SV Zulte Waregem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for SV Zulte Waregem!
    SV Zulte Waregem 1 - 0 K Beerschot VA
    Mål: Zinho Gano
    Målgivende: Dereck Kutesa
    Mål! Zinho Gano (SV Zulte Waregem) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Regenboogstadion. Dereck Kutesa sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Frisparket tildelt SV Zulte Waregem er farlig nær K Beerschot VAs målområde.
    5'
    Gult kort til K Beerschot VA
    Mohamed Halaimia
    Mohamed Halaimia (K Beerschot VA) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    6'
    Jean-Luc Dompe
    Målsjanse på Regenboogstadion! Jean-Luc Dompe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Frispark for SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    7'
    K Beerschot VA fosser fremover, men Bram Van Driessche blåser for offside på Regenboogstadion.
    8'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    9'
    Moisés Caicedo
    K Beerschot VA angriper, men avslutningen til Moisés Caicedo går utenfor.
    10'
    SV Zulte Waregem 2 - 0 K Beerschot VA
    Mål: Jean-Luc Dompe
    I Waregem øker SV Zulte Waregem ledelsen til 2-0 takket være et mål av Jean-Luc Dompe. Dereck Kutesa var nest sist på ballen.
    12'
    Zinho Gano
    Sjanse! SV Zulte Waregem avanserer forover, men Zinho Gano avslutter utenfor.
    14'
    Dereck Kutesa
    Dereck Kutesa (SV Zulte Waregem) avanserer forover på Regenboogstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    14'
    Ramiro Vaca
    Målsjanse til K Beerschot VA! Ramiro Vaca treffer mål, men keeper redder.
    15'
    SV Zulte Waregem, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Joren Dom
    K Beerschot VA fosser forover og Joren Dom fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    15'
    Lawrence Shankland
    Sjanse til K Beerschot VA! Lawrence Shankland er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    19'
    I Waregem har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Cameron Humphreys
    SV Zulte Waregem angriper på Regenboogstadion. Cameron Humphreys header utenfor.
    21'
    K Beerschot VA angriper, men Bram Van Driessche blåser for offside.
    25'
    Frispark for K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    25'
    K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Raphael Holzhauser
    K Beerschot VA angriper i Waregem. Raphael Holzhauser fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    29'
    Frispark SV Zulte Waregem.
    32'
    Frank Boya
    Frank Boya (SV Zulte Waregem) header ballen mot mål, men K Beerschot VA klarerer.
    32'
    32'
    Ibrahima Seck
    Ibrahima Seck (SV Zulte Waregem) kommer til en målsjanse på Regenboogstadion, men klarer ikke å score.
    35'
    36'
    Gult kort til SV Zulte Waregem
    Idrissa Doumbia
    Idrissa Doumbia (SV Zulte Waregem) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Bram Van Driessche tildeler K Beerschot VA en corner. Raphael Holzhauser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Målsjanse! Dereck Kutesa (SV Zulte Waregem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til K Beerschot VA.
    42'
    K Beerschot VA angriper i Waregem, men blir avblåst for offside.
    44'
    K Beerschot VA angriper. Lawrence Shankland får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - K Beerschot VA
    Inn: Mauricio Lemos
    Ut: Tom Pietermaat
    K Beerschot VA bytter ut Tom Pietermaat med Mauricio Lemos. Dette er det første byttet som Javier Torrente gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Abdoulie Sanyang
    Ut: Mohamed Halaimia
    Javier Torrente (K Beerschot VA) gjør sitt andre bytte for dagen. Abdoulie Sanyang erstatter Mohamed Halaimia.
    46'
    En av K Beerschot VAs spillere blir avblåst for offside på Regenboogstadion.
    47'
    Cameron Humphreys (SV Zulte Waregem) kommer seg fri på Regenboogstadion, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Abdoulie Sanyang
    Sjanse i Waregem! Abdoulie Sanyang (K Beerschot VA) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    Abdoulie Sanyang (K Beerschot VA) avanserer forover på Regenboogstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Frispark til SV Zulte Waregem på halvdelen til K Beerschot VA.
    56'
    Zinho Gano
    Zinho Gano (SV Zulte Waregem) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    57'
    59'
    Kan SV Zulte Waregem utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Waregem fordi Moisés Caicedo får behandling for en skade på banen.
    61'
    Moisés Caicedo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Waregem.
    62'
    Jean-Luc Dompe (SV Zulte Waregem) slår en corner fra venstre side på Regenboogstadion.
    64'
    Ewoud Pletinckx
    Ewoud Pletinckx (SV Zulte Waregem) header utenfor.
    64'
    64'
    Jan Van den Bergh
    K Beerschot VA fosser forover og Jan Van den Bergh fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra venstre på Regenboogstadion.
    66'
    SV Zulte Waregem må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra K Beerschot VA.
    67'
    Målsjanse! Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Inn: Musashi Suzuki
    Ut: Moisés Caicedo
    Javier Torrente (K Beerschot VA) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Musashi Suzuki erstatter Moisés Caicedo som sannsynligvis er skadet.
    70'
    Joren Dom
    K Beerschot VA angriper i Waregem. Joren Dom fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    I Waregem slår Raphael Holzhauser en corner fra høyre.
    75'
    SV Zulte Waregem angriper i Waregem. Dereck Kutesa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    SV Zulte Waregem fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    77'
    Frank Boya ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Spillerbytte - SV Zulte Waregem
    Inn: Jelle Vossen
    Ut: Dereck Kutesa
    Dereck Kutesa (SV Zulte Waregem) erstattes av Jelle Vossen.
    79'
    SV Zulte Waregem slipper å klare seg uten Frank Boya som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem.
    81'
    Målsjanse til SV Zulte Waregem! Jean-Luc Dompe treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    82'
    Målsjanse på Regenboogstadion! Abdoulie Sanyang fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    Bram Van Driessche tildeler SV Zulte Waregem en corner. Jean-Luc Dompe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Jan Van den Bergh (K Beerschot VA) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    85'
    85'
    89'
    I Waregem slår Ramiro Vaca en corner fra venstre.
    90'
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra høyre på Regenboogstadion.