0-1
Kaba29'
1-1
    Den første omgangen er nå i gang.
    Nicolas Laforge tildeler SV Zulte Waregem en corner. Jean-Luc Dompe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    I Waregem har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Jean-Luc Dompe
    Målsjanse! Jean-Luc Dompe (SV Zulte Waregem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Dylan Ouedraogo
    Dylan Ouedraogo (Oud-Heverlee Leuven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Gult kort til SV Zulte Waregem
    Timothy Derijck
    Timothy Derijck (SV Zulte Waregem) får et gult kort av dommer Nicolas Laforge.
    14'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til SV Zulte Waregem.
    14'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    16'
    Levan Shengelia (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Regenboogstadion.
    21'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    21'
    Offside! Sory Kaba blir vinket av og Oud-Heverlee Leuven må dermed bygge opp et nytt angrep.
    23'
    En av Oud-Heverlee Leuvens spillere blir avblåst for offside på Regenboogstadion.
    24'
    Zinho Gano
    Zinho Gano (SV Zulte Waregem) kommer til avslutning på Regenboogstadion, men headingen blir reddet.
    26'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Frispark for SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til OH Leuven
    Pierre-Yves Ngawa
    Pierre-Yves Ngawa (Oud-Heverlee Leuven) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    27'
    Skade: SV Zulte Waregem
    27'
    Tilbake fra skade: SV Zulte Waregem
    29'
    Mål for OH Leuven!
    SV Zulte Waregem 0 - 1 OH Leuven
    Mål: Sory Kaba
    Mål! Sory Kaba gir Oud-Heverlee Leuven en 0-1 ledelse.
    29'
    31'
    Oud-Heverlee Leuven må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SV Zulte Waregem.
    33'
    Jean-Luc Dompe (SV Zulte Waregem) slår en corner fra venstre side på Regenboogstadion.
    34'
    Dereck Kutesa
    Dereck Kutesa (SV Zulte Waregem) mottar sitt første gule kort for dagen på Regenboogstadion.
    35'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    35'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alexis De Sart (Oud-Heverlee Leuven) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    Alexis De Sart er på beina igjen og fortsetter kampen.
    36'
    Mål for SV Zulte Waregem!
    SV Zulte Waregem 1 - 1 OH Leuven
    Mål: Jelle Vossen
    Mål! SV Zulte Waregemutligner til 1-1 etter en heading av Jelle Vossen.
    40'
    Yannick Aguemon
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men avslutningen til Yannick Aguemon går utenfor.
    42'
    SV Zulte Waregem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Timothy Derijck vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    44'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    45'
    Timothy Derijck er på beina igjen og fortsetter kampen på Regenboogstadion.
    45'
    Jelle Vossen
    Jelle Vossen (SV Zulte Waregem) avanserer forover på Regenboogstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    45'+2
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem like utenfor Oud-Heverlee Leuven-området.
    49'
    I Waregem slår Jean-Luc Dompe en corner fra høyre.
    50'
    Ibrahima Seck
    I Waregem får Ibrahima Seck (SV Zulte Waregem) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    50'
    50'
    Nicolas Laforge tildeler SV Zulte Waregem en corner. Jean-Luc Dompe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Regenboogstadion.
    57'
    Levan Shengelia
    Sjanse til Oud-Heverlee Leuven! Levan Shengelia er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    SV Zulte Waregem, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    59'
    Alexis De Sart
    Sjanse i Waregem! Alexis De Sart (Oud-Heverlee Leuven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Spillerbytte - SV Zulte Waregem
    Inn: Bassem Srarfi
    Ut: Dereck Kutesa
    SV Zulte Waregem gjør sitt første bytte. Dereck Kutesa erstattes av Bassem Srarfi.
    62'
    SV Zulte Waregem angriper i Waregem. Jean-Luc Dompe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    65'
    Casper De Norre
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Waregem. Casper De Norre fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Oud-Heverlee Leuven fosser fremover, men Nicolas Laforge blåser for offside på Regenboogstadion.
    75'
    Jean-Luc Dompe (SV Zulte Waregem) løfter inn en corner fra høyre på Regenboogstadion.
    77'
    Levan Shengelia ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Daan Vekemans
    Ut: Yannick Aguemon
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Yannick Aguemon med Daan Vekemans. Dette er det første byttet som Marc Brys gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Thibault Vlietinck
    Ut: Levan Shengelia
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Levan Shengelia med Thibault Vlietinck.
    84'
    Levan Shengelia er tilbake på banen igjen.
    84'
    Thibault Vlietinck
    Thibault Vlietinck (Oud-Heverlee Leuven) pådrar seg et gult kort.
    86'
    86'
    Ibrahima Seck (SV Zulte Waregem) header mot mål, men ballen går utenfor.
    86'
    Frispark i en god posisjon for SV Zulte Waregem!
    86'
    Laurens De Bock
    Sjanse! SV Zulte Waregem avanserer forover, men Laurens De Bock avslutter utenfor.