1-0
2-0
    Kampen har startet.
    Yan Dhanda
    Swansea City angriper i Swansea. Yan Dhanda avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    Stoke City, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    I Swansea slår Matt Grimes en corner fra høyre.
    3'
    Jamal Lowe
    Jamal Lowe (Swansea City) kommer seg fri på Liberty Stadium, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Yan Dhanda (Swansea City) løfter inn en corner fra venstre på Liberty Stadium.
    18'
    Ryan Manning
    Ryan Manning (Swansea City) kommer til en målsjanse på Liberty Stadium, men klarer ikke å score.
    19'
    Andre Marriner tildeler Swansea City en corner. Matt Grimes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Offside! Andre Ayew (Swansea City) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    26'
    Mål for Swansea City!
    Swansea City 1 - 0 Stoke City
    Mål: Jay Fulton
    Mål! Swansea City tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Jay Fulton på Liberty Stadium.
    30'
    Frispark i en god posisjon for Stoke City!
    33'
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Stoke City like utenfor Swansea City-området.
    35'
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    36'
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    38'
    Matt Grimes (Swansea City) slår en corner fra høyre side på Liberty Stadium.
    39'
    Stoke City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Swansea City.
    42'
    Yan Dhanda
    Swansea City avanserer forover i Swansea. Yan Dhanda avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Stoke City fosser fremover, men Jacob Brown går rett i offsidefella.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Angus Gunn
    Ut: Adam Davies
    Michael O'Neill (Stoke City) gjør sitt første bytte for dagen. Angus Gunn erstatter Adam Davies.
    47'
    Stoke City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    I Swansea har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Frispark Swansea City.
    51'
    Gult kort til Stoke City
    Tommy Smith
    Dommer Andre Marriner gir Tommy Smith (Stoke City) et gult kort.
    51'
    Swansea Citys Marc Guehi blåses av for offside på Liberty Stadium.
    52'
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Stoke City.
    53'
    Gult kort til Swansea City
    Matt Grimes
    Matt Grimes (Swansea City) får et gult kort av dommer Andre Marriner.
    54'
    55'
    57'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    57'
    Frispark til Stoke City på halvdelen til Swansea City.
    58'
    61'
    Andre Marriner tildeler Stoke City en corner. Josh Tymon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    64'
    Andre Morgan Rami Ayew
    Swansea City angriper i Swansea. Andre Ayew fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    65'
    Inn: Tyrese Campbell
    Ut: Josh Tymon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stoke City. Inn kommer Tyrese Campbell, mens Josh Tymon tar plass på benken.
    66'
    68'
    Kan Swansea City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Andre Marriner tildeler Swansea City en corner. Jay Fulton sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Jay Fulton (Swansea City) slår en corner fra venstre side på Liberty Stadium.
    72'
    73'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Jake Bidwell
    Ut: Ryan Manning
    Swansea City bytter ut Ryan Manning med Jake Bidwell.
    74'
    Inn: Kasey Palmer
    Ut: Yan Dhanda
    Swansea City bytter ut Yan Dhanda med Kasey Palmer. Dette er det andre byttet som Steve Cooper gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Ben Cabango
    Ut: Ryan Bennett
    Steve Cooper gjør dagens tredje bytte i Swansea, når han tar ut Ryan Bennett og setter inn Ben Cabango.
    74'
    75'
    76'
    James McClean (Stoke City) løfter inn en corner fra venstre på Liberty Stadium.
    78'
    I Swansea har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    78'
    Jamal Lowe
    Sjanse til Swansea City! Jamal Lowe er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    79'
    Det blir farlig! Frispark for Swansea City er nær straffområde.
    79'
    Jay Fulton
    Sjanse i Swansea! Jay Fulton (Swansea City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Inn: Steven Fletcher
    Ut: Morgan Fox
    Morgan Fox (Stoke City) erstattes av Steven Fletcher.
    81'
    Frispark til Swansea City på halvdelen til Stoke City.
    82'
    83'
    83'
    James McClean
    Dommer Andre Marriner viser James McClean (Stoke City) det gule kortet.
    84'
    Matt Grimes
    Matt Grimes (Swansea City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    85'
    Kasey Palmer
    Dommeren gir Kasey Palmer (Swansea City) et gult kort.
    85'
    Swansea City 2 - 0 Stoke City
    Mål: Kasey Palmer
    Målgivende: Jake Bidwell
    Kasey Palmer header ballen i mål og Swansea City øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Jake Bidwell.
    87'
    Angus Gunn
    Angus Gunn (Stoke City) mottar sitt første gule kort for dagen på Liberty Stadium.
    87'+2
    89'
    90'
    90'+3
    Andre Ayew (Swansea City) avanserer forover på Liberty Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+4
    90'+4
    Dommer Andre Marriner ser at linjemannen løfter flagget, og Swansea Citys Jamal Lowe blåses av for offside.