Dommeren blåser i gang dagens kamp i Solna.
    Giorgos Masouras (Hellas) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    2'
    Giorgos Masouras
    Hellas avanserer forover i Solna. Giorgos Masouras avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Frispark til Hellas på halvdelen til Sverige.
    3'
    Hellas fosser fremover, men Tobias Stieler blåser for offside på Friends Arena.
    4'
    Hellas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Hellas på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Sverige på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Hellas.
    17'
    Hellas angriper, men blir avblåst for offside.
    20'
    På Friends Arena fyrer Giorgos Masouras (Hellas) av et skudd - i stolpen!
    21'
    Tasos Bakasetas (Hellas) løfter inn en corner fra venstre på Friends Arena.
    22'
    Dimitris Giannoulis
    I Solna header Dimitris Giannoulis (Hellas) mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Sverige på egen banehalvdel.
    26'
    Sverige tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    I Solna har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Frispark for Hellas på egen banehalvdel.
    33'
    Målsjanse! Giorgos Masouras (Hellas) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Giorgos Masouras (Hellas) avanserer forover på Friends Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    Sverige, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    36'
    I Solna slår Tasos Bakasetas en corner fra høyre.
    39'
    Vangelis Pavlidis
    Vangelis Pavlidis (Hellas) fyrer av et skudd på Friends Arena – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    39'
    Tasos Bakasetas
    Sjanse i Solna! Tasos Bakasetas (Hellas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    Hellas angriper i Solna, men blir avblåst for offside.
    40'
    45'
    45'+1
    45'+1
    Hellas angriper, men Tobias Stieler blåser for offside.
    47'
    48'
    49'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Solna fordi Thanasis Androutsos får behandling for en skade på banen.
    50'
    Hellas slipper å klare seg uten Thanasis Androutsos som kommer tilbake på banen i Solna.
    52'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Sverige.
    53'
    Viktor Claesson
    Målsjanse på Friends Arena! Viktor Claesson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    Hellas, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    57'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Sverige får straffe!
    58'
    Gult kort til Hellas
    Konstantinos Mavropanos
    Konstantinos Mavropanos (Hellas) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Sverige scorer på straffe!
    Sverige 1 - 0 Hellas
    Mål: Emil Forsberg
    Mål! Sverige får et straffespark som Emil Forsberg setter i mål på Friends Arena. Stillingen er dermed 1-0.
    59'
    61'
    Gult kort til Sverige
    Albin Ekdal
    Dommer Tobias Stieler gir Albin Ekdal (Sverige) et gult kort.
    61'
    Tasos Bakasetas (Hellas) pådrar seg et gult kort.
    61'
    62'
    Tobias Stieler tildeler Hellas en corner. Tasos Bakasetas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Mål for Sverige!
    Sverige 2 - 0 Hellas
    Mål: Alexander Isak
    Målgivende: Robin Olsen
    Sverige går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Alexander Isak. Det er en fin assist fra Robin Olsen.
    69'
    Hellas angriper på Friends Arena. Dimitris Giannoulis header utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Hellas
    Inn: Christos Tzolis
    Ut: Giorgos Masouras
    Hellas gjør sitt første bytte. Giorgos Masouras erstattes av Christos Tzolis.
    71'
    Inn: Dimitris Pelkas
    Ut: Manolis Siopis
    Manolis Siopis (Hellas) erstattes av Dimitris Pelkas.
    71'
    Dimitris Pelkas
    Hellas angriper i Solna. Dimitris Pelkas fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Anastasios Douvikas
    Ut: Vangelis Pavlidis
    Hellas bytter ut Vangelis Pavlidis med Anastasios Douvikas. Dette er det tredje byttet som John van't Schip gjør i dagens kamp.
    75'
    76'
    76'
    Pantelis Chatzidiakos
    Dommer Tobias Stieler viser Pantelis Chatzidiakos (Hellas) det gule kortet.
    76'
    Emil Forsberg (Sverige) løfter inn en corner fra venstre på Friends Arena.
    78'
    Emil Forsberg (Sverige) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    78'
    I Solna slår Emil Forsberg en corner fra venstre.
    79'
    Sjanse! Sverige avanserer forover, men Viktor Claesson avslutter utenfor.
    79'
    81'
    Spillerbytte - Sverige
    Inn: Mattias Svanberg
    Ut: Viktor Claesson
    Sverige bytter ut Viktor Claesson med Mattias Svanberg.
    81'
    Inn: Jens-Lys Cajuste
    Ut: Albin Ekdal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sverige. Inn kommer Jens-Lys Cajuste, mens Albin Ekdal tar plass på benken.
    82'
    En av Hellass spillere blir avblåst for offside på Friends Arena.
    83'
    Inn: Dimitris Limnios
    Ut: Dimitris Giannoulis
    John van't Schip (Hellas) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Dimitris Limnios erstatter Dimitris Giannoulis.
    84'
    84'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andreas Bouchalakis (Hellas) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Andreas Bouchalakis er tilbake på banen igjen.
    85'
    86'
    Andre gule kort til Hellas
    Utvisning! Pantelis Chatzidiakos (Hellas) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    86'
    Inn: Martin Olsson
    Ut: Emil Forsberg
    Sverige bytter ut Emil Forsberg med Martin Olsson.
    87'
    Inn: Viktor Gyokeres
    Ut: Robin Quaison
    Robin Quaison (Sverige) erstattes av Viktor Gyokeres.
    87'
    Tobias Stieler tildeler Sverige en corner. Mattias Svanberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.