3-2
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Frispark for Australia på egen banehalvdel.
    1'
    Steph Catley (Australia) slår en corner fra venstre side på Saitama Stadium 2002.
    10'
    Edina Alves Batista signaliserer et frispark til Australia.
    14'
    Australia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Mål for Sverige!
    Sverige 1 - 0 Australia
    Mål: Fridolina Rolfo
    Fridolina Rolfo dundrer ballen i mål og Sverige tar ledelsen 1-0 på Saitama Stadium 2002.
    20'
    Edina Alves Batista signaliserer et frispark til Australia på egen banehalvdel.
    22'
    Sverige angriper i Saitama, men blir avblåst for offside.
    28'
    Edina Alves Batista tildeler Sverige en corner. Kosovare Asllani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    I Saitama slår Jonna Andersson en corner fra høyre.
    35'
    Filippa Angeldal
    Sverige angriper i Saitama. Filippa Angeldal fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Mål for Australia!
    Sverige 1 - 1 Australia
    Mål: Sam Kerr
    Målgivende: Kyah Simon
    Sam Kerr (Australia) utligner med en heading på Saitama Stadium 2002. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Kyah Simon før målet.
    36'
    Steph Catley vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Australia slipper å klare seg uten Steph Catley som kommer tilbake på banen igjen.
    44'
    En av Sveriges spillere blir avblåst for offside på Saitama Stadium 2002.
    45'+2
    Spillerbytte - Sverige
    Inn: Nathalie Bjorn
    Ut: Hanna Glas
    Bytte for Sverige. Nathalie Bjorn kommer inn for Hanna Glas på Saitama Stadium 2002.
    46'
    Sverige 1 - 2 Australia
    Målgivende: Foord. Caitlin
    Mål! Sam Kerr gir Australia ledelsen 1-2 etter en velplassert heading. Foord. Caitlin var nest sist på ballen.
    48'
    Kosovare Asllani (Sverige) løfter inn en corner fra venstre på Saitama Stadium 2002.
    50'
    50'
    Sverige 2 - 2 Australia
    Mål: Lina Hurtig
    Målgivende: Sofia Jakobsson
    Mål! Lina Hurtig utligner for Sverige. Stillingen er dermed 2-2 i Saitama. Sofia Jakobsson sto for den målgivende pasningen.
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sofia Jakobsson (Sverige) vrir seg av smerte i gresset.
    53'
    Sverige slipper å klare seg uten Sofia Jakobsson som kommer tilbake på banen i Saitama.
    55'
    Caroline Seger
    På Saitama Stadium 2002 skyter Caroline Seger (Sverige) rett i tverrliggeren!
    58'
    Inn: Stina Blackstenius
    Ut: Lina Hurtig
    Lina Hurtig (Sverige) erstattes av Stina Blackstenius.
    59'
    Frispark Australia.
    60'
    Sverige 3 - 2 Australia
    Målgivende: Amanda Ilestedt
    Mål! Fridolina Rolfo gir Sverige ledelsen 3-2 i Saitama. Det er en fin assist fra Amanda Ilestedt.
    63'
    Spillerbytte - Australia
    Inn: Alanna Kennedy
    Ut: Aivi Luik
    Australia bytter ut Aivi Luik med Alanna Kennedy.
    64'
    Inn: Kyra Cooney-Cross
    Ut: Tameka Yallop
    Australia gjør sitt andre bytte. Tameka Butt erstattes av Kyra Cooney-Cross.
    64'
    I Saitama slår Steph Catley en corner fra høyre.
    67'
    VAR sjekker om det er straffe til Australia
    68'
    Dommeren dømmer straffe til Australia
    69'
    Straffe til Australia!
    69'
    Australia får tildelt et straffespark på Saitama Stadium 2002. Sam Kerr tar straffen ... og bommer!
    70'
    Edina Alves Batista tildeler Australia en corner. Steph Catley sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Australia angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    Dommer Edina Alves Batista ser at linjemannen løfter flagget, og Australias Sam Kerr blåses av for offside.
    75'
    Steph Catley (Australia) slår en corner fra høyre side på Saitama Stadium 2002.
    78'
    Emily Van Egmond
    Australia angriper, men avslutningen til Emily Van Egmond går utenfor.
    78'
    Inn: Hanna Bennison
    Ut: Filippa Angeldal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sverige. Inn kommer Hanna Bennison, mens Filippa Angeldal tar plass på benken.
    79'
    Inn: Olivia Schough
    Ut: Sofia Jakobsson
    Peter Gerhardsson (Sverige) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Olivia Schough erstatter Sofia Jakobsson.
    79'
    Inn: Mary Fowler
    Ut: Hayley Raso
    Australia bytter ut Hayley Raso med Mary Fowler. Dette er det tredje byttet som Tony Gustavsson gjør i dagens kamp.
    80'
    81'
    Sverige 4 - 2 Australia
    Mål: Stina Blackstenius
    Målgivende: Kosovare Asllani
    Stina Blackstenius header ballen i mål og Sverige øker ledelsen til 4-2. Kosovare Asllani var nest sist på ballen.