Mål for USA!
    Sveits 0 - 1 USA
    Mål: Sebastian Lletget
    Målgivende: Brenden Aaronson
    USA leder 0-1 etter en scoring av Sebastian Lletget. Det er en fin assist fra Brendan Aaronson.
    5'
    Sveits tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    USA angriper, men Brendan Aaronson vinkes av for offside.
    9'
    Frispark USA.
    9'
    Mål for Sveits!
    Sveits 1 - 1 USA
    Mål: Ricardo Rodriguez
    Målgivende: Silvan Widmer
    Utligning! Ricardo Rodriguez setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Silvan Widmer før målet.
    10'
    Frispark til USA på halvdelen til Sveits.
    14'
    Harm Osmers tildeler USA en corner. Sebastian Lletget sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Josh Sargent
    USA angriper på kybunpark. Josh Sargent header utenfor.
    18'
    Sebastian Lletget
    Målsjanse til USA! Sebastian Lletget treffer mål, men keeper redder.
    19'
    Sveits, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Offside! Silvan Widmer (Sveits) er alene igjennom, men dommer Harm Osmers ser at linjemannen er oppe med flagget.
    21'
    Offside! Xherdan Shaqiri (Sveits) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    25'
    USA avanserer forover i St.Gallen. Sebastian Lletget avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til Sveits.
    29'
    Brenden Aaronson
    USA angriper. Brendan Aaronson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til USA på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for USA på egen banehalvdel.
    33'
    Josh Sargent (USA) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    35'
    35'
    Sebastian Lletget (USA) slår en corner fra høyre side på kybunpark.
    36'
    Sergino Dest
    USA fosser forover og Sergino Dest fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    36'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Sveits får straffe av Harm Osmers på kybunpark.
    41'
    Sveits får straffe på kybunpark. Ricardo Rodriguez mislykkes med å sette den i mål!
    42'
    43'
    44'
    45'
    Sebastian Lletget (USA) kommer seg fri på kybunpark, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Sveits
    Inn: Steven Zuber
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Vladimir Petkovic (Sveits) gjør sitt første bytte for dagen. Steven Zuber erstatter Xherdan Shaqiri.
    46'
    Inn: Manuel Akanji
    Ut: Nico Elvedi
    Sveits bytter ut Nico Elvedi med Manuel Akanji. Dette er det andre byttet som Vladimir Petkovic gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Remo Freuler
    Ut: Loris Benito
    Loris Benito (Sveits) erstattes av Remo Freuler.
    46'
    Steven Zuber (Sveits) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    48'
    Fabian Schar
    I St.Gallen header Fabian Schar (Sveits) mot mål, men ballen går utenfor.
    48'
    USA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    52'
    Giovanni Reyna
    Sjanse! USA avanserer forover, men Giovanni Reyna avslutter utenfor.
    52'
    Josh Sargent (USA) kommer til en målsjanse på kybunpark, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Breel Embolo
    Målsjanse på kybunpark! Breel Embolo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    I St.Gallen slår Sebastian Lletget en corner fra venstre.
    56'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til Sveits på egen banehalvdel.
    56'
    Sjanse til Sveits! Breel Embolo er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    60'
    60'
    61'
    Spillerbytte - USA
    Inn: Kellyn Acosta
    Ut: Jackson Yueill
    Gregg Berhalter gjør dagens første bytte i St.Gallen, når han tar ut Jackson Yueill og setter inn Kellyn Acosta.
    61'
    Inn: Tim Ream
    Ut: John Anthony Brooks
    USA gjør sitt andre bytte. John Anthony Brooks erstattes av Tim Ream.
    61'
    Inn: Yunus Musah
    Ut: Sebastian Lletget
    USA bytter ut Sebastian Lletget med Yunus Musah.
    62'
    Sveits 2 - 1 USA
    Mål: Steven Zuber
    Mål! Sveits tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Steven Zuber på kybunpark.
    63'
    Frispark for Sveits på egen banehalvdel.
    65'
    Harm Osmers tildeler USA en corner. Kellyn Acosta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Inn: Admir Mehmedi
    Ut: Breel Embolo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sveits. Inn kommer Admir Mehmedi, mens Breel Embolo tar plass på benken.
    68'
    Inn: Eray Comert
    Ut: Ricardo Rodriguez
    Bytte for Sveits. Eray Comert kommer inn for Ricardo Rodriguez på kybunpark.
    69'
    72'
    Inn: Tim Weah
    Ut: Giovanni Reyna
    Bytte for USA. Tim Weah kommer inn for Giovanni Reyna på kybunpark.
    72'
    Inn: Jordan Siebatcheu
    Ut: Josh Sargent
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for USA. Inn kommer Jordan Siebatcheu, mens Josh Sargent tar plass på benken.
    72'
    Frispark til Sveits på halvdelen til USA.
    74'
    Offside! Admir Mehmedi blir vinket av og Sveits må dermed bygge opp et nytt angrep.
    76'
    Haris Seferovic
    Sveits angriper i St.Gallen. Haris Seferovic avslutter på mål, men greier ikke å score.