I Potsdam-Babelsberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Robin Braun signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    Jake-Robert Wilton
    Jake Wilton (SV Babelsberg) mottar sitt første gule kort for dagen på Karl-Liebknecht-Stadion.
    7'
    Jamie Leweling
    Jamie Leweling (Greuther Furth) header ballen mot mål, men SV Babelsberg klarerer.
    8'
    8'
    Paul Seguin
    Sjanse til Greuther Furth! Paul Seguin er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    11'
    Robin Braun tildeler SV Babelsberg en corner. Tino Schmidt sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Frispark SV Babelsberg.
    16'
    I Potsdam-Babelsberg slår Tino Schmidt en corner fra venstre.
    18'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til SV Babelsberg.
    19'
    Greuther Furth har fått straffespark i Potsdam-Babelsberg!
    21'
    Marco Flugel
    Dommer Robin Braun gir Marco Flugel (SV Babelsberg) et gult kort.
    21'
    Greuther Furth scorer på straffe!
    SV Babelsberg 0 - 1 Greuther Furth
    Mål: Branimir Hrgota
    Branimir Hrgota dundrer inn et straffespark på Karl-Liebknecht-Stadion. Stillingen er nå 0-1.
    22'
    Timothy Tillmann
    Greuther Furth fosser forover og Timothy Tillmann fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    24'
    Frispark i en god posisjon for Greuther Furth!
    25'
    Nils Seufert
    Greuther Furth angriper på Karl-Liebknecht-Stadion, men Nils Seufert header utenfor.
    26'
    Julian Green (Greuther Furth) slår en corner fra høyre side på Karl-Liebknecht-Stadion.
    27'
    Robin Braun signaliserer et frispark til SV Babelsberg på egen banehalvdel.
    27'
    29'
    Offside! Jamie Leweling blir vinket av og Greuther Furth må dermed bygge opp et nytt angrep.
    31'
    Robin Braun signaliserer et frispark til SV Babelsberg.
    32'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    36'
    Mål for SV Babelsberg!
    SV Babelsberg 1 - 1 Greuther Furth
    Mål: Marcel Rausch
    Målgivende: Tino Schmidt
    Utligning! Marcel Rausch setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Tino Schmidt var nest sist på ballen.
    37'
    I Potsdam-Babelsberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Gult kort til Greuther Furth
    Dommer Robin Braun viser Nils Seufert (Greuther Furth) det gule kortet.
    39'
    Branimir Hrgota
    Greuther Furth avanserer forover i Potsdam-Babelsberg. Branimir Hrgota avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    44'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Abdourahmane Barry
    Ut: Simon Asta
    Stefan Leitl gjør dagens første bytte i Potsdam-Babelsberg, når han tar ut Simon Asta og setter inn Abdourahmane Barry.
    46'
    46'
    Frispark til SV Babelsberg på halvdelen til Greuther Furth.
    47'
    51'
    52'
    Robin Braun tildeler SV Babelsberg en corner. Tino Schmidt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Greuther Furth fosser fremover, men Robin Braun blåser for offside på Karl-Liebknecht-Stadion.
    55'
    En av SV Babelsbergs spillere blir avblåst for offside.
    55'
    I Potsdam-Babelsberg slår Julian Green en corner fra venstre.
    58'
    Julian Green (Greuther Furth) løfter inn en corner fra høyre på Karl-Liebknecht-Stadion.
    62'
    Robin Braun tildeler Greuther Furth en corner. Julian Green sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Marcel Rausch ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    64'
    Spillerbytte - SV Babelsberg
    Inn: Jakub Moravec
    Ut: Marcel Rausch
    Marcel Rausch (SV Babelsberg) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Jakub Moravec.
    64'
    Julian Green
    Julian Green (Greuther Furth) avanserer forover på Karl-Liebknecht-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Jamie Leweling
    Greuther Furth bytter ut Jamie Leweling med Dickson Abiama. Dette er det andre byttet som Stefan Leitl gjør i dagens kamp.
    68'
    Robin Braun signaliserer et frispark til SV Babelsberg like utenfor Greuther Furth-området.
    69'
    SV Babelsberg 2 - 1 Greuther Furth
    Mål: Marcus Hoffmann
    Mål! Marcus Hoffmann gir SV Babelsberg ledelsen 2-1 i Potsdam-Babelsberg.
    70'
    73'
    Daniel Frahn
    Dommeren gir Daniel Frahn (SV Babelsberg) et gult kort.
    73'
    Inn: Adrian Fein
    Ut: Nils Seufert
    Nils Seufert (Greuther Furth) erstattes av Adrian Fein.
    74'
    74'
    Paul Seguin (Greuther Furth) slår en corner fra høyre side på Karl-Liebknecht-Stadion.
    75'
    Justin Hoogma
    Justin Hoogma (Greuther Furth) kommer til en målsjanse på Karl-Liebknecht-Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    75'
    78'
    80'
    Paul Seguin (Greuther Furth) løfter inn en corner fra venstre på Karl-Liebknecht-Stadion.
    80'
    Spillet på Karl-Liebknecht-Stadion er stoppet midlertidig fordi Daniel Frahn ligger nede.
    81'
    Inn: Manuel Hartel
    Ut: Robin Muller
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Babelsberg. Inn kommer Manuel Hartel, mens Robin Muller tar plass på benken.
    82'
    SV Babelsberg slipper å klare seg uten Daniel Frahn som kommer tilbake på banen igjen.
    82'
    84'
    84'
    Mål for Greuther Furth!
    SV Babelsberg 2 - 2 Greuther Furth
    Mål: Julian Green
    Mål! Greuther Furth utligner til 2-2 etter en heading av Julian Green i Potsdam-Babelsberg.
    85'
    Frispark for SV Babelsberg på egen banehalvdel.
    87'
    87'
    88'
    En av Greuther Furths spillere går i offside.
    89'
    En av Greuther Furths spillere blir avblåst for offside på Karl-Liebknecht-Stadion.
    90'
    Manuel Hartel
    Manuel Hartel (SV Babelsberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    90'+1
    90'+3
    Robin Braun tildeler Greuther Furth en corner. Paul Seguin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+4
    90'+4
    1. ekstraomgang
    95'
    96'
    David Danko
    David Danko (SV Babelsberg) pådrar seg et gult kort.
    97'
    Det blir farlig! Frispark for Greuther Furth er nær straffområde.
    97'
    98'
    101'
    Paul Seguin
    Paul Seguin (Greuther Furth) får et gult kort av dommer Robin Braun.
    101'
    Inn: Frank Zille
    Ut: Tino Schmidt
    Predrag Uzelac (SV Babelsberg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Frank Zille erstatter Tino Schmidt.
    104'
    2. ekstraomgang
    108'
    108'
    Greuther Furth angriper i Potsdam-Babelsberg. Branimir Hrgota fyrer av et skudd som går utenfor.
    111'
    Inn: Hans Nunoo Sarpei
    Ut: Timothy Tillmann
    Bytte for Greuther Furth. Hans Nunoo Sarpei kommer inn for Timothy Tillmann på Karl-Liebknecht-Stadion.
    112'
    113'
    Julian Green (Greuther Furth) slår en corner fra venstre side på Karl-Liebknecht-Stadion.
    116'
    Skudd utenfor mål, Greuther Furth
    117'
    118'
    119'
    Abdourahmane Barry
    Abdourahmane Barry (Greuther Furth) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    120'+1
    Greuther Furth må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SV Babelsberg.