0-1
Selke90'+1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Dodi Lukebakio
    Hertha BSC avanserer forover i Meppen. Dodi Lukebakio avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Frispark for Hertha BSC på egen banehalvdel.
    6'
    Sjanse i Meppen! Dodi Lukebakio (Hertha BSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    SV Meppen 1912, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    SV Meppen 1912 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til SV Meppen 1912.
    11'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til SV Meppen 1912 på egen banehalvdel.
    11'
    Suat Serdar
    Hertha BSC fosser forover og Suat Serdar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    12'
    Spillet på Hänsch-Arena er stoppet midlertidig fordi Max Dombrowka ligger nede.
    14'
    Max Dombrowka er tilbake på banen igjen.
    15'
    Hertha BSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Stevan Jovetic
    Stevan Jovetic (Hertha BSC) prøver å heade ballen i mål på Hänsch-Arena, men mislykkes.
    18'
    18'
    Frispark til Hertha BSC på halvdelen til SV Meppen 1912.
    20'
    Frispark SV Meppen 1912.
    21'
    23'
    I Meppen slår Marvin Plattenhardt en corner fra venstre.
    26'
    Davie Selke
    Hertha BSC angriper i Meppen. Davie Selke avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    26'
    Luka Tankulic
    SV Meppen 1912 angriper i Meppen. Luka Tankulic fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    En av Hertha BSCs spillere går i offside.
    29'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til SV Meppen 1912 like utenfor Hertha BSC-området.
    30'
    Gult kort til Hertha BSC
    Santiago Ascacibar
    Dommer Robert Kampka viser Santiago Ascacibar (Hertha BSC) det gule kortet.
    31'
    Det blir farlig! Frispark for SV Meppen 1912 er nær straffområde.
    32'
    Kevin-Prince Boateng
    Kevin-Prince Boateng (Hertha BSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Hänsch-Arena.
    35'
    Robert Kampka tildeler SV Meppen 1912 en corner. Luka Tankulic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Lars Bunning
    SV Meppen 1912 angriper og Lars Bunning får avsluttet. Headingen treffer ikke Hertha BSC-målet.
    38'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til Hertha BSC på egen banehalvdel.
    39'
    I Meppen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Marvin Plattenhardt vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    42'
    Marvin Plattenhardt er på beina igjen og fortsetter kampen.
    43'
    En av SV Meppen 1912s spillere blir avblåst for offside.
    44'
    Frispark for SV Meppen 1912 på egen banehalvdel.
    45'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til Hertha BSC.
    45'+2
    Hertha BSC angriper. Stevan Jovetic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+3
    45'+3
    Marvin Plattenhardt (Hertha BSC) slår en corner fra høyre side på Hänsch-Arena.
    48'
    Luka Tankulic (SV Meppen 1912) løfter inn en corner fra høyre på Hänsch-Arena.
    51'
    Morgan Fassbender
    Morgan Fassbender (SV Meppen 1912) kommer til avslutning på Hänsch-Arena, men headingen blir reddet.
    51'
    Hertha BSC, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    52'
    Gult kort til SV Meppen 1912
    Christoph Hemlein
    Dommer Robert Kampka gir Christoph Hemlein (SV Meppen 1912) et gult kort.
    52'
    54'
    Frispark til SV Meppen 1912 på halvdelen til Hertha BSC.
    55'
    Luka Tankulic (SV Meppen 1912) avanserer forover på Hänsch-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    56'
    57'
    Lars Bunning (SV Meppen 1912) header ballen i tverrliggeren på Hänsch-Arena! Oi, oi, oi.
    58'
    I Meppen slår Luka Tankulic en corner fra høyre.
    59'
    Spillerbytte - Hertha BSC
    Inn: Lucas Tousart
    Ut: Kevin-Prince Boateng
    Hertha BSC bytter ut Kevin-Prince Boateng med Lucas Tousart.
    60'
    Inn: Javairo Dilrosun
    Ut: Dodi Lukebakio
    Hertha BSC bytter ut Dodi Lukebakio med Javairo Dilrosun. Dette er det andre byttet som Pal Dardai gjør i dagens kamp.
    60'
    60'
    Marvin Plattenhardt (Hertha BSC) slår en corner fra venstre side på Hänsch-Arena.
    62'
    Marvin Plattenhardt
    Marvin Plattenhardt (Hertha BSC) kommer til en målsjanse på Hänsch-Arena, men klarer ikke å score.
    62'
    63'
    64'
    Javairo Dilrosun
    Målsjanse! Javairo Dilrosun (Hertha BSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    68'
    Spillerbytte - SV Meppen 1912
    Inn: Yannick Osee
    Ut: Morgan Fassbender
    Rico Schmitt gjør dagens første bytte i Meppen, når han tar ut Morgan Fassbender og setter inn Yannick Osee.
    68'
    Inn: Rene Guder
    Ut: Christoph Hemlein
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Meppen 1912. Inn kommer Rene Guder, mens Christoph Hemlein tar plass på benken.
    68'
    Målsjanse på Hänsch-Arena! Javairo Dilrosun fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Max Dombrowka ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    71'
    Inn: Jeron Al-Hazaimeh
    Ut: Max Dombrowka
    Max Dombrowka (SV Meppen 1912) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Jeron Al-Hazaimeh.
    72'
    Markus Ballmert
    Markus Ballmert (SV Meppen 1912) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    74'
    Suat Serdar
    Suat Serdar (Hertha BSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    78'
    Davie Selke
    Hertha BSC avanserer forover og Davie Selke kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    78'
    Frispark i en god posisjon for Hertha BSC!
    79'
    Marvin Plattenhardt (Hertha BSC) kommer seg fri på Hänsch-Arena, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Inn: Dennis Jastrzembski
    Ut: Stevan Jovetic
    Stevan Jovetic (Hertha BSC) erstattes av Dennis Jastrzembski.
    80'
    Hertha BSC angriper, men avslutningen til Javairo Dilrosun går utenfor.
    81'
    Frispark Hertha BSC.
    82'
    83'
    Jeron Al-Hazaimeh
    Jeron Al-Hazaimeh (SV Meppen 1912) mottar sitt første gule kort for dagen på Hänsch-Arena.
    84'
    84'
    Davie Selke
    Davie Selke (Hertha BSC) får et gult kort av dommer Robert Kampka.
    85'
    Suat Serdar
    Målsjanse til Hertha BSC! Suat Serdar treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    90'+1
    Mål for Hertha BSC!
    SV Meppen 1912 0 - 1 Hertha BSC
    Mål: Davie Selke
    Målgivende: Marvin Plattenhardt
    Davie Selke header ballen i mål og Hertha BSC leder dermed 0-1. Marvin Plattenhardt sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    Suat Serdar
    Suat Serdar (Hertha BSC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Inn: Serhat Koruk
    Ut: Florian Egerer
    Bytte for SV Meppen 1912. Serhat Koruk kommer inn for Florian Egerer på Hänsch-Arena.
    90'+3
    Inn: Beyhan Ametov
    Ut: David Blacha
    SV Meppen 1912 gjør sitt femte bytte. David Blacha erstattes av Beyhan Ametov.
    90'+3
    Inn: Vladimir Darida
    Ut: Suat Serdar
    Suat Serdar (Hertha BSC) erstattes av Vladimir Darida.
    90'+4
    90'+5
    Vladimir Darida (Hertha BSC) løfter inn en corner fra venstre på Hänsch-Arena.
    90'+6
    Robert Kampka tildeler Hertha BSC en corner. Vladimir Darida sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.