Harald Lechner signaliserer et frispark til SV Ried på egen banehalvdel.
    Ante Bajic (SV Ried) kommer til en målsjanse på Josko Arena, men klarer ikke å score.
    4'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Harald Lechner tildeler SV Ried en corner. Stefan Nutz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Frispark for SV Ried på egen banehalvdel.
    10'
    Dommer Harald Lechner venter med å sette i gang spillet fordi Markus Lackner ligger nede.
    10'
    Markus Lackner er tilbake på banen igjen.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for SK Austria Klagenfurt er nær straffområde.
    13'
    14'
    I Ried im Innkreis har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    16'
    17'
    19'
    Frispark for SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    20'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    21'
    Markus Lackner ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    22'
    Spillerbytte - SV Ried
    Inn: Luca Meisl
    Ut: Markus Lackner
    SV Ried bytter ut Markus Lackner som ikke ser ut til å kunne fortsette. Robert Ibertsberger blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Luca Meisl.
    23'
    Markus Lackner er tilbake i kampen igjen.
    23'
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til SV Ried.
    26'
    Offside! Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) er alene igjennom, men dommer Harald Lechner ser at linjemannen er oppe med flagget.
    27'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    27'
    Turgay Gemicibasi
    SK Austria Klagenfurt angriper i Ried im Innkreis. Turgay Gemicibasi fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Frispark SK Austria Klagenfurt.
    29'
    Philipp Pomer
    Målsjanse til SV Ried! Philipp Pomer treffer mål, men keeper redder.
    29'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Frispark til SV Ried på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    30'
    I Ried im Innkreis slår Stefan Nutz en corner fra venstre.
    31'
    Ante Bajic
    SV Ried angriper. Ante Bajic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    31'
    Ante Bajic
    Sjanse! SV Ried avanserer forover, men Ante Bajic avslutter utenfor.
    32'
    Marcel Ziegl
    Sjanse til SV Ried! Marcel Ziegl er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    Ante Bajic
    Ante Bajic (SV Ried) kommer seg fri på Josko Arena, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra høyre på Josko Arena.
    39'
    Stefan Nutz (SV Ried) slår en corner fra høyre side på Josko Arena.
    41'
    Gult kort til SV Ried
    Tin Plavotic
    Tin Plavotic (SV Ried) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    45'+1
    Ante Bajic
    SV Ried fosser forover og Ante Bajic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    46'
    Stefan Nutz (SV Ried) løfter inn en corner fra høyre på Josko Arena.
    47'
    VAR sjekker om det er straffe til SV Ried
    47'
    Dommeren dømmer straffe til SV Ried
    49'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og SV Ried får straffe!
    49'
    SV Ried scorer på straffe!
    SV Ried 1 - 0 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Julian Wiessmeier
    Mål! Julian Wiessmeier gir SV Ried ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    50'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Markus Pink
    Markus Pink (SK Austria Klagenfurt) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    50'
    SV Ried fosser fremover, men Marcel Canadi går rett i offsidefella.
    52'
    54'
    Nicolas Wimmer
    Nicolas Wimmer (SK Austria Klagenfurt) header ballen mot mål, men SV Ried klarerer.
    54'
    SV Ried, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) slår en corner fra venstre side på Josko Arena.
    54'
    57'
    SK Austria Klagenfurts Patrick Greil blåses av for offside på Josko Arena.
    58'
    58'
    58'
    SV Ried tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    59'
    61'
    Dommer Harald Lechner viser Marcel Ziegl (SV Ried) det gule kortet.
    61'
    Harald Lechner tildeler SK Austria Klagenfurt en corner. Turgay Gemicibasi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    I Ried im Innkreis slår Turgay Gemicibasi en corner fra høyre.
    63'
    63'
    Stefan Nutz (SV Ried) slår en corner fra venstre side på Josko Arena.
    64'
    65'
    Stefan Nutz
    Målsjanse! Stefan Nutz (SV Ried) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Ante Bajic
    SV Ried avanserer forover i Ried im Innkreis. Ante Bajic avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Lukas Fridrikas
    Ut: Kosmas Gezos
    Kosmas Gezos (SK Austria Klagenfurt) erstattes av Lukas Fridrikas.
    69'
    Nikola Stosic
    SV Ried angriper i Ried im Innkreis. Nikola Stosic fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    72'
    Inn: Nene Dorgeles
    Ut: Marcel Canadi
    Robert Ibertsberger (SV Ried) gjør sitt andre bytte for dagen. Nene Dorgeles erstatter Marcel Canadi.
    72'
    Inn: Leo Mikic
    Ut: Philipp Pomer
    Bytte for SV Ried. Leo Mikic kommer inn for Philipp Pomer på Josko Arena.
    72'
    Nene Dorgeles
    Nene Dorgeles (SV Ried) kommer seg fri på Josko Arena, men avslutningen går utenfor.
    73'
    SV Ried angriper i Ried im Innkreis. Nene Dorgeles avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    75'
    76'
    Stefan Nutz
    Dommeren gir Stefan Nutz (SV Ried) et gult kort.
    76'
    Mål for SV Ried!
    SV Ried 2 - 0 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Leo Mikic
    Målgivende: Ante Bajic
    Mål! Leo Mikic gir SV Ried en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Ante Bajic.
    79'
    Inn: Murat Satin
    Ut: Ante Bajic
    Robert Ibertsberger gjør dagens fjerde bytte i Ried im Innkreis, når han tar ut Ante Bajic og setter inn Murat Satin.
    81'
    82'
    Samuel Sahin-Radlinger vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Samuel Sahin-Radlinger er på beina igjen og fortsetter kampen.
    83'
    84'
    Inn: Florian Jaritz
    Ut: Florian Rieder
    SK Austria Klagenfurt bytter ut Florian Rieder med Florian Jaritz. Dette er det andre byttet som Peter Pacult gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Thomas Roberts
    Ut: Till Sebastian Schumacher
    SK Austria Klagenfurt bytter ut Till Sebastian Schumacher med Thomas Roberts. Dette er det tredje byttet som Peter Pacult gjør i dagens kamp.
    85'
    Patrick Greil
    SK Austria Klagenfurt avanserer forover i Ried im Innkreis. Patrick Greil avslutter, men treffer ikke mål.