Luis Palma
    Luis Palma (Honduras) kommer til en målsjanse på Nissan Stadium, men klarer ikke å score.
    5'
    Alejandro Reyes
    Sjanse i Yokohama! Alejandro Reyes (Honduras) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Sør-Korea, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Sør-Korea får straffe!
    10'
    Sør-Korea scorer på straffe!
    Sør-Korea 1 - 0 Honduras
    Mål: Ui-jo Hwang
    Mål! Sør-Korea tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Hwang Ui-Jo.
    12'
    Chang-Hoon Kwon (Sør-Korea) slår en corner fra venstre side på Nissan Stadium.
    16'
    Skudd utenfor mål, Sør-Korea
    16'
    Ui-jo Hwang
    Hwang Ui-Jo (Sør-Korea) prøver å heade ballen i mål på Nissan Stadium, men mislykkes.
    16'
    Georgi Nikolov Kabakov tildeler Sør-Korea en corner. Chang-Hoon Kwon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Gult kort til Honduras
    Carlos Eduardo Melendez Rosales
    Carlos Eduardo Melendez Rosales (Honduras) får et gult kort av dommer Georgi Nikolov Kabakov.
    17'
    Sør-Korea har fått straffe!
    17'
    Sør-Korea 2 - 0 Honduras
    Mål: Du-jae Won
    Mål! Du-jae Won scorer på straffe. Sør-Koreas ledelse øker dermed til 2-0.
    19'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til Honduras.
    20'
    I Yokohama slår Chang-Hoon Kwon en corner fra venstre.
    21'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til Honduras på egen banehalvdel.
    22'
    Luis Palma
    Målsjanse! Luis Palma (Honduras) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Jin-ya Kim
    Sjanse til Sør-Korea! Jin-ya Kim er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    Honduras, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Jonathan Nunez
    Jonathan Nunez (Honduras) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    Frispark til Honduras på halvdelen til Sør-Korea.
    26'
    Dommer Georgi Nikolov Kabakov venter med å sette i gang spillet fordi Chang-Hoon Kwon ligger nede.
    27'
    Chang-Hoon Kwon er tilbake på banen igjen.
    28'
    Alejandro Reyes (Honduras) kommer seg fri på Nissan Stadium, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Hjørnespark til Honduras
    34'
    Edwin Rodriguez
    Honduras angriper i Yokohama. Edwin Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Honduras tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Honduras avanserer forover i Yokohama. Alejandro Reyes avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Frispark i en god posisjon for Sør-Korea!
    39'
    Rødt kort til Honduras
    Utvisning! Hondurass Carlos Eduardo Melendez Rosales får rødt kort og sendes av banen.
    39'
    Chang-Hoon Kwon
    Chang-Hoon Kwon (Sør-Korea) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Douglas Martinez (Honduras) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nissan Stadium.
    42'
    Spillerbytte - Honduras
    Inn: Cristoper Melendez
    Ut: Luis Palma
    Bytte for Honduras. Cristoper Melendez kommer inn for Luis Palma på Nissan Stadium.
    43'
    Jin-gyu Kim (Sør-Korea) løfter inn en corner fra venstre på Nissan Stadium.
    45'
    Honduras slipper å klare seg uten Douglas Martinez som kommer tilbake på banen i Yokohama.
    45'
    Tae-wook Jeong
    Sør-Korea angriper og Tae-wook Jeong får avsluttet. Headingen treffer ikke Honduras-målet.
    45'
    Frispark Honduras.
    45'+1
    Frispark for Sør-Korea på egen banehalvdel.
    45'+2
    Skudd på mål, Sør-Korea
    45'+3
    Jin-gyu Kim (Sør-Korea) slår en corner fra venstre side på Nissan Stadium.
    45'+4
    45'+4
    Mål for Sør-Korea!
    Sør-Korea 3 - 0 Honduras
    Mål! Hwang Ui-Jo gir Sør-Korea en komfortabel 3-0 ledelse.
    45'+5
    Inn: Brayan Moya
    Ut: Douglas Martinez
    Miguel Falero Correa (Honduras) gjør sitt andre bytte for dagen. Brayan Moya erstatter Douglas Martinez.
