Ut: Sebastian Cordova
    Sebastian Cordova (Mexico) erstattes av Fernando Beltran.
    73'
    Inn: Kang In Lee
    Ut: Um Wonsang
    Bytte for Sør-Korea. Kang In Lee kommer inn for Um Wonsang på Nissan Stadium.
    73'
    74'
    75'
    Jorge Sanchez
    Jorge Sanchez (Mexico) får et gult kort av dommer Orel Grinfeld.
    76'
    Frisparket tildelt Sør-Korea er farlig nær Mexicos målområde.
    76'
    Sør-Korea fosser forover og Dong-kyeong Lee fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    Kang In Lee (Sør-Korea) løfter inn en corner fra høyre på Nissan Stadium.
    77'
    Inn: Jesus Angulo
    Ut: Alexis Vega
    Mexico gjør sitt tredje bytte. Alexis Vega erstattes av Jesus Angulo.
    78'
    Inn: Eduardo Aguirre
    Ut: Henry Martin
    Mexico gjør sitt fjerde bytte. Henry Martin erstattes av Eduardo Aguirre.
    78'
    Jesus Angulo
    Mexico angriper i Yokohama. Jesus Angulo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Ut: Johan Vasquez
    Jaime Lozano gjør dagens femte bytte i Yokohama, når han tar ut Johan Vasquez og setter inn Jesus Angulo.
    80'
    Inn: Jae-woo Kim
    Ut: Ji-su Park
    Sør-Korea bytter ut Park Ji-su med Jae-woo Kim. Dette er det femte byttet som Hak-Beom Kim gjør i dagens kamp.
    81'
    Kang In Lee
    Målsjanse! Kang In Lee (Sør-Korea) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    83'
    Sør-Korea 2 - 6 Mexico
    Mål: Eduardo Aguirre
    Målgivende: Diego Lainez
    Mål! Eduardo Aguirre øker ledelsen til 2-6. Det er en fin assist fra Diego Lainez.
    84'
    Ui-jo Hwang
    Hwang Ui-Jo (Sør-Korea) avanserer forover på Nissan Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    Chang-Hoon Kwon (Sør-Korea) slår en corner fra venstre side på Nissan Stadium.
    86'
    87'
    87'
    Orel Grinfeld tildeler Sør-Korea en corner. Dong-kyeong Lee sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.