Dagens dommer, Johan Hamlin, blåser i gang kampen.
    Frispark til GIF Sundsvall på halvdelen til IK Sirius FK.
    7'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    David Batanero
    GIF Sundsvall angriper i Sundsvall. David Batanero avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    David Myrestam (GIF Sundsvall) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på NP3 Arena.
    11'
    Spillerbytte - GIF Sundsvall
    Inn: Pol Moreno Sanchez
    Ut: David Myrestam
    Joel Cedergren (GIF Sundsvall) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Pol Moreno erstatter David Myrestam som sannsynligvis er skadet.
    11'
    Offside! Ian Sirelius blir vinket av og IK Sirius FK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    14'
    IK Sirius FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Hjørnespark til GIF Sundsvall
    20'
    Juanjo Ciercoles
    GIF Sundsvall angriper i Sundsvall. Juanjo Ciercoles fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Frispark GIF Sundsvall.
    22'
    Eric Bjorkander
    GIF Sundsvall angriper på NP3 Arena. Eric Bjorkander header utenfor.
    23'
    I Sundsvall har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Johan Hamlin signaliserer et frispark til GIF Sundsvall.
    25'
    Frispark for IK Sirius FK på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til GIF Sundsvall
    Eric Bjorkander (GIF Sundsvall) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Johan Hamlin signaliserer et frispark til IK Sirius FK.
    31'
    IK Sirius FK angriper, men Johan Hamlin blåser for offside.
    32'
    35'
    Johan Hamlin signaliserer et frispark til GIF Sundsvall på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    Gult kort til IK Sirius
    Ian Sirelius
    Dommer Johan Hamlin gir Ian Sirelius (IK Sirius FK) et gult kort.
    37'
    En av GIF Sundsvalls spillere går i offside.
    38'
    39'
    Karl Larson
    Karl Larson (IK Sirius FK) mottar sitt første gule kort for dagen på NP3 Arena.
    39'
    40'
    Skudd utenfor mål, IK Sirius
    42'
    43'
    43'
    GIF Sundsvall tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for IK Sirius FK nær 16-meteren.
    45'+1
    Philip Haglund
    Philip Haglund (IK Sirius FK) kommer til en målsjanse på NP3 Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Frispark i en god posisjon for IK Sirius FK!
    46'
    Hjørnespark til IK Sirius
    50'
    Ian Sirelius (IK Sirius FK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    I Sundsvall har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Dommeren gir Juanjo Ciercoles (GIF Sundsvall) et gult kort.
    51'
    Johan Eiswohld
    IK Sirius FK angriper, men avslutningen til Johan Eiswohld går utenfor.
    51'
    Målsjanse! David Batanero (GIF Sundsvall) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    57'
    Skudd på mål, GIF Sundsvall
    60'
    60'
    Mål for GIF Sundsvall!
    GIF Sundsvall 1 - 0 IK Sirius
    Mål: Maic Sema
    Målgivende: Juanjo Ciercoles
    Mål! Maic Sema gir GIF Sundsvall ledelsen 1-0 i Sundsvall. Juanjo Ciercoles var nest sist på ballen.
    60'
    GIF Sundsvall 2 - 0 IK Sirius
    Mål: Linus Hallenius
    Målgivende: Maic Sema
    Mål! Linus Hallenius gir GIF Sundsvall en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Maic Sema før målet.
    63'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Sam Lundholm
    Ut: Ian Sirelius
    IK Sirius FK bytter ut Ian Sirelius med Sam Lundholm.
    64'
    Frispark for GIF Sundsvall på egen banehalvdel.
    65'
    68'
    Inn: Peter Wilson
    Ut: Oliver Berg
    GIF Sundsvall bytter ut Oliver Berg med Peter Wilson. Dette er det andre byttet som Joel Cedergren gjør i dagens kamp.
    70'
    71'
    Inn: Okechukwu Offia
    Ut: Jonas Lindberg
    Kim Bergstrand gjør dagens andre bytte i Sundsvall, når han tar ut Jonas Lindberg og setter inn Henry Offia.
    72'
    73'
    Peter Wilson
    Peter Wilson (GIF Sundsvall) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    Inn: Charbel Georges
    Ut: Christer Gustafsson
    Bytte for IK Sirius FK. Charbel Georges kommer inn for Christer Gustafsson på NP3 Arena.
    75'
    I Sundsvall slår David Batanero en corner fra høyre.
    76'
    GIF Sundsvall 3 - 0 IK Sirius
    Mål: Carlos Moros Gracia
    Målgivende: David Batanero
    Mål! Carlos Gracia øker GIF Sundsvalls ledelse til 3-0 på NP3 Arena. David Batanero sto for den målgivende pasningen.
    76'
    80'
    Inn: Haro
    Ut: Maic Sema
    GIF Sundsvall gjør sitt tredje bytte. Maic Sema erstattes av Haro.
    83'
    Sam Lundholm (IK Sirius FK) slår en corner fra venstre side på NP3 Arena.
    83'
    Tim Björkström
    Tim Björkström (IK Sirius FK) fyrer av et skudd på NP3 Arena – i tverrliggeren! Oj, oj, oj.
    84'
    Johan Hamlin signaliserer et frispark til IK Sirius FK på egen banehalvdel.
    86'
    88'
    David Batanero (GIF Sundsvall) løfter inn en corner fra høyre på NP3 Arena.
    88'
    Målsjanse til GIF Sundsvall! Peter Wilson treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Johan Hamlin tildeler GIF Sundsvall en corner. David Batanero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    90'
    GIF Sundsvall 4 - 0 IK Sirius
    I Sundsvall øker GIF Sundsvall ledelsen til 4-0 takket være et mål av Linus Hallenius.