    46'
    Inn: Rigoberto Rivas
    Ut: Carlos Pineda
    Honduras bytter ut Carlos Pineda med Rigoberto Rivas. Dette er det tredje byttet som Miguel Falero Correa gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Sør-Korea
    Inn: Um Wonsang
    Ut: Dong-jun Lee
    Hak-Beom Kim gjør dagens første bytte i Yokohama, når han tar ut Dong-jun Lee og setter inn Um Wonsang.
    46'
    47'
    Honduras fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    VAR sjekker om det er straffe til Sør-Korea
    50'
    Dommeren dømmer straffe til Sør-Korea
    51'
    Sør-Korea har fått straffespark i Yokohama!
    51'
    Cristoper Melendez
    Cristoper Melendez (Honduras) mottar sitt første gule kort for dagen på Nissan Stadium.
    51'
    Sør-Korea 4 - 0 Honduras
    Mål! Sør-Korea får et straffespark som Hwang Ui-Jo setter i mål på Nissan Stadium. 4-0.
    52'
    Honduras må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sør-Korea.
    55'
    Sør-Korea fosser forover og Chang-Hoon Kwon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    57'
    Inn: Kang In Lee
    Ut: Ui-jo Hwang
    Bytte for Sør-Korea. Kang In Lee kommer inn for Hwang Ui-Jo på Nissan Stadium.
    57'
    Inn: Jae-woo Kim
    Ut: Yun-sung Kang
    Yun-sung Kang (Sør-Korea) erstattes av Jae-woo Kim.
    57'
    Frispark til Sør-Korea på halvdelen til Honduras.
    58'
    Kang In Lee
    Kang In Lee (Sør-Korea) avanserer forover på Nissan Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    I Yokohama slår Jin-gyu Kim en corner fra venstre.
    61'
    Sør-Korea 5 - 0 Honduras
    Mål: Jin-ya Kim
    Målgivende: Young-woo Seol
    Sør-Korea går opp i en 5-0 ledelse etter et mål av Jin-ya Kim. Det er en fin assist fra Young-woo Seol.
    64'
    Gult kort til Sør-Korea
    Kang In Lee
    Dommer Georgi Nikolov Kabakov gir Kang In Lee (Sør-Korea) et gult kort.
    65'
    65'
    Frisparket tildelt Sør-Korea er farlig nær Hondurass målområde.
    68'
    Du-jae Won
    Du-jae Won (Sør-Korea) header mot mål, men ballen går utenfor.
    68'
    Inn: Jorge Alvarez
    Ut: Edwin Rodriguez
    Honduras bytter ut Edwin Rodriguez med Jorge Alvarez. Dette er det fjerde byttet som Miguel Falero Correa gjør i dagens kamp.
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Yokohama fordi Du-jae Won får behandling for en skade på banen.
    70'
    Frispark for Honduras på egen banehalvdel.
    70'
    Frispark Sør-Korea.
    71'
    Sør-Korea slipper å klare seg uten Du-jae Won som kommer tilbake på banen igjen.
    71'
    72'
    Inn: Dong-hyeon Kim
    Ut: Du-jae Won
    Dong-hyeon Kim (Sør-Korea) erstatter Du-jae Won som ser ut til å måtte forlate Nissan Stadium med en skade.
    72'
    Inn: Dong-kyeong Lee
    Ut: Chang-Hoon Kwon
    Hak-Beom Kim gjør dagens femte bytte i Yokohama, når han tar ut Chang-Hoon Kwon og setter inn Dong-kyeong Lee.
    73'
    Kang In Lee
    Sør-Korea angriper i Yokohama. Kang In Lee fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Um Wonsang
    Sjanse! Sør-Korea avanserer forover, men Um Wonsang avslutter utenfor.
    76'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til Sør-Korea.
    77'
    Skudd på mål, Honduras
    78'
    Georgi Nikolov Kabakov tildeler Sør-Korea en corner. Kang In Lee sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Sør-Korea 6 - 0 Honduras
    Mål: Kang In Lee
    Målgivende: Dong-hyeon Kim
    Mål! Kang In Lee øker ledelsen til 6-0. Flott spill fra Dong-hyeon Kim før målet